Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt vágom csak mondtam!barcelinho_5 írta:albicelesteX írta:én az uefaba így játszok!
----------------------Buffon-------------------------
Zmbrotta-----Milito--------Márquez-------------Sorín
-------------------------Mascherano--------------------------
Messi--------------------------------------------------Ronaldinho
--------------------------Totti---------------------------
Henry-------------------Eto'o
![]()
nagyon jó![]()
csak sajnos egy játék teljesen más mint a valóság
albicelesteX írta:én az uefaba így játszok!
----------------------Buffon-------------------------
Zmbrotta-----Milito--------Márquez-------------Sorín
-------------------------Mascherano--------------------------
Messi--------------------------------------------------Ronaldinho
--------------------------Totti---------------------------
Henry-------------------Eto'o
![]()
tudom én hogy nem, de könyörgöm miééért??? miért ilyen csőlátó ez az ember a totálisan kiismert 4-3-3-jával???Saviola írta:Na,ilyen nem lesz soha,amíg Rijkaard itt van.
Olvasdd el Vito hsz-eit,bár már megtettedantiimperialista írta:Nem akartam beleszólni, de az az egy meccs az egy év és egy meccs. Sőt, van, akinek még több (pl. én).
Szezon végén beszélhetünk múlt időről,nem pedig 1 meccs utánZozzy 5 írta:Egy másik edző talán tudott volna mit kezdeni ezekkel a játékosokkal.Vito írta: nem értesz.
azt írtad, hogy azért véleményezed Rijkaardot, mert tavaly is [auto_cenzúra] volt.
'hogy tiszta lappal indul, de a tavalyi formáját hozza'. na erre írtam, hogy ha ezt a vonalat folytatjuk, akkor Rijkaarddal együtt mennie kell R10-nek, Deconak, Rafanak bla ...
Elküldeni én sem akarom 1 meccs után, de mérgesnek mérges vagyok rá 1 meccs után is, s nem hiszek benne. Szerintem ejtsük a témát, mert ez tényleg értelmetlen már.
te mirol beszélsz?lionelmessi19 írta:Ne is haragudjatok, de egész egyszerűen ostobaság, hogy 1 mérkőzés után el akarjátok küldeni.
Oké.Vito írta:a nagycsapatok általában nem brillírozva kezdenek. ez általában minden évben így van. Inter, Mu, Chelsea ...
ez a Barca szinte minden év elején silány játékot produkált, azután pár meccs és jobbak lettek. ha ez idén nem így lesz, akkor legkésőbb télen mennie kell Franknek, de annyi időt megérdemel az egész csapat
Ezt mondom én is. Unalmas már tavaly óta az állandó Rijkaard szapulás. Ráadásul csak egy meccs telt el, a csapat még nem pörög, de ezzel nem csak mi vagyunk így. Adjunk még 5-6 meccset, és ha nem változik a kép, akkor én is csatklakozni fogok a bírálókhoz.Vito írta:oké Zoli.
csakhát tegnap óta mást sem hallani Tőled, csakhogy így hülye, meg úgy hülye. az összes hsz erről szól. oké, jogod van hozzá, csak azért lépjünk mér túl ezen.
szvsz
Rijkaard szerint a frissesség, a sajtó szerint a fantázia hiányzott
El kellett volna ismernie, hogy a tegnapi produkció egy nulla volt, nem azt mondani, hogy "ez van".Taibi írta:Mégis mit kellett volna nyilatkoznia? "Gyengék vagyunk, itt van a világvége, többet fel se kel a nap." Vagy mit? "Meg lesz büntetve mindenki, személyesen veszem el a vacsorájukat."
Szerintem mondhatott volna akármit, biztos, hogy nem tetszett volna itt valakinek, mert alapból ellenszenves sok embernek Rijkaard.
Másik, az én véleményem szerint teljesen logikusan cserélt.
1. Behozta Henry-t, de ehhez le kellett cserélnie a 3 csatárból egyet. Mivel az első félidőt nem láttam, így nem tudom, hogy melyikőjük volt a leggyengébb, de úgy döntött ő hogy Messi jön le. Talán azért is mert ő később kezdte a felkészülést, elképzelhető, hogy még nem 100%os.
Ez a meccs meg még most nem volt annyira létkérdés, hogy megkockáztassa a 4 csatáros játékot.
2. Mivel az eredmény nem jött, behozta Deco-t Touré helyére, hogy még támadóbbak legyünk. Ez is érthető.
3. Az eremény továbbra se jött, így bejött Zambrotta helyére Marquez, és átálltunk egy 3 védős játékra. Oleguer, Thuram, Abidal, előttük pedig Marquez a VKP-n. Azért Zambrotta jött le, mert a 4 kezdő védő közül ő az egyetlen aki nem illik a 3 védős rendszerbe.
Szerintem teljesen érthető mind a 3 cseréje, nem ezen múlott, hogy nem nyertünk.
Az biztos. 5. forudló környékén talán már visszatérhetünk erre.barca99 írta:Rendben srácok, de ha ezután beindul a szekér, és jól megy, akkor sztem igancsak zavarban lesztek.![]()
bárcsak így lennebarca99 írta:Rendben srácok, de ha ezután beindul a szekér, és jól megy, akkor sztem igancsak zavarban lesztek.![]()