Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmikép se telepítsd felvargaakos írta:Lenne egy nagy kérdésem! Ha felrakom a fifahungary.com-ról a HSP 09-et az bezavar az online játékba?? Vagy egyáltalán ezt engedi a bajnokság szabályzata? Légyszíves informáljatok addig nem rakom fel. Előre is kössz!
akkor most gó hamáratomabence írta:Etooka ha vagy akkor sürgősen írj a fifa bajnoksággal kapcs.-ban mert kedden szerdán én nem vagyok gépközelben és nem tudjuk máskor lejátszani csak ma negyed 6ig !!!
Most jelenleg úgy néz ki, hogy ráérek, max elkezdem de nem fejezem be (édesanyám elesett, és lehet be kell vinnem Kanizsára a kórházba, hogy eltört e a keze vagy sem, ügyeleten nem sokára megmondják...akkor kiderül)socio66 írta:Nekem,jó és maky-nak is megfelel.tomabence írta:5körül?? ( akkor érek haza kb..de msn-en meg hamachin egyből ott leszek amint hazaérek )
hmm srácok nektek mikor jó??
maky msn-e egyébként: karibi157@t-online.hu
Ozsi válaszát várjuk még tehát.
Nekem,jó és maky-nak is megfelel.tomabence írta:5körül?? ( akkor érek haza kb..de msn-en meg hamachin egyből ott leszek amint hazaérek )
hmm srácok nektek mikor jó??
benne lehetsz,egy msn címet még dobj pls!maky írta:Hali
Ha ma rendeztek vmilyen "kis" bajnokságot szívesen benne lennék, a tegnap kíirtban van még hely?
akkor mind1....socio66 írta:Hát nem tudom te hogy vagy vele,de én a magyar meccset nézembalboa7 írta:én jövök, de csak ha ma lesz![]()
és ha most kezdjük![]()
Egyébként sincs kedvem már szervezkedni így este.
De kösz az érdeklődést. Holnap semmikor nem jó?
Hát nem tudom te hogy vagy vele,de én a magyar meccset nézembalboa7 írta:
én jövök, de csak ha ma lesz![]()
és ha most kezdjük
Szal akkor megvagyunk nem?balboa7 írta:én jövök, de csak ha ma leszsocio66 írta:Akkor valószínűleg holnap lesz a torna,ha megleszünk,ma már nemigen kerül sor rá.ozsimiki írta: Egyet![]()
![]()
azaz benne vok![]()
és ha most kezdjük
én jövök, de csak ha ma leszsocio66 írta:Akkor valószínűleg holnap lesz a torna,ha megleszünk,ma már nemigen kerül sor rá.ozsimiki írta:Egyettomabence írta: Még két embert várunk![]()
![]()
azaz benne vok
Akkor valószínűleg holnap lesz a torna,ha megleszünk,ma már nemigen kerül sor rá.ozsimiki írta:Egyettomabence írta: Még két embert várunk![]()
![]()
azaz benne vok
Egyettomabence írta: Még két embert várunk
Még két embert várunk,jelentkezzetek!tomabence írta:Hát ha nem baj akkor megint jelentkeznék![]()
Lista:
-Socio
-Tomabence ( msn már megvan)