Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
noname
Llegenda del Barça

2013.08.12. 21:36:02

Jó ideje folyik már itt a társalgás/vitázás/találgatás a védők kapcsán. Most beírom én is a véleményemet.

Először is nem a védőkkel van baj nálunk, hanem a védelemmel. Pique és Mascherano is képes kiváló védőteljesítményre, még ki is egészítenék egymást, de együtt nem megy nekik, márpedig jelenleg ők a legjobbak. Bartra biztató, tehetséges, de még sok a helyezkedési hiba, nem akkora tehetség, mint Pique volt.

Nekünk jelenleg egy vezér kell, nem pedig "csak" egy kiváló védő. Ezért lett volna Thiago Silva a tökéletes megoldás, mert mellette Pique és Masche is jobban játszanának, hiszen lenne ki irányítsa őket. David Luiz a legjobb védő azok kzöül, akik szóba kerültek, de nem vagyok benne biztos, hogy rá van szükségünk. Ő egy bohóc, akárcsak Pique. Kell mellé valaki, nem biztos, hogy jól járnánk vele. Agger és Verthongen lenne a telitalálat. Mindketten nagyon jó vádők és a csapataik védelmének az igazi vezérei, szervezői. Nekik örülnék legjobban, még az áruk se lenne vészes. Agger némileg sérülékeny, de ez sokszor megoldódik, amikor más edzésstílusba kerül bele a játékos, illetve más bajnokságba.

Mások: Vermaelen, Rami, Mathieu, Koscielny, Sakho. Mathieuvel ne is vicceljünk. Középszerű játékos, nem is vezér. Vermaelen kb akkor omlott össze az Arsenalban, amikor megnőtt a felelősség a vállán. Koscielny rég került szóba, amúgy jó megoldás lenne, de nem az igazi. Sakhoról szinte sose cikkeznek, nem néztem PSG meccset, amikor ő volt a védelem vezére, de azért nem véletlen volt ő csapatkapitány-vészmegoldásnak beválhat. Rami pedig a legkérdésesebb. Első szezonjában kiválóan szervezte a Vale védelmét, jól játszott, de azóta nem ment neki. Mellesleg a Vale is rengeteget gyengült. Ő egy nagycsapatban jó játékosokkal és védőkkel körülvéve akár még be is válhat.

Kb mindenkit sikerült feldolgozni. Várom a védőt. Verthongen, Agger, Luiz a sorrendem.
A Fifa egy szégyen
vaseger
Barça C

2013.08.12. 21:29:43

Fofana írta:Mindenki kezdő khv-ben gondolkodik. De mi van, ha kevesebb játékidővel Puyol nem sérül meg? Rendszeresen padozni fog Puyol, Pique vagy az új klasszis? Mi lesz Mascheranoval? Érje be másodosztályú csapatok elleni királykupa meccsekkel, holott korábban khv-ként klasszisteljesítményt nyújtott? Vagy Bartra mikor fog lehetőséget kapni, hogy valóban kiderüljön, megüti-e a Barca szintjét? Ahhoz gyakorlatot kellene szereznie több tétmeccsen lehetőleg először mérsékeltebb ellenfelek ellen. A Bayern elleni Bl-elődöntőbeli bevetése ehhez túl mély víz volt, de nem rajta ment el a meccs, nem lógott ki. Ha nem kap a tavalyinál több lehetőséget, az körönséges eltékozlása a tehetségének. Rendszeres játéklehetőséget kell neki adni, ez egyébként már kapásból csökkenteni fogja Puyol terhelését és sérülésének valószínűségét is. Aztán ha bejön, akkor igazoltunk ingyért egy 22 éves, a klub iránt elkötelezett minőségi védőt. Ha meg nem, akkor kölcsön lehet adni, végleg eladni, de nem három garnitúra mezért, mert csak attól, hogy többet játszott a Barcában, már nőni fog az értéke. Szerintem men stabil kezdőcsapat-szintű, hanem biztonsági csereemberben érdemes gondolkodni. Abidal erre ideális lett volna, egyáltalán nem mozgott öregurasan a szezon végén, el meg csak nem butult. Biztonsági cserének meg akár Bagnack is jó lesz. Ha mindenképpen igazolni akarunk khv-t, akkor olyant érdemes aki nagyon fiatal, de idővel klasszis lehet belőle. Ehhez kb. 10M-t kell kiadni egy 18 körüli játékosért vállalva a kockázatot, vagy megvárni, míg bizonyít és akkor többet fizetni érte, mint a Chelsea, M. City, PSG vagy a Monaco tenné, és akkor a Bayernről és a M. Unitedről még nem is beszéltünk. Ld. Marquinhos. Ja, és akkora fizetést kellene neki adni, mint az előző klubok, ami persze az egész keret bérezési rendjét felboríthatná.
Szerintem ez a három lehetőség van/lett volna:
-megtartani Abidalt
-igazolni egyet a 18-20 év körüli fiatalt, akit egyébként már minden nagycsapat észrevett
-beérni Bagnack-kal vésztartalékként.
Csak azért, mert történetesen van rá pénz, most nem látom értelmét a kezdőbe khv-t igazolni.
Hasonlóképpen látom én is a helyzetet. Szerintem pont Abi miatt van az, hogy nem igazolunk ingyen megszerezhető rutinost (pl. Lugano)m vagy ismeretlen dél-amerikait, hisz erre a szerepre Abidal tökéletesen alkalmas lett volna. Szerintem a sztáron is azért vacakolnak annyit, mert a jó játékos előnye mellett az öltözői hangulat hátrányával is számolnak. Véleményem az, hogy csak akkor igazolunk, ha relatíve jó pénzért jutunk hozzá az illetőhöz, vagy nem igazolunk, s az edző feladata lesz a védekezés hatékonyabb megszervezése. Mert tavaly nemcsak a beugró középhátvédek bakiztak, a középpályás védekezés sem volt túl hatékony. Xavit leginkább a körülményes támadás vezetés miatt bírálták, de szerintem a védőmunkája sem volt kifogástalan, kevesebbet ütközött és lasabban ért vissza és ez kissé Iniestára is igaz. És Busi sem tavaly volt e legjobb.
vaseger
Barça C

2013.08.12. 21:15:18

Szerintem a jelenlegi keret alkalmas szezonbeli meccseink 90%-án, hogy behúzza a győzelmet. Viszont a maradék 10-en múlik a nemzetközi kupaszereplés és esetlegesen a Liga 1. helye. Ha nem lesz komoly szintű középhátvéd igazolásunk, ezekre a meccsekre valami újat kell kitalálni. Én is szimpatizálok a két szűrővel, de alapfelállásban ez kissé Barca idegen. Ugyanakkor emlékezhetünk arra is, hogy Keita-t Pep olykor nem Busi helyett küldte be, hanem mellé. Igaz Keita (miképp Yaya is) a támadásokkal is jobban felért, mint a mostainak, ezért is sajnáltam a távozásukat. De ha két szűrő lenne, kérdés, hogy átalakulna-e a 4-3-3, vagy maradna, de Ini vagy Xavi nélkül, vagy maradna Xavi és Ini, csak utóbbi egy sorral feljebb. Vagy merészebb váltás is elképzelhető: 4-5-1-el, vagy az elvetemült 4-4-2-vel. Papíron ez utóbbi szépen is mutatna, hisz a két ék, Messi és Neymar lenne, mögöttük a két szűrő mellett ott lehet xavi és Ini. Kérdés, hogy a szerkezetváltást tudnák-e élesben alkalmazni, különösebb próbameccsek nélkül. Azért az ázsiai ellenfelek ellen két szűróvel kiállni ciki lett volna. Van ugyanakkor idő, mert ha nem kerülünk BL halál csoportba, éles meccsek leginkább csak tavasszal lesznek.
Fofana
Barça B

2013.08.12. 21:07:27

Mindenki kezdő khv-ben gondolkodik. De mi van, ha kevesebb játékidővel Puyol nem sérül meg? Rendszeresen padozni fog Puyol, Pique vagy az új klasszis? Mi lesz Mascheranoval? Érje be másodosztályú csapatok elleni királykupa meccsekkel, holott korábban khv-ként klasszisteljesítményt nyújtott? Vagy Bartra mikor fog lehetőséget kapni, hogy valóban kiderüljön, megüti-e a Barca szintjét? Ahhoz gyakorlatot kellene szereznie több tétmeccsen lehetőleg először mérsékeltebb ellenfelek ellen. A Bayern elleni Bl-elődöntőbeli bevetése ehhez túl mély víz volt, de nem rajta ment el a meccs, nem lógott ki. Ha nem kap a tavalyinál több lehetőséget, az körönséges eltékozlása a tehetségének. Rendszeres játéklehetőséget kell neki adni, ez egyébként már kapásból csökkenteni fogja Puyol terhelését és sérülésének valószínűségét is. Aztán ha bejön, akkor igazoltunk ingyért egy 22 éves, a klub iránt elkötelezett minőségi védőt. Ha meg nem, akkor kölcsön lehet adni, végleg eladni, de nem három garnitúra mezért, mert csak attól, hogy többet játszott a Barcában, már nőni fog az értéke. Szerintem men stabil kezdőcsapat-szintű, hanem biztonsági csereemberben érdemes gondolkodni. Abidal erre ideális lett volna, egyáltalán nem mozgott öregurasan a szezon végén, el meg csak nem butult. Biztonsági cserének meg akár Bagnack is jó lesz. Ha mindenképpen igazolni akarunk khv-t, akkor olyant érdemes aki nagyon fiatal, de idővel klasszis lehet belőle. Ehhez kb. 10M-t kell kiadni egy 18 körüli játékosért vállalva a kockázatot, vagy megvárni, míg bizonyít és akkor többet fizetni érte, mint a Chelsea, M. City, PSG vagy a Monaco tenné, és akkor a Bayernről és a M. Unitedről még nem is beszéltünk. Ld. Marquinhos. Ja, és akkora fizetést kellene neki adni, mint az előző klubok, ami persze az egész keret bérezési rendjét felboríthatná.
Szerintem ez a három lehetőség van/lett volna:
-megtartani Abidalt
-igazolni egyet a 18-20 év körüli fiatalt, akit egyébként már minden nagycsapat észrevett
-beérni Bagnack-kal vésztartalékként.
Csak azért, mert történetesen van rá pénz, most nem látom értelmét a kezdőbe khv-t igazolni.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.08.12. 20:51:52

lahertitty írta:Fontás, Muniesa és Bartra voltak a legnagyobb császárok a Barca B-ben, szerintem nem volt okos 3-ból 2-től megszabadulni (még ha csak kölcsönbe is adták őket), jól állták volna a sarat és most nem kéne igazolni senkit sem középső védő posztra.
Egyetértek, ezzel csak az a baj, hogy mondjuk egy BL elődöntőben nem valószínű, hogy hármójuk közül valamelyik is kezdhet. :? Ezért egy komolyabb és tapasztaltabb játékos kéne védő posztra! :)
Kép
lahertitty
Jugador del Barça

2013.08.12. 20:45:04

Fontás, Muniesa és Bartra voltak a legnagyobb császárok a Barca B-ben, szerintem nem volt okos 3-ból 2-től megszabadulni (még ha csak kölcsönbe is adták őket), jól állták volna a sarat és most nem kéne igazolni senkit sem középső védő posztra.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.12. 20:09:28

S.Agüero írta:
mess2009 írta:ha nem tudnak egy klasszis védőt hozni én ezt javasolnám alap felállásnak:
Alves-Pique-Adriano-Alba
Mascherano.Busquets(Song)
Xavi(Doa Santos) VAGY! Iniesta(Sergi Rob.)
Neymar(Tello) Messi(Fabre)Pedro(alexis)
a Busqets-Mascherano kettős ugyanis hatásosan támogathatná a védelmet de ha lehet( alkalmanként) a középpályát is.Iniesta egyértelműen a támadásokat építheti kiküszöbölve az egymásnak passzolgatást Xavival ami egyébként is csak lassítja mostanában a játékunkat.
Adriano középső védőnek? :lol:
Ahogy láttad az előszezon alatt is, csak 1 vkp-val fogunk játszani, Xavit vagy Iniestát pedig padra ültetni, hát, nem is tudom, elég hülyeség lenne.
Ja, és még valami, Neymar balszélső. :wink:
nem akarom ezzel megváltania.....de vannak azért érveim: Adriano játszott már középen és ér annyit mint Bartra. láttam, a 4-3-3-at az előszezon alatt és azt is, hogy hogyan etették a védőinket ha két gyors gyerek megugrott... mindnki azt mondja hogy Xavi ugye nem lesz fiatalabb...ez egyébként is előre vetíti a gyakoribb padozást. tudom hol játszik Neymar (álltalában) és még egy: az az ábránd, hogy majd a letámadással javítjuk a védekezési potenciált(?) ez szép is lenne de éppen ennek a csődjét láttuk a nagy zakók szinte mindegyikénél! amikor NEM KÉPESEK A HATÉKONY LETÁMADÁSRA mert az ellenfél jól képzett! jól látható volt most is Guardiolánál az ELŐRETOLT VÉDEKEZÉS de ennek is az a kockázata, hogy még a bombaerős német védősort is meg lehet fogni így gyors kontrákkal. ezért gondoltam én, hogy ha nincs erős védősor(játékos állomány) szűrjünk hatásosabban(arra van emberünk) a támadások pedig legyenek célirányosabbak és gyorsabbak erre is van emberünk. azért nem számítok arra, hogy a "találmányom" meghallgatásra talál ne ijedj meg.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.08.12. 18:40:48

shutterisland írta:
Mathieu
jönne csere balhátvédnek, és menne adriano tartalék középhátvédnek ? :lol:
Mathieu-t az utóbbi évben sokat játszatták centerben,és jól teljesített ott is...Nem őt érzem a legjobb megoldásnak,de gondolom ezért merült fel...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.12. 18:23:54

Mathieu
jönne csere balhátvédnek, és menne adriano tartalék középhátvédnek ? :lol:

én is kezdek lemondani arról, hogy jön valaki.
ha pedig csak az a cél, hogy mélységben meglegyünk, maradhatott volna abi, vagy hozhattak volna valakit ingyen ezek közül :
kolo toure, lugano, amorebieta, campagnaro, yepes, squillaci, gallas, stb.

....4. számú hátvédnek, egy szezonra.
Rinku
Director del Fútbol

2013.08.12. 17:29:44

Dr.Dre írta:A másik. ABIDALT MIÉRT KELLETT ELENGEDNI? Ha itt lenne, nem idegeskednénk most ezeken. Simán tudná hozni a szintet középen....
Néha nem értem a vezetőséget :roll:
Nem elengedték, kirakták. Azaz egy ember rakta ki: Vilanova. Senki nem akarta elengedni, Vilanova nem akart vele dolgozni. Erről ennyit.
Football, bloody hell. /SAF/
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.12. 17:25:15

Állítólag David Luiz közölte a Chelseavel, hogy el akar igazolni, 35 millió körül írnak.

Forrás : Mundo

Ja, és mint sokadik opció, újra szóba hozták Mathieu-t.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.08.12. 17:07:32

Muszáj lenne igazolni valakit. Luiz lenne a legjobb, de én Aggernek is örülnék.
Nem lehet végigvinni egy szezont egy Piqué-Masch-Bartra tengellyel. Puyolról tudjuk hogy többet sérült mint amennyit egészséges, szóval nem valami nagy életbiztosítás.Most pl Bagnackkal mit akarunk? Soha nem láttam még játszani,tényleg annyira jó hogy képes végigvinni egy 60 meccses szezont? Inkább akkor már Adrianot rakjuk be középre...
A másik. ABIDALT MIÉRT KELLETT ELENGEDNI? Ha itt lenne, nem idegeskednénk most ezeken. Simán tudná hozni a szintet középen....
Néha nem értem a vezetőséget :roll:
Kép

Titi - The Legend!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.08.12. 16:54:13

Itt azt is látni kell, hogy, ha megvesszük bármelyik kiszemeltet, akkor annak a csapatnak is gondoskodnia kell pótlásról. Ezért nem kéne hó végéig várni, ha igazán szeretnénk valamit. Mert nem hiszem, hogy pl a Pool vagy a Chelsea két nap alatt talál valakit utódnak.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.12. 16:48:56

Nekem sajnos az az érzésem, hogy hozunk egy B-kategóriás védőt, hogy tényleg meglegyen a középső védő igazolás, aki tölteléknek jó lesz, de előrébb csak létszámban leszünk vele. Agger nehéz lenne. A Pool nem hiszem hogy eladná, még egy viszonylag jó ajánlat esetén sem, ő pedig biztosan nem fogja kiverni a balhét, hogy márpedig engedjék el. Verthongen szintén jó megoldás lenne, de ehhez az üzlethez legalább egy hónappal korábban kellett volna nekikezdeni Levy-t ismerve.
Luiz esete pedig rohadt nagy kérdőjel. Mennek a hírek jobbra-balra, de abszolut nem lehet tudni, hogyan is áll az ügy.

Szerintem hozunk Mathieu-szintű védőt, hogy Rosell ne csináljon se..et a szájából és kalap-kabát.
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.08.12. 15:58:46

Ez a középső védő téma kezd ciki lenni... Nincs játékos, aki a Barçához jönne, illetve aki jönne, azt a klubja nem engedi. A végén tényleg hoppon maradunk és marad a Bartra-Bagnack páros helyettesítésre. Nem szívesen vágnék úgy egy szezonnak, hogy Piqué és Mascherano mögött az állandóan lesérülő Puyol és két fiatal van.
Kép
Kép
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.08.12. 14:52:38

Luiz nehéz ügy továbbra is...Ha a játékos nyíltan nem jelzi menni akar esélytelen...Amúgy vhol jogos,hogy 35nél többet nem akarunk fizetni érte...50et kérnek,az irreális...Ha azt mondanák 40,szal kicsivel többet kérnek,na üsse kő fizessük ki,de 50et nem érdemes adni érte,azért van más is a világon...
Közben olvasom hogy Luiz nem akart am beszélni a sajtónak a Barcáról...Hát nem tudom,ha nem áll ki és nyilatkozik akkor ez halott dolog...

Viszont nem kell rovázni,Agger elhozható...Okés visszautasították az álíltólagos 20millát,de a játékos ügynök azt nyilatkozta,hogy ahhoz hogy megváltozzon Agger helyzete a 2klubbnak kell megegyeznie előszőr...Ezt nem véletlen mondta,ha maradni akarna az ügynök nem ez mondja...Lényegében utalt rá hogy Agger menne ha megegyezik a 2 klubb...Ami jó jel,mert benne volt,hogy ő maga hűséges a poolhoz és maradni akar...Nyílván első ajánlatot visszautasították,nem is volt sok...18 milla körülre írják a piaci értékét...Kb ennyit kínáltunk...Viszont
könnyen lehet hogy olyan szerződése van,amiben nincs kivásárlási ár,most nézem,no akkor ha pool nem engedi vége...Azért kemény,ha ez igaz...Furcsa...De ennek ellenére állítólag 25millió fontért elengednék,ami kb 30 milla euróban,azt lazán kifizetjük...Ha akarjuk...

Amúgy tuti jönni fog vki,nem véletlen teszünk ajánlatokat védőkért,ha nem akarnánk már senkit akkor nem tennénk...Azért van sok védő a piacon,vkit fixen el tudunk hozni,no persze kérdés kit,a végén mennyire jó opciót válaszunk...És hogy válik be...További név még Verthongen...Na őt elfelejthetjük,kiindulva a Bale szagaból...A legjobb emberük Bale után,a büdös életben nem fogják odaadni...És megint felmerült állítólag Mathieu...Most hosszabbított,de álíltólag 20milla csak a kivásárlási ára,olyan szerződése van...Pl őt tuti el lehetne hozni...

De nem kell aggódni biztos vagyok benne hogy egy elég szép hosszú lista van a vezetőség kezében,rangsorolva,vkit tuti hozunk...Hogy hogy válik be az meg igazából az edzőn is fog múlni,aki jön képességekben nyílván meg fog felelni,innentől az edző dolga hogy integrálja a csapatba...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.12. 14:10:49

mess2009 írta:ha nem tudnak egy klasszis védőt hozni én ezt javasolnám alap felállásnak:
Alves-Pique-Adriano-Alba
a Busqets-Mascherano kettős ugyanis hatásosan támogathatná a védelmet de ha lehet( alkalmanként) a középpályát is.Iniesta egyértelműen a támadásokat építheti kiküszöbölve az egymásnak passzolgatást Xavival ami egyébként is csak lassítja mostanában a játékunkat.
Adriano középső védőnek? :lol:
Ahogy láttad az előszezon alatt is, csak 1 vkp-val fogunk játszani, Xavit vagy Iniestát pedig padra ültetni, hát, nem is tudom, elég hülyeség lenne.
Ja, és még valami, Neymar balszélső. :wink:
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.12. 14:02:17

ha nem tudnak egy klasszis védőt hozni én ezt javasolnám alap felállásnak:
Alves-Pique-Adriano-Alba
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.08.12. 13:32:52

Ezzel az Aggeres "cikkel" sem jutottunk közelebb semmennyivel. MAximum abban, hogy tényleg szeretnének még valakit igazolni és dolgoznak rajta. MAjd augusztus végén kiderül...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.12. 10:00:26

Deus írta:Szerintem már nem lesz komolyabb védő igazolás... :?
Egyre jobban szorít az idő és egyelőre senkihez sem vagyunk túl közel, de biztos vagyok benne, hogy valaki még érkezni fog a védelembe. Ha más nem, akkor minden előjel nélkül megint leigazolunk valakit viszonylag olcsón.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2013.08.12. 09:52:36

Szerintem már nem lesz komolyabb védő igazolás... :?
KépKép
barca0417
Entrenador del Barça

2013.08.12. 09:22:56

JOseppe írta:http://www.hatharom.com/2013/08/11/atad ... ain-vedoje
Nem volna hülyeség a leigazolása, de szerintem most D.Luizra vagy Aggere van a legtöbb esély. :oops: Csak érkezen már valaki. :roll:
Kár hogy nem került képbe, pedig jó védő nagyon. Én örülnék neki.
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.08.11. 22:57:21

sz.bence írta:
Bestbarca írta:
Jah csak Ramos meccsenként csinál 10ilyet...Pepenek meg nézzük már meg akármelyik classicoját...Meccsenként 10éves eltiltást érdemelne...Mounak nem olyan ember kell aki minden 4. 5. meccsén csinál ilyet,hanem aki csak ilyet csinál...Az ő taktikája,az anti foci...Az ellenfelet lerúgjuk megtapossuk,majd gyors kontrákkal de főleg rögzített szituból rúgunk egyet-kettőt,azt készen vagyunk...Neki túl kifinomúlt David Luiz...Aki tud védő létére mást a felrúgáson,meg az ellenfél nyakánál fogva lerántásán,majd fejelésen kívül,az neki már sok...
Ja végül is Carvalho is ilyen volt nem? Azért vitte el minden csapatához kivéve az Interhez..
Carvalho az egyik személyes kedvence...Ő fedezte fel lényegében...Más eset...Alapvetően Mounak rugdosódós kemény védő kell...Luiz nem az...Plusz neki vasfegyelem kell Luiz meg néha nem éppen fegyelmezett...Innetől ha marad ha nem, kötve hiszem hogy sok szerephez jutna Mounál...Max kényszerből...

sz.bence
Barça C

2013.08.11. 22:46:51

Bestbarca írta:
Jah csak Ramos meccsenként csinál 10ilyet...Pepenek meg nézzük már meg akármelyik classicoját...Meccsenként 10éves eltiltást érdemelne...Mounak nem olyan ember kell aki minden 4. 5. meccsén csinál ilyet,hanem aki csak ilyet csinál...Az ő taktikája,az anti foci...Az ellenfelet lerúgjuk megtapossuk,majd gyors kontrákkal de főleg rögzített szituból rúgunk egyet-kettőt,azt készen vagyunk...Neki túl kifinomúlt David Luiz...Aki tud védő létére mást a felrúgáson,meg az ellenfél nyakánál fogva lerántásán,majd fejelésen kívül,az neki már sok...
Ja végül is Carvalho is ilyen volt nem? Azért vitte el minden csapatához kivéve az Interhez..
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.08.11. 16:06:35

http://www.hatharom.com/2013/08/11/atad ... ain-vedoje
Nem volna hülyeség a leigazolása, de szerintem most D.Luizra vagy Aggere van a legtöbb esély. :oops: Csak érkezen már valaki. :roll:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Válasz küldése