Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az összes hozzászólása ugyanezt tartalmazza, szóval a spamelés tény! A hangnem meg jogos a fenébe is.Initom írta:szerintem ezt el dönteni nem a te tisztedjangamen írta:reflinkes spamelésért ánuszsimi az ajándék (fordítom magyarra: takarodj.)főleg nem ilyen hangnemben.
Jah csak Ramos meccsenként csinál 10ilyet...Pepenek meg nézzük már meg akármelyik classicoját...Meccsenként 10éves eltiltást érdemelne...Mounak nem olyan ember kell aki minden 4. 5. meccsén csinál ilyet,hanem aki csak ilyet csinál...Az ő taktikája,az anti foci...Az ellenfelet lerúgjuk megtapossuk,majd gyors kontrákkal de főleg rögzített szituból rúgunk egyet-kettőt,azt készen vagyunk...Neki túl kifinomúlt David Luiz...Aki tud védő létére mást a felrúgáson,meg az ellenfél nyakánál fogva lerántásán,majd fejelésen kívül,az neki már sok...sz.bence írta:Nem-e? Láttad te már játszani Luiz-t?Bestbarca írta: Amúgy Luiz sztem tényleg el akar jönni onnan...Ő nem Mou profilú védő...Nem dúrva,szabálytalan hentes...Mounak az kell aki eltöri a lábát Messinek,vagy legalábbis megpróbálja ha megkéri(Pepe)...Luiz is érzi hogy nem nagyon fog ő beleférni Mou elképzeléseibe,
Itt van néhány példa...
http://www.youtube.com/watch?v=B8Q-y5zIy1o
http://www.youtube.com/watch?v=Zm2RxV67HlI
Gyakorlatilag minden 4.5. meccsén vannak ilyenek...
szerintem ezt el dönteni nem a te tisztedjangamen írta:reflinkes spamelésért ánuszsimi az ajándék (fordítom magyarra: takarodj.)
Szörnyű...sz.bence írta:Nem-e? Láttad te már játszani Luiz-t?Bestbarca írta: Amúgy Luiz sztem tényleg el akar jönni onnan...Ő nem Mou profilú védő...Nem dúrva,szabálytalan hentes...Mounak az kell aki eltöri a lábát Messinek,vagy legalábbis megpróbálja ha megkéri(Pepe)...Luiz is érzi hogy nem nagyon fog ő beleférni Mou elképzeléseibe,
Itt van néhány példa...
http://www.youtube.com/watch?v=B8Q-y5zIy1o
http://www.youtube.com/watch?v=Zm2RxV67HlI
Gyakorlatilag minden 4.5. meccsén vannak ilyenek...
Nem-e? Láttad te már játszani Luiz-t?Bestbarca írta: Amúgy Luiz sztem tényleg el akar jönni onnan...Ő nem Mou profilú védő...Nem dúrva,szabálytalan hentes...Mounak az kell aki eltöri a lábát Messinek,vagy legalábbis megpróbálja ha megkéri(Pepe)...Luiz is érzi hogy nem nagyon fog ő beleférni Mou elképzeléseibe,
Most ezt úgy mondod, mintha Zubinak, Cruyff-nak meg a többi hozzáértőnek kvantumfizikából lenne doktorijabarca99 írta: Igen, mert itt egyébként mindenki tudja hogy kell egy klubot vezetni. Egy érettségi mindenesetre elég lehet hozzá, a fórumból kiindulva.![]()
Akkor Henry és Marquez, hogy lépett le ingyen? Csak a 2-jük fizetéséből kiindulva legalább 10 misit kellett volna perkálnunk... Kicsit soknak érzem ahhoz képest, hogy nekünk kellett volna elvileg pénzt kapnunk érte (már ha pénzért értékesítjük őket).barca99 írta:Igen, mert itt egyébként mindenki tudja hogy kell egy klubot vezetni. Egy érettségi mindenesetre elég lehet hozzá, a fórumból kiindulva.sjd egyébként jól írta, ilyenkor járna neki a pénz. Óvatosan a szakértelemmel.
Ez nem igaz, pont így hoztuk el Afellayt három millió euróért, fél év volt hátra a szerződéséből. Most meg a Milan - Honda sztori ugyanez, ha már nyáron kell nekik, akkor fizetniük kell, vagy megvárják, amíg télen lejár a japán szerződése a CSZKA-val.shutterisland írta:ha 2014 nyarán jár le a szerződése, akkor télen egy büdös forintot nem kell fizetni érte annak már, aki el akarja vinni.
Igen, mert itt egyébként mindenki tudja hogy kell egy klubot vezetni. Egy érettségi mindenesetre elég lehet hozzá, a fórumból kiindulva.Persze ezért a Barca vezetése a Barca vezetése...
Ez mondjuk sokat nem számít...Hányszor láttunk már olyat,hogy egyik héten lenyilatkozik egy játékos ilyet,másik héten meg eligazol...Igazából itt túl nagy a különbség...Szal itt minden évben mindenért küzdhetne,ott meg minden évben semmiért...És még a fizuja is ég és föld lenne...Innetől ha tényleg akarnánk,sokat nem gondolkozna az tuti...Kell a ladád helyett egy bmw? - szintű kérdés ez...pezZy írta: Én úgy emlékszem Ter Stegen azt nyilatkozta, hogy 1 évig még mindenképp maradni akar a Gladbachba. (lehet én emlékszem rosszul)
Én úgy emlékszem Ter Stegen azt nyilatkozta, hogy 1 évig még mindenképp maradni akar a Gladbachba. (lehet én emlékszem rosszul)Bestbarca írta:Ter Stegent kb 3 perc alatt el tudnánk hozni...
Kéne állnunk, mert ha nem közös megegyezéssel bontják fel a szerződést, akkor elvileg ugyanúgy ki kell fizetni a maradék fizut. (Közös megegyezésről meg ugye nincs szó, mert Valdes ki akarja tölteni a szerződését.) Szóval pénzügyileg nem lennénk beljebb.Barcaman1993 írta:Pénzt ugyanúgy nem kapnánk érte, ahogy jövő nyáron sem fogunk. A magas fizetését viszont nem kéne állnunk.
Már nem egyszer kritizáltam a vezetőséget az átigazolási politikájukban, de most ellentmondanék magamnak. Én a helyükben érdeklődő híján simán elengedném ingyen, a szerződése felbontásával. Pénzt ugyanúgy nem kapnánk érte, ahogy jövő nyáron sem fogunk. A magas fizetését viszont nem kéne állnunk. Azt meg a vak is látja, hogy Ter Stegen mennyivel jobban véd Valdesnél. Persze ezért a Barca vezetése a Barca vezetése... Ha már kritika.Piqué írta:Talán nem kell a Monaconak 10 misiért?Neymar7 írta:Mi a helyzet kapusposzton? Mér nem adjuk el VV-t a Monaco-nak 10 misiért és miért nem vesszük meg Ter Stegen-t?![]()
Talán nem kell a Monaconak 10 misiért?Neymar7 írta:Mi a helyzet kapusposzton? Mér nem adjuk el VV-t a Monaco-nak 10 misiért és miért nem vesszük meg Ter Stegen-t?![]()
egyrészt amúgy is zsebpénzért adunk el mindenkit.Akkor nem értem miért nem adjuk el
ha 2014 nyarán jár le a szerződése, akkor télen egy büdös forintot nem kell fizetni érte annak már, aki el akarja vinni.Télen eltudnám képzelni VV eladását valamint Ter Stegen vételét. Remélem ő fog jönni, legalábbis én őt favorizálom.