2013.06.18. 14:09:33
Szerintem meg kellene nézni a spanyol válogatott játékát Titonak... En nem gondolom, hogy ez a spanyol csapat 4 gólt kapott volna a Bayerntől... Alapvetően inkább gólt sem kapnak a kritikus meccseken.
Jó dolog a "mi a saját játékunkat játsszuk" hozzáállás, de szerintem semelyik csapatnak (nekünk se) válna kárára, ha 2 különböző játékot is képes begyakoroltan játszani. Akkora az átfedés a Barca és a válogatott közt, hogy még csak a tiki-taka ledobásáról sem kellene beszélni, csak súlypontokról.
Nem mondom, hogy mindig imádom nézni a spanyolok játékát, de ha 1-1 meccsen ez kell az eredményességhez, hát legyen. Még mindig nem a bzd előre fussutána fociról beszélünk azért...
A spanyol kezdőhöz képest pedig egyedül Ramos tűnik olyannak, akit nem evidens lecserélni egy másik (már meglévő) emberre. A következő feladat már csak Messi helyének megtalálása lenne a szerkezetben, az már nem lehet lehetetlen.
Ha a csapat kétfajta játékot is tudna játszani, az ellenféltől függően lehetne váltogatni, vagy akár meccs közben is, az eredménytől függően (elvégre 7-8 játékos most is átfed a 2 közt)...
Szerintem ez lenne a szerkezeti probléma megoldása, amit a főoldalon is feszegetnek. Aztán hogy ebbe jön-e egy új, klasszis khv az más kérdés, de ha ugyanezt a játékot (és csak ezt) fogjuk nyomatni, nem lesz egyszerre feleannyi kapott gól, az biztos, jöjjön bárki...