Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Am egész szépen helyt álltak, de hát jócsapatnak van szerencséje.Game90 írta:Primitive írta:Arsenal - Tottenham 2-1 (0-0) 48' Adebayor, 75' Bendtner ill. 66' Berbatov![]()
Majd az Arsenal TV-ben megnézem a meccset (bevallom, elég későn keltem fel, így nem láttam a meccset![]()
).
Hova tűntek a Tottenham fanok?
Primitive írta:Arsenal - Tottenham 2-1 (0-0) 48' Adebayor, 75' Bendtner ill. 66' Berbatov
Én nem 1 meccsen láttam Fabregast játxani, hanem idén majdnem minden Arsenal meccset láttam. Ez most csunya szabálytalanság volt, meg is kapta a lapot érte, de általában nem jellemzők ezek rá. Meg ne felejtsük el, h kinek rugott oda. Colenak. Őt minden Arsenalos ugy rühell, mint a [auto_cenzúra]. És ha Cesc sárgát kapott, Colenak pirosat kellett volna az ütésért.bouba írta:idén még én se láttam játszani fabregast..(biztos király volt)lionelmessi19 írta:Igen.![]()
Nem ítéltem meg... csak megjegyeztem h szépen mutatkozott be nálam...
de nekem se nagyon volt szimpi...![]()
főleg akkor amikor a végén alápakolt a colenak...
idén még én se láttam játszani fabregast..(biztos király volt)lionelmessi19 írta:Igen.![]()
Nem ítéltem meg... csak megjegyeztem h szépen mutatkozott be nálam...
Elméletileg játszhat, de ő kijelentette, hogy nem akar Angliában focizni...LG a Barca vs. Real topicban írta:A tegnapi meccsen nekem Vela játéka nagyon tetxett, olyan védőt, mint Ramos elég durván alázott. Jövőre már játxhat az Arsenalban![]()
Igen.Game90 írta:Ok, de ez a fél sorocska eléggé bezavarhatott:lionelmessi19 írta:Ha jobban megfigyeled, ez mindösszesen Fabregasról szól.
"Idén először láttam az Arsenalt játszani..."
Na mindegy.
Szerk. de ha így vesszük, akkor meg Fabregast ítéled meg egy meccs alapján
Ok, de ez a fél sorocska eléggé bezavarhatott:lionelmessi19 írta:Ha jobban megfigyeled, ez mindösszesen Fabregasról szól.
Ha jobban megfigyeled, ez mindösszesen Fabregasról szól.Game90 írta:Örülök, hogy 1 meccs alapján ítéled meg az Arsenalt...lionelmessi19 írta:Fabregas meg...![]()
Idén először láttam az Arsenalt játszani... szépen bemutatkozott kihagyott, elflegmáskodott ziccerek, és még ez a végén...![]()
Örülök, hogy 1 meccs alapján ítéled meg az Arsenalt...lionelmessi19 írta:Fabregas meg...![]()
Idén először láttam az Arsenalt játszani... szépen bemutatkozott kihagyott, elflegmáskodott ziccerek, és még ez a végén...
Mindenben egyet értek veled. Amúgy Fabregasnak most volt pár kihagyott meccse, nem volt csúcsformában. Én láttam jópár meccsüket, ennél még tudnak sokkal jobban játszani. Nem szurkolok senkinek az angoloknál, de azt el kell ismerni, hogy az Arsenal szép focit játszik, főleg, ha még a helyzeteiket is kihasználják.lionelmessi19 írta:Ennyit az angol rangadókról.
Legalább a másodiknak volt valami szinvonala.
Fabregas meg...![]()
Idén először láttam az Arsenalt játszani... szépen bemutatkozott kihagyott, elflegmáskodott ziccerek, és még ez a végén...
Amúgy teljes joggal vezetnek, tényleg egész jól játszanak. Inkább a Poolt a BLben