Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.08.11. 16:06:35

http://www.hatharom.com/2013/08/11/atad ... ain-vedoje
Nem volna hülyeség a leigazolása, de szerintem most D.Luizra vagy Aggere van a legtöbb esély. :oops: Csak érkezen már valaki. :roll:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Varatrix
Director del Fútbol

2013.08.11. 15:36:28

Initom írta:
jangamen írta:reflinkes spamelésért ánuszsimi az ajándék (fordítom magyarra: takarodj.)
szerintem ezt el dönteni nem a te tiszted :) főleg nem ilyen hangnemben.
Az összes hozzászólása ugyanezt tartalmazza, szóval a spamelés tény! A hangnem meg jogos a fenébe is.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.08.11. 15:34:11

sz.bence írta:
Bestbarca írta: Amúgy Luiz sztem tényleg el akar jönni onnan...Ő nem Mou profilú védő...Nem dúrva,szabálytalan hentes...Mounak az kell aki eltöri a lábát Messinek,vagy legalábbis megpróbálja ha megkéri(Pepe)...Luiz is érzi hogy nem nagyon fog ő beleférni Mou elképzeléseibe,
Nem-e? Láttad te már játszani Luiz-t?
Itt van néhány példa...
http://www.youtube.com/watch?v=B8Q-y5zIy1o
http://www.youtube.com/watch?v=Zm2RxV67HlI
Gyakorlatilag minden 4.5. meccsén vannak ilyenek...
Jah csak Ramos meccsenként csinál 10ilyet...Pepenek meg nézzük már meg akármelyik classicoját...Meccsenként 10éves eltiltást érdemelne...Mounak nem olyan ember kell aki minden 4. 5. meccsén csinál ilyet,hanem aki csak ilyet csinál...Az ő taktikája,az anti foci...Az ellenfelet lerúgjuk megtapossuk,majd gyors kontrákkal de főleg rögzített szituból rúgunk egyet-kettőt,azt készen vagyunk...Neki túl kifinomúlt David Luiz...Aki tud védő létére mást a felrúgáson,meg az ellenfél nyakánál fogva lerántásán,majd fejelésen kívül,az neki már sok...

Jah megjegyzem hogy ezek közel nem arra irányultak hogy sérülést okozzanak,hanem elkésett belépő,túlzott akarás eredménye...Azért Liuz nem az a játékos akinek ha Mou megmondja hogy tök mind1 mi lesz a meccs eredménye,sérüljön le Messi(most pl. Van Persie) akkor már jók vagyunk a bajnokságban...

Amúgy meg nincs azzal baj ha néha odapakol egy védő,ez is a játék egy taktikai eleme,nekünk is nagyon sokszor ezt kéne tenni,de nem mi inkább végignézzük ahogy lekontráznak minket...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2013.08.11. 15:38:12-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.11. 15:09:40

jangamen írta:reflinkes spamelésért ánuszsimi az ajándék (fordítom magyarra: takarodj.)
szerintem ezt el dönteni nem a te tiszted :) főleg nem ilyen hangnemben.
Abi & Tito
sopisz
Jugador del Barça

2013.08.11. 14:25:48

Szerintem a védő problémára Sakho jó megoldás lenne,és ahogy olvasom el akar jönni Párizsból. Csak az árát nem tudom,de nem lehet olyan sok.
"Absque pugna non est victoria"
jangamen
Jugador del Barça

2013.08.11. 13:22:56

reflinkes spamelésért ánuszsimi az ajándék (fordítom magyarra: takarodj.)
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.08.10. 16:36:45

sz.bence írta:
Bestbarca írta: Amúgy Luiz sztem tényleg el akar jönni onnan...Ő nem Mou profilú védő...Nem dúrva,szabálytalan hentes...Mounak az kell aki eltöri a lábát Messinek,vagy legalábbis megpróbálja ha megkéri(Pepe)...Luiz is érzi hogy nem nagyon fog ő beleférni Mou elképzeléseibe,
Itt van néhány példa...
Szörnyű...
Az elsőn talán nem is az ő hibája volt az ütközés, mert a labdát rúgta volna, csak jött egy láb.
Maxi
Entrenador del Barça

2013.08.10. 15:36:55

Bár eddig is így volt meg bennem Luiz, hogy el tud gurulni a gyógyszere elég sűrűn, de ez a két videó ismét tudatta velem, hogy nem szeretném ha idejönne.
Van elég támadási felület felénk és ha itt is meglennének a kis kirohanásai, még jobban kapnánk sz..dobálózást.(hozzáteszem jogosan)Ne értsetek félre, nem ez a fő ok.Amellett, hogy rendkívül ügyes lábbal, de soha nem volt benne a játékunkba, hogy 40méteres passzokal épít támadást az egyik belsővédőnk épp, az ellenkezője...Sokat kihagy fejben és sztem túlságosan kemény.Sztem ő Puyol mellett lenne igazán jó, Piquevel együtt túl szertelenek lennének.A 40 milliós hírekről nem beszélve.
Bár a Konf. kupán Ő volt a jobb nem Silva.Szóval kitudja, cáfoljon rám ha jön, csak örülnék neki.

Aggernek pl. sokkal jobban örülnék.
Forca Barca
sz.bence
Barça C

2013.08.10. 15:18:39

Itt van néhány példa...
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.10. 14:59:15

barca99 írta: Igen, mert itt egyébként mindenki tudja hogy kell egy klubot vezetni. Egy érettségi mindenesetre elég lehet hozzá, a fórumból kiindulva. :lol:
Most ezt úgy mondod, mintha Zubinak, Cruyff-nak meg a többi hozzáértőnek kvantumfizikából lenne doktorija :D
Bár ha belegondolok, hogy Rossell az MBA diplomájával a legnagyobb gazdasági balfarok az egész társaságból, még lehet, hogy nem is baj, ha csak egy érettségije van az embernek.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.10. 14:42:44

barca99 írta:Igen, mert itt egyébként mindenki tudja hogy kell egy klubot vezetni. Egy érettségi mindenesetre elég lehet hozzá, a fórumból kiindulva. :lol: sjd egyébként jól írta, ilyenkor járna neki a pénz. Óvatosan a szakértelemmel.
Akkor Henry és Marquez, hogy lépett le ingyen? Csak a 2-jük fizetéséből kiindulva legalább 10 misit kellett volna perkálnunk... Kicsit soknak érzem ahhoz képest, hogy nekünk kellett volna elvileg pénzt kapnunk érte (már ha pénzért értékesítjük őket).

Szerk: Továbbolvastam, már értem. Valdes már az előző szezonban kijelentette, hogy menni akar. Ha meglenne a klubnak a lehetősége (megvan, csak nem akar élni vele), akkor nem hinném, hogy maradna még1 szezont...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barca99
Llegenda del Barça

2013.08.10. 14:25:50

shutterisland írta:ha 2014 nyarán jár le a szerződése, akkor télen egy büdös forintot nem kell fizetni érte annak már, aki el akarja vinni.
Ez nem igaz, pont így hoztuk el Afellayt három millió euróért, fél év volt hátra a szerződéséből. Most meg a Milan - Honda sztori ugyanez, ha már nyáron kell nekik, akkor fizetniük kell, vagy megvárják, amíg télen lejár a japán szerződése a CSZKA-val.
Persze ezért a Barca vezetése a Barca vezetése...
Igen, mert itt egyébként mindenki tudja hogy kell egy klubot vezetni. Egy érettségi mindenesetre elég lehet hozzá, a fórumból kiindulva. :lol: sjd egyébként jól írta, ilyenkor járna neki a pénz. Óvatosan a szakértelemmel.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.08.10. 14:23:43

pezZy írta: Én úgy emlékszem Ter Stegen azt nyilatkozta, hogy 1 évig még mindenképp maradni akar a Gladbachba. (lehet én emlékszem rosszul)
Ez mondjuk sokat nem számít...Hányszor láttunk már olyat,hogy egyik héten lenyilatkozik egy játékos ilyet,másik héten meg eligazol...Igazából itt túl nagy a különbség...Szal itt minden évben mindenért küzdhetne,ott meg minden évben semmiért...És még a fizuja is ég és föld lenne...Innetől ha tényleg akarnánk,sokat nem gondolkozna az tuti...Kell a ladád helyett egy bmw? - szintű kérdés ez...

De tök mind1,tuti nem hozzuk el idén...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.08.10. 14:16:25

Bestbarca írta:Ter Stegent kb 3 perc alatt el tudnánk hozni...
Én úgy emlékszem Ter Stegen azt nyilatkozta, hogy 1 évig még mindenképp maradni akar a Gladbachba. (lehet én emlékszem rosszul)

De tény, hogy ez nagy rizikó, hogy Valdest hagyjuk a kapuba, de nem azért, mert annyira rosszul véd stb.., hanem azért, mert kitudja mennyi motiváció maradt benne így, hogy már tudja, hogy jövő nyáron tuti lelép... Elég bátor húzás a vezetőségtől, hogy ezt bevállalják :/

De viszont az is tény, hogy számomra ér ő ennyit, hogy ezt meg lehessen húzni vele. Én nagyon szeretem őt, bár inkább a Rijkaard-os időben szerettem meg jobban, de tény, hogy azért sokat köszönhetünk neki. (Meg sok rosszat is, főleg a Real elleni meccseken 8) ) :lol:
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.08.10. 13:45:21

Ter Stegent kb 3 perc alatt el tudnánk hozni...A kivásárlási ára alacsony,a pénz itt nem tétel nekünk...Ezen kívül a Borussia Mönchengladbach-ot,melyik épeszű ember nem cserélné le 1 perc alatt a Barca kezdőre...De idén már nem fogjuk,vagy nagyon nagyon meglepnének akkor...De ha eddig nem tettük már így a szezon kezdetén ne is tegyük...Amúgy Valdesnek túl sok haverja van itt,túlságosan is szerves része a csapatnak...Csakúgy nem fogják kidobni...Ha el akart volna menni idén és megy az más,de így hogy mégis maradni akar egy évet,nem fognak hozzányúlni...Nekem se tetszik ez,sőt...Dehát ez van...Szurkoljunk neki hogy legalább ami alap azt fogja meg,néha meg mutasson be egykét bravúrt,azért volt időszak amikor elkapta a fonalat,hátha utoljára odateszi még magát...Amúgy meg ha sokat megy hátra a labda,akkor az már régen rossz...Ha igazán menni fog a zsuga,akkor úgyse kell sokat dolgoznia...Lásd 2010 Real 5-0, a 89.percig kapuralövésük sem volt...Erre kell törekedni,ennyi... :D :D :D

A védő kérdés...Igazából az elhangzott nevekből bárki jöhet...Csak jöjjön mert kevés lesz ez,Puyol nem fogja bírni,és egy közel null kilóméteres Barthraval sokra nem fogunk menni...Egy újonan felhozott ifjúval meg pláne...Szal kell még vki,de ezt tudják érzik a vezetőségben is...Persze drága lesz,de muszáj költeni védőre,már tavaly is muszáj lett volna...Meg is szívtuk...

Sztem ha Luiz hétfőn bejelenti hogy menni akar,ha ez tényleg így lesz,akkor el tudjuk hozni...És akkor el is fogjuk...Ha igaz ez a hír...Mou lehet makacs meg ki akarhat tolni velünk,de ő nem fog ott tartani vkit ha menni akar...Ha vki akkor ő nem...Persze még fognak velünk szívózni,de sztem 40körül odaadják...Annyit meg fizessünk ki,azt le van a gond egy időre...Sokkal olcsóbban úgyse adnának senkit nekünk,mert tudják van lóvénk,és égetően kell vki középre...ÉS vele megoldódna ez a poszt vagy 4-5évre,minimum...

Amúgy Luiz sztem tényleg el akar jönni onnan...Ő nem Mou profilú védő...Nem dúrva,szabálytalan hentes...Mounak az kell aki eltöri a lábát Messinek,vagy legalábbis megpróbálja ha megkéri(Pepe)...Luiz is érzi hogy nem nagyon fog ő beleférni Mou elképzeléseibe,akármit is nyilatkozgat a Barca ellen irányuló bosszúból Mou...Mert igen az hogy rendre kiemeli hogy semmi esélyünk megszerezni...Ez nekünk szól...Olyan mint egy dúrcás kisgyerek...Rendre erontottuk a játékát,nem egyszer csúnyán megaláztuk csapatait...Ha belegondolunk kb csak mi voltunk képesek keresztbetenni neki...Meg a MU...De miattunk nem egy BL döntőről maradt le...De pl karrierjének a legnagyobb bukásait is mi mértük rá,ugye pl. az 5-0...

Szal ha jönni akar Luiz jönni fog...Rosell sem fog szarozni mostmár,tuti fizet rendesen,nem fogja megint eljátszani hogy nem igazol védőt mikor megígérte,milliárdszor lenyilatkozta...Ha van lehetőség megveszi normál keretek közt nem fog a pénz miatt szórakozni,túl nagy fricska lenne neki ha nem jönne ennyi hiszti után egy védő sem...

sjd
Llegenda del Barça

2013.08.10. 13:16:53

Barcaman1993 írta:Pénzt ugyanúgy nem kapnánk érte, ahogy jövő nyáron sem fogunk. A magas fizetését viszont nem kéne állnunk.
Kéne állnunk, mert ha nem közös megegyezéssel bontják fel a szerződést, akkor elvileg ugyanúgy ki kell fizetni a maradék fizut. (Közös megegyezésről meg ugye nincs szó, mert Valdes ki akarja tölteni a szerződését.) Szóval pénzügyileg nem lennénk beljebb.
Akárhogy is nézzük, jelen helyzetben ez a legjobb megoldás, ráadásul az egész logikátok feltételezi, hogy ter Stegent meg tudjuk szerezni, amire a pletykákon kívül egyelőre semmilyen garancia nincs.
socio66

2013.08.10. 13:00:40

Teszek rá, hogy mit olvasol.
De minden nyáron ezekkel a szemetekkel van tele az átigazolási topik, mintha nem lenne már a hülye számára is világos, hogy csak a kattintásokért kreálják a szánalmas cikkeiket.
Baromi izgalmas, mellesleg tiltott is.
socio66

2013.08.10. 12:50:32

Mi visz rá arra valakit, hogy ilyen oldalakat olvasson más színvonalas, mértékadó lapok helyett?
Alcantara
Director del Fútbol

2013.08.10. 12:45:17

Inkább töröltem a vitákat megelőzendő! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alcantara 2013.08.10. 13:23:22-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.10. 09:13:23

Piqué írta:
Neymar7 írta:Mi a helyzet kapusposzton? Mér nem adjuk el VV-t a Monaco-nak 10 misiért és miért nem vesszük meg Ter Stegen-t? :idea:
Talán nem kell a Monaconak 10 misiért? :roll:
Már nem egyszer kritizáltam a vezetőséget az átigazolási politikájukban, de most ellentmondanék magamnak. Én a helyükben érdeklődő híján simán elengedném ingyen, a szerződése felbontásával. Pénzt ugyanúgy nem kapnánk érte, ahogy jövő nyáron sem fogunk. A magas fizetését viszont nem kéne állnunk. Azt meg a vak is látja, hogy Ter Stegen mennyivel jobban véd Valdesnél. Persze ezért a Barca vezetése a Barca vezetése... Ha már kritika.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Piqué
Jugador d'estrella

2013.08.09. 22:08:27

Neymar7 írta:Mi a helyzet kapusposzton? Mér nem adjuk el VV-t a Monaco-nak 10 misiért és miért nem vesszük meg Ter Stegen-t? :idea:
Talán nem kell a Monaconak 10 misiért? :roll:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.09. 21:49:56

Akkor nem értem miért nem adjuk el
egyrészt amúgy is zsebpénzért adunk el mindenkit.
másrészt ezzel vityának kedvezünk, hogy jobban lehúzhassa majd az új egyesületét.
Neymar7
Barça B

2013.08.09. 21:43:05

[quote="shutterisland"][quote]Télen eltudnám képzelni VV eladását valamint Ter Stegen vételét. Remélem ő fog jönni, legalábbis én őt favorizálom.[/quote]

ha 2014 nyarán jár le a szerződése, akkor télen egy büdös forintot nem kell fizetni érte annak már, aki el akarja vinni.[/quote]

Ezt sajnálattal hallom :(
Akkor nem értem miért nem adjuk el :? :shock:
Nah erre is kíváncsi leszek jövőre :lol:
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."

Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.09. 21:38:43

Télen eltudnám képzelni VV eladását valamint Ter Stegen vételét. Remélem ő fog jönni, legalábbis én őt favorizálom.
ha 2014 nyarán jár le a szerződése, akkor télen egy büdös forintot nem kell fizetni érte annak már, aki el akarja vinni.
Neymar7
Barça B

2013.08.09. 21:32:06

Bayern München-Mönchengladbach
Ter Stegen hatalmas bravúrja ha jól láttam Kroos lövésénél de lehet hogy Ribery volt... :roll:

Mi a helyzet kapusposzton? Mér nem adjuk el VV-t a Monaco-nak 10 misiért és miért nem vesszük meg Ter Stegen-t? :idea: Hogy is van Váldés szerződése? Mert ha jövő nyáron lejár akkor ingyen vihető lesz... Nem tartom okos ötletnek a vezetőség részéről!
Télen eltudnám képzelni VV eladását valamint Ter Stegen vételét. Remélem ő fog jönni, legalábbis én őt favorizálom.

Luiz szerintem kéne a védelembe, de az előbb lehozott komment szerint Verthongen is opció. Őt is eltudnám fogadni :lol:
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."

Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
Válasz küldése