Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy ezt én se értem egyeseknél. Nem tudom hogy rémlik-e, de eleinte a Real akarta leginkább leigazolni Neymart.. Copa idején talán, nem tuti. De emlékszem, hogy az első brazil meccs után amikor semmit nem csinált a kis Brazil volt olyan cikk, hogy Perez papa nem érti mi kerül ennyibe a kölykön. Sokáig úgy is nézett ki, hogy odamegy, aztán jöttünk mi a képbe.. Szóval akkor mi is patkányok vagyunk..sjd írta:Pontosan miért is patkányok? Mert le akartak igazolni egy játékost, akit a Barca is?mess2009 írta:akkor úgy illik: gratuláljunk S.Rosell-nek ezt szépen behúzta, a Madrid ( Perez)pedig nem tagadta meg önmagát - patkány(ok)!
Ilyen magabiztosság mellett igazán nagy pofára esés, amikor mégis az álomkezdődet törlik a moderátoroksörvirsli írta: Igaz,az sokkal jobb téma,hogy az össze-vissza bedobott nevekről 625 hozzászólásban elábrándoznak itt sokan,az tényleg sokkal hasznosabb és biztos több köze van a Barca igazolásokhoz!
Pontosan miért is patkányok? Mert le akartak igazolni egy játékost, akit a Barca is?mess2009 írta:akkor úgy illik: gratuláljunk S.Rosell-nek ezt szépen behúzta, a Madrid ( Perez)pedig nem tagadta meg önmagát - patkány(ok)!
Szerintem a tavaszi nagy összeülés egyik témája pont ez volt, hogy kit hozzanak kapusnak, ill. védőnek.bali 15 írta:A fejeseknek jár egy pacsi ezért az igazolásért. Örülök, hogy õk is látták a Messi függõség problémát. Bár még nem lehetünk biztosak abban, hogy megoldódott.
Azért pedig még nagyobb pacsi amiért ilyen hamar lerendezték. Innentõl szinte a teljes átigazolási szezont egy még fontosabb kérdés megoldásával tölthetjük: a védelem.
leginkább olyan nevek forognak itt amiről a sajtó is ír... annak meg igen is van köze a barca igazolásokhoz...sörvirsli írta:Igaz,az sokkal jobb téma,hogy az össze-vissza bedobott nevekről 625 hozzászólásban elábrándoznak itt sokan,az tényleg sokkal hasznosabb és biztos több köze van a Barca igazolásokhoz!visca el barca írta: ennek semmi köze a barca igazolások topichoznem kellenek ide álom 11-ek..
Ó, elnézést, effelett elsiklottam.Robcsyy írta: Megsúgom, hogy Abidal szerződése lejár.
Igaz,az sokkal jobb téma,hogy az össze-vissza bedobott nevekről 625 hozzászólásban elábrándoznak itt sokan,az tényleg sokkal hasznosabb és biztos több köze van a Barca igazolásokhoz!visca el barca írta: ennek semmi köze a barca igazolások topichoznem kellenek ide álom 11-ek..
tegnap is leirtam, senki nem csapott rá. a bvb most vett 9,5 m euroert belso vedot. 100%-ig biztos vagyok h vagy subotic, vagy hummels a nyaron elmegy.JOseppe írta:Állitólag két védőt is igazol a BD. Hát hogyha elengedik Hummelst, és esetleg megtudnánk szerezni korrekt áron.Remélem Titóék lecsapnak rá.
Én boldog lennék ha a mi védelmünk is csak ennyit hibázott volna idén..zola8787 írta:Tényleg nem szidni akarom Hummels-t, mert az éven 2 meccsét láttam (vagyis 1,5), de a Real ellen is hatalmas bakit vétett, itt meg már 2t is és az első hibája az volt, mikor odapasszolta az ellenfélhez, kb 3 méterrel tévedett. Lehet egész évben ennyi hibája volt, de 2 nagy csapat ellen ilyen nevetséges hibákat, háááát....JOseppe írta:Állitólag két védőt is igazol a BD. Hát hogyha elengedik Hummelst, és esetleg megtudnánk szerezni korrekt áron.
Tényleg nem szidni akarom Hummels-t, mert az éven 2 meccsét láttam (vagyis 1,5), de a Real ellen is hatalmas bakit vétett, itt meg már 2t is és az első hibája az volt, mikor odapasszolta az ellenfélhez, kb 3 méterrel tévedett. Lehet egész évben ennyi hibája volt, de 2 nagy csapat ellen ilyen nevetséges hibákat, háááát....JOseppe írta:Állitólag két védőt is igazol a BD. Hát hogyha elengedik Hummelst, és esetleg megtudnánk szerezni korrekt áron.
aláírt elvileg.shutterisland írta:kérem, nézzétek el nekem, nagyon el vagyok havazva a sok beérkező adóbevallás miatt, azt sem tudom, hol a fejem.
szóval valaki röviden összefoglalja a mai napot nekem neymarral kapcsolatosan ?
tudom, hogy le van írva itt minden darabokban a fórumban, de na.
Én nem így tudom. Elég az 55%, mert az üzleti életben ez így van. Mivel az a nagyobb részesedés, Te hozod a döntéseket. Akié a 45% csak a bevételből fog kapni. Az hozza a döntéseket akié a nagyobb részesedés.Pavel írta:Csak szólnék, hogy 28 milla csak a játékjogának az 55%-áért járt. A maradék 45%-ot is meg kell fizetni.Barcelona UnityIsStrenght írta: Nem adtunk 50 millát Neymar-ért! 28 millióért fog jönni hozzánk, ha minden igaz és az 50 milla az a 2 barátságos mérkőzés bevételéből fog összejönni. Én is reménykedem, hogy Thiago Silva következő szezonban már nálunk fog játszani, de ez attól függ, hogy mennyit kérnek érte.
ennek semmi köze a barca igazolások topichozsörvirsli írta:Sokat beszélünk itt arról,hogy kit lenne jó leigazolni.
De ha tegyük fel,hogy akárkit lehetne és pénz nem akadály,nálatok,hogy nézne ki a jelen Barcája?
Nálam így:
Kapus: Neuer
Védők: Alba, Hummels,Silva,Ramos
Középpálya: Özil, Ini,Xavi
Támadók: Neymar, Messi, Ronaldo
Most abba ne menjünk bele,hogy ki és miért ne lenne jó ,csak írjátok le amit gondoltok.
Csak szólnék, hogy 28 milla csak a játékjogának az 55%-áért járt. A maradék 45%-ot is meg kell fizetni.Barcelona UnityIsStrenght írta: Nem adtunk 50 millát Neymar-ért! 28 millióért fog jönni hozzánk, ha minden igaz és az 50 milla az a 2 barátságos mérkőzés bevételéből fog összejönni. Én is reménykedem, hogy Thiago Silva következő szezonban már nálunk fog játszani, de ez attól függ, hogy mennyit kérnek érte.
Már bocsi, de ez hülyeség. Egyrészt nem tudhatjuk, másrészt ha a Silva-Neymar kettős közül csak az egyikre lett volna elég pénzünk, gondolod, hogy már májusban fő célpont lesz (elvileg) mindkettő?kova4 írta: nem fogjuk elhozni, mert nincs már rá pénz
Nem adtunk 50 millát Neymar-ért! 28 millióért fog jönni hozzánk, ha minden igaz és az 50 milla az a 2 barátságos mérkőzés bevételéből fog összejönni. Én is reménykedem, hogy Thiago Silva következő szezonban már nálunk fog játszani, de ez attól függ, hogy mennyit kérnek érte.kova4 írta:nem magamtól vettem, hanem hivatalos forrás írta.. őt akarjákvisca el barca írta:jaj istenem ezt a guaitat felejtsuk már el... rémálomallitolag 100 milla van igazolásokra, 50 neymar, 20 ter stegen, 30 marad egy védőre és kész.
nem magamtól vettem, hanem hivatalos forrás írta.. őt akarjákvisca el barca írta:jaj istenem ezt a guaitat felejtsuk már el... rémálomallitolag 100 milla van igazolásokra, 50 neymar, 20 ter stegen, 30 marad egy védőre és kész.
na jo, akkor állítsunk össze egy jövő évi kezdőt...visca el barca írta:a legfontosabb az lenne, hogy csapatszinten oldjak meg a védekezést. a jelenlegi összevisszaságba ha beteszünk egy silva/hummels/akarkit, sokat nem fog a latba nyomni.kamcore írta:(Ha nem veszünk védőt át is nevezhetjük ezt a topicot "Humor"-ra...)
Nem kell izgulni,ez olyan biztos mint a halál.StickyFingaz írta:Én még mindig tartok attól,hogy a Real "ellopja" tőlünk.Majd ha ott fog dekázni a CN gyepén akkor fogom elhinni,hogy a mi játékosunk.
a legfontosabb az lenne, hogy csapatszinten oldjak meg a védekezést. a jelenlegi összevisszaságba ha beteszünk egy silva/hummels/akarkit, sokat nem fog a latba nyomni.kamcore írta:(Ha nem veszünk védőt át is nevezhetjük ezt a topicot "Humor"-ra...)