Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozom!Barcafan9 írta:Boldog szülinapot Ibi!![]()
Hát átgondoltam párszor és hidd el, hogy így van. Fabregas egy jó kis középszerű Xavi utánzat, se nem gyors, se nem dinamikus, csak néha húz egy két váratlant, ellenben Ibi, aki úgy forgatja a védőket, hogy öröm nézni. Nagyon jól lő ballal, jobbal, technikailag szerintem egálban vannak, Fabregas csak annyiban jobb, hogy vérbeli(?) katalán és a Barca felfogását és játékrendszerét szívta magába. 1 az 1 be se cserélném el, de szerintem ha lesz transzfer, akkor még jócskán rá fogunk fizetni. Én azt mondom, hogy a cserepadra olyan játékos kell aki tud új színt vinni a játékba abban pedig jobb Ibi. Mire Xavi kiöregszik, addigra ott lesz már Thiago és Jonathan.Game90 írta:Ezt azért gondold át még egyszerdanko94 írta:szerintem jobb játékos mint Cesc és több fantázia van benne mint a katalánban.![]()
Amúgy ma tényleg jól játszott, remélem több szerepet fog kapni nálunk is.
Ha lecseréljük ezt a gyereket egy unalmas tili-tolisra(akikből már van itt elég) én tökön szúrom magam. Végre látom, hogy van egy játékosunk aki Messin kívül képes lenne dinamikát vinni a játékunkba. Erre lecserélnénk. Remélem Pep nézte ezt a meccset.Már mondtam párszor, de azért leírom most is. Tisztán látszik, hogy azért vettük, hogy nyáron bevonjuk a Fabregas üzletbe. Én nagyon sajnálom, mert szerintem jobb játékos mint Cesc és több fantázia van benne mint a katalánban. Remélem nincs igazam és gyökeret tud verni itt, de erre perpill nagyon kevés az esély. Nekem a kedvenc játékosaim között van régóta, nagyon örültem hogy a Barcába jött, de az a tény, hogy Keita mögött van a rangsorban egyértelművé teszi, hogy nem azért jött h megváltsa itt a világot. Confused Confused
Ezt azért gondold át még egyszerdanko94 írta:szerintem jobb játékos mint Cesc és több fantázia van benne mint a katalánban.
Teljesen igazad van ebben, mióta ott rosszul játszott, azóta nem akkora sztár. Pedig a Gijon ellen jócskán benne voltunk a hullámvölgybe, és még az alapemberek is csak szenvedtek azon a meccsen, akkor nemtudom mit vártunk ebben a helyzetben Afellaytóllluisllach89 írta:
Csak azért kezdtem el az egészet, mert a kezdeti Ibi rajongás eltűnt a fórumról a gijóni 45 perce után, pedig láthatjuk mikre képes.
Nah így mindjárt más!szajko írta:Na,de épp ezaz,hogy hogyan kamatoztassa ha nem játszik?lluisllach89 írta:A lényeg hogy az itt szerzett önbizalmát Barcelonában kamatoztassa.
Szóval érthetetlen a logikát, reakciód.
Na,de épp ezaz,hogy hogyan kamatoztassa ha nem játszik?lluisllach89 írta:A lényeg hogy az itt szerzett önbizalmát Barcelonában kamatoztassa.
Szóval érthetetlen a logikát, reakciód.
A lényeg hogy az itt szerzett önbizalmát Barcelonában kamatoztassa.szajko írta:Rúghat ő még ma 14 gólt is,de ez pep-et különösen nem fogja érdekelni...lluisllach89 írta:Na, hát az eleve esélytelen 0 meccsen végre egy pozitívum, Ibi betalált, jöjjön meg az önbizalma!