Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah akkor én értettem félre bocs. Nemtudom mit kombináltam.gg86 írta:Az első oszlop a tippem, a második a végeredmény. Mindegyiken a végeredményre tippeltem. Bocs, kicsit félreérthetően írtamFernando írta:Akkor nem értem, nem félidő-végeredmény kapcsolat van az x-x meg h-h között? Mert a Sarajevo félidőben bukott.
Az első oszlop a tippem, a második a végeredmény. Mindegyiken a végeredményre tippeltem. Bocs, kicsit félreérthetően írtamFernando írta:Akkor nem értem, nem félidő-végeredmény kapcsolat van az x-x meg h-h között? Mert a Sarajevo félidőben bukott.
Akkor nem értem, nem félidő-végeredmény kapcsolat van az x-x meg h-h között? Mert a Sarajevo félidőben bukott.gg86 írta:Az olasz meccsen ugrott.Fernando írta: Ez ugrott a kézin mi?
Úgy fogom fel, hogy csak 200-at buktam, nem 40000-et. Vagyis nem buktam, mert amikor kiderült, hogy az utolsó meccsen múlik, akkor megtettem valamivel több pénzzel a Hazai v. Vendég kimenetelt, így valamennyit mégiscsak nyertemFCB.Gabesz írta: kínodba örülsz???
én idegbajt kaptam volna.Persze a 40 az szebb lett volna, de ez van.
Az olasz meccsen ugrott.Fernando írta: Ez ugrott a kézin mi?
Úgy fogom fel, hogy csak 200-at buktam, nem 40000-et. Vagyis nem buktam, mert amikor kiderült, hogy az utolsó meccsen múlik, akkor megtettem valamivel több pénzzel a Hazai v. Vendég kimenetelt, így valamennyit mégiscsak nyertemFCB.Gabesz írta: kínodba örülsz???
én idegbajt kaptam volna.
Ez ugrott a kézin mi?gg86 írta:Nem szoktam ide írni, de ezt muszáj
FC Kaiserslautern - Hamburg X - X
AS Monaco - Caen X - X
FC Sochaux - Montpellier X - X
FC Zürich - AC Bellinzona H - H
HC Bosna Sarajevo - HCM Constanta H - H
Cesena - Chievo X - H (1-0, 89. perc 11-esből)
200 Ft -> 40890 Ft
Majdnem:D
kínodba örülsz???gg86 írta:Nem szoktam ide írni, de ezt muszáj
FC Kaiserslautern - Hamburg X - X
AS Monaco - Caen X - X
FC Sochaux - Montpellier X - X
FC Zürich - AC Bellinzona H - H
HC Bosna Sarajevo - HCM Constanta H - H
Cesena - Chievo X - H (1-0, 89. perc 11-esből)
200 Ft -> 40890 Ft
Majdnem:D
Én nem bírtam a kísértést.Fernando írta:Olympiakosszal szemezek, de az a gáz, hogy rohadtul mennek és belefér az x egy kiesőjelölt ellen idegenbe és sajnos szerintem benne is van.
Persze, hogy nem a lovetta jön.daffy írta:nagyon szép,viszont te innentől már mindenképpen nyerszlevproff írta:Na, nekem már mindenképp jó lesz az estém:
kisDisznó:
Rostock-Babelsberg H (3-0)
Vaduz-Lucarno H (2-1)
Bayern-Dortmund V 4,25 (1-3)
Alcorcon-Salamanca H (4-0)
Mallorca-Barca V (0-3)
Depor-Real V
25x
nagyon szép,viszont te innentől már mindenképpen nyerszlevproff írta:Na, nekem már mindenképp jó lesz az estém:
kisDisznó:
Rostock-Babelsberg H (3-0)
Vaduz-Lucarno H (2-1)
Bayern-Dortmund V 4,25 (1-3)
Alcorcon-Salamanca H (4-0)
Mallorca-Barca V (0-3)
Depor-Real V
25x
hirtelen felindulás volt:D pana nagyon betett:Ddaffy írta:esélytelen,túl sok. ilyen szorzójú meccsekből a fele is sok lenne.Dabas írta:holnapra
Sampdoria - Internazionale
Bremen - Leverkusen
PSV - Ajax
Manchester City - Fulham
Arsenal - Birmingham nyeri a Kupát
Panioniosz - Olympiakosz
Benfica - Marítimo
Fürth - Bochum
odds: 81,34
vélemények?:D