geridoss írta:
Jövőre lejár a szerződése. Akkor lennénk totál idióták, ha kiadnánk érte 50 milliót.
én csak azt mondom,hogy azért ez az ajánlat akkor is nevetséges.
geridoss írta:
Szerintem nyugodj meg, a vezetőség biztosan tisztában van a céljaival, attól függetlenül, hogy nyilvánosságra hozzák, avagy sem...
eddig nyugodt voltam,de ha visszagondolok az elmúlt 5-6év igazolásaira akkor engedd meg hogy kételkedjek.
geridoss írta:
Mert május van.
tudom hogy május van de ugy látszik nem érted a lényeget ..
május van oké
mégis Neymarral tárgyalunk ahelyett hogy a kapus posztot rendeznénk le.
nem neymar itt a kulcs hanem a védelem.(kapussal együtt)
nem azt mondtam hogy már huzza fel holnap a mezt de azért jobban ürültem volna egy olyan cikknek hogy kapusra tettünk konkrét ajánlatot.
[/quote]
geridoss írta:
Május van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart, és még el sem kezdődött.
a tárgyalások elkezdőttek... nem most kell igazolni de ezt már irtam ...most 3x...
de negyedjére is lehirhatom.
[/quote]
geridoss írta:
Egy multifunkciós játékosmegfigyelő-igazgató-menedzserre gondolsz?
nem...olyan nem létezik...de ha ilyet kérdezel kár hogy válaszolok.
geridoss írta:
A média*.
oké a média... ebben legyen igazad...
geridoss írta:
Fogjátok már fel végre, és nem tudom hányan írtuk már le, de folyamatosan írjátok a sok sok ökörséget megállás nélkül, hogy MÁJUS VAN!!!!!!!!!! Mit akartok ti komolyan? Hogy már az átigazolási szezon előtt eldőljön az összes kérdés? Akkor van egy rossz hírem. Fölöslegesen ne stresszeljetek, mert azt garantálom nektek, hogy a felkészülés kezdetéig (júliusig) nem sok minden fog eldőlni, ha el is fog, biztos, hogy nem minden... Szóval egy-két ember lehiggadhatna inkább, ahelyett, hogy irreleváns dolgokat vár a vezetőségtől. Nem túl gyakori, hogy egy következő évi keret már májusban kész.... Ja, hogy ilyen még sosem volt, és nem is lesz? Furcsa... Biztos egy nagy sz@r a vezetőségünk, hogy ilyen lassan dolgoznak :s.
nem érted...
olvasd inkább el ujra az előző bejedzésem...
nem most kell igazolni...de irtam is hogy 3-4héten belül ki kellene és ki lehet alakítani a végleges keretet.. a távozók tárgyalásai pedig a nyáron augusztus végéig...
hát tényleg lassan dolgoznak de a baj az hogy sz..rul is...
idejében össze kell tenni a keretet mert ha majd az első tétmeccsre esnek majd be az uj játékosok akkor biztos meg lesz a csapatösszhang...
vagy...
kihagyák az első 4-5 meccset mert még edzeniük kell a csapattal és "taktikailag nem bevethetőek" de te vagy az okos...én csak véleményt irtam...