Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hm, nem tudom klose, pizzaro elférne itt sörmeccsekre, vagy vész helyzetre, mikor már csak az ivelgetés meg a darálás marad. bár kevés esélyt látok rá, h pl klose egy fix lazio kezdotagsagot becseréljen egy 5 meccsenként 10 percre igy egy évvel a vb előttCapon írta:Ha jól emlékszem Ibra is elég váratlanul érkezett.visca el barca írta:egy dologrol még senki nem beszélt itt a silva-reina láz közepette. minden évben van vmi fű alatt intézett igazolásunk és ezek általában be is válnak. ha jol emlékszem anno adriano meg maxwell is volt. remélem a vezetőség szép csendben ismét sunyít nekünk valakit (nekem van egy olyan érzésem, hogy pár millioért jön egy uj "larsson")
Egyébként szerinted van új Larsson a piacon? Kit tartasz annak?
Ennek én is örülnék, csak hát basszus miért ez a prioritás? Miért szabjuk el közben a kapus posztot? Én nem hiszem hogy 1 Barcának 1 Reina jelenthet akármilyen megoldást is a-talán legérzékenyebb-kapus posztra?visca el barca írta:egy dologrol még senki nem beszélt itt a silva-reina láz közepette. minden évben van vmi fű alatt intézett igazolásunk és ezek általában be is válnak. ha jol emlékszem anno adriano meg maxwell is volt. remélem a vezetőség szép csendben ismét sunyít nekünk valakit (nekem van egy olyan érzésem, hogy pár millioért jön egy uj "larsson")
Ha jól emlékszem Ibra is elég váratlanul érkezett.visca el barca írta:egy dologrol még senki nem beszélt itt a silva-reina láz közepette. minden évben van vmi fű alatt intézett igazolásunk és ezek általában be is válnak. ha jol emlékszem anno adriano meg maxwell is volt. remélem a vezetőség szép csendben ismét sunyít nekünk valakit (nekem van egy olyan érzésem, hogy pár millioért jön egy uj "larsson")
Igen énis olvastam,de sajnos gyanúsan kacsa lesz ez...Attika 25 írta:Légyszi linkeld be, elolvasnám, de sajnos nem találom a cikket az oldalonBarca96 írta:A goal.com szerint 17 milliós ajánlatot tettünk a Galatanak Musleraért, és elutasították. 2o-ért engednék.
Nem nagyon láttam bajnokikon védeni, csak a BL-ben.
Szerintetek megüti a szintet?Szerintem nagyon jó kapus, én örülnék neki, sokkal inkább ő, mint Reina.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... or-musleraLégyszi linkeld be, elolvasnám, de sajnos nem találom a cikket az oldalonSzerintem nagyon jó kapus, én örülnék neki, sokkal inkább ő, mint Reina.
Légyszi linkeld be, elolvasnám, de sajnos nem találom a cikket az oldalonBarca96 írta:A goal.com szerint 17 milliós ajánlatot tettünk a Galatanak Musleraért, és elutasították. 2o-ért engednék.
Szerintetek megüti a szintet?
Bojan-tól még egy Klose-val is jobban járnánk.barca0417 írta:Abidal akkor hogyan játszott a sérüléséből visszatérve az egyik Barca B-s meccsen? Vagy az valami külön engedély volt?sjd írta:Profi szerződéssel nem lehet játszani a B-ben, fordítva igen. Ennyi.
Bojanról meg annyit, ha csak 5 millióért tudnánk max eladni, vagy kölcsönadogatni amíg utána ingyen nem távozik akkor inkább maradjon.
Inkább rúgjon egész szezonban 5 gólt de azzal nagyobb hasznot nyújt mintha 1-2 millárért megszabadulnánk tőle.
Akiket szóba hoztak legutóbb a Barcával Larsson-utódként. azok egy részénél jobb lenne ide.
Neymar-Messi-Alexis kezdő mellett, a keretbe csak Tello és Pedro van támadó, ha Deulofeu tényleg kölcsönbe megy. Így szerintem Bojan is beférne a keretbe. Azzal mindenki tisztában van, hogy komoly csapatban, ő nem lesz kulcsember, szerintem ő is. De itt lehetne egy hasznos kiegészítő ember, aki azért mindhárom támadó poszton bevethető.
Jövőre nem Messi rekordjaira, hanem a megfelelő rotálásra, ezáltal a csapat frissen tartására kéne rámenni.
De ehhez lehet hogy nem Vilanova az ideális.. de ez már egy másik téma.
Én még a Lazio-ból emlékszem rá. Jó reflexekkel megáldott kapus és a huszas évei közepén jár. Én személy szerint örülnék neki.Barca96 írta:A goal.com szerint 17 milliós ajánlatot tettünk a Galatanak Musleraért, és elutasították. 2o-ért engednék.
Szerintetek megüti a szintet?
Nem, hanem barátságos meccs.barca0417 írta: Abidal akkor hogyan játszott a sérüléséből visszatérve az egyik Barca B-s meccsen? Vagy az valami külön engedély volt?
barcalaci84 írta:a Reina utáni érdeklődést igazából nme értem a vezetőség részéről...
csak én emlékszem úgy hogy ő már megbukott a Barcában egyszer...
pl nem ő dobta seggbe F.de Boer-t?![]()
és akkoriban gyengébbbnél gyengébb kapusaink voltak és még se sikerült megragadni...
persze azóta fejlődött, de azóta is potyakapusként ismert...
Na akkor még régebben volt mint gondoltam. Köszi.barcalaci84 írta:akkor még nem volt profi szerződése Bojannak, de az első csapattal készült folyamatosan...Capon írta:Pedig nagyon így rémlik.
Ha valaki még emlékszik mi volt az leírhatná.
Pep -nek szüksége lett volna rá , de ő nem ment le hozzá a B-be...
utána az első csapat edzője lett , de ezt gondolom nem felejtette el ő sem...
már tiniként is degradált neki a B-csapat
Abidal akkor hogyan játszott a sérüléséből visszatérve az egyik Barca B-s meccsen? Vagy az valami külön engedély volt?sjd írta:Profi szerződéssel nem lehet játszani a B-ben, fordítva igen. Ennyi.
akkor még nem volt profi szerződése Bojannak, de az első csapattal készült folyamatosan...Capon írta:Pedig nagyon így rémlik.
Ha valaki még emlékszik mi volt az leírhatná.
Nem tudom, hogy nálunk hogy van, de Angliában pl. hosszú sérülésből visszatért játékosoknál szokás lenyomni pár meccset a tartalékcsapattal.TT írta:ha jól tudom nincs ilyen hogy az első csapatból csak leugrálgatsz a másodosztályba (max ha valami más szerződést kötsz, amibe belefoglalják, hogy a b-ben kezdesz x ideig), fordítva oké. szóval nem bojan kénye-kedve miatt nem ment le segíteni a b-be, hanem mert erre nincs lehetőség
Ha jól emlékszem ezen már túl vagyunk. Pep anno mintha Bojanra rágott volna be mert már akkor sem volt hajlandó visszamenni segíteni a B csapatnak. Volt valami meccs ahol szükség lett volna rá, de már akkor is degradált neki a B csapat. Majd most jó pár évvel később és idősebben visszamenne szerinted?Laza írta: Bojannak miért nem lehet adni még egy esélyt?
sokan vagyunk?ez igaz...de Barca B be is lehet bizonyítani.
félév alatt lőne 10gólt tavasszal kapna vagy 500percet lőnne vagy 2-3 gólt és máris 10millióért eltudnák adni...