Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://sportgeza.hu/futball/2008/12/21/ ... anchester/Ilúvatar írta:
aha, könnyedén mi? 1-0 lett a végeredmény. Ez nem is "könnyedén" eredmény. Szerencséjük volt, hogy nem kaptak egy gólt, s be is találtak egyet. Egy gólon múlott minden. Akkor lett volna "könnyedén", ha 3-0 lett volna az eredmény, vagy annál több, de nem így lett. Hoppá![]()
aha, könnyedén mi? 1-0 lett a végeredmény. Ez nem is "könnyedén" eredmény. Szerencséjük volt, hogy nem kaptak egy gólt, s be is találtak egyet. Egy gólon múlott minden. Akkor lett volna "könnyedén", ha 3-0 lett volna az eredmény, vagy annál több, de nem így lett. Hoppágergo9 írta:Most?Mu nyerte a legutolsót. Emberhátrányban félerőből , könnyedén.
Ez pozitív! Nagyon is.socio66 írta:Az Egyesült Arab Emirátusokban lesz idén.
Kb ennyi az egész ha egy kicsit oda teszik magukat simán hozzák a címet ha akarják. Ha meg nem akkor engem sem érdekel. Inkább lesz felkészülési meccs jellege a találkozónak mint éles kupameccs érzete. Én pl vszeg meg sem nézem a meccseket csak majd a végeredményre pillantok oda ha esetleg ugy vélem érdemes megnézni akkor megnézem az ismétlést.Rivaldo11 írta: És ha ez a csapat valamit nagyon akar...
Most?Ilúvatar írta:
Azért ne becsüld le őket. Mert szerintem nem nézed a más kontinensek meccseit (csak az európaiakét), így nem tudod, hogy ők milyenek. Ázsia? Ázsia akkora kontinens, hogy csak na... És abból a kontinensből a legerősebb csapat, ami megnyerte a "BL" -t, az elképzelhetően simán kifingatja az általad felsorolt klubokat (Mondjuk MU megnyerte már a KVB -t anno, de most?)...
Mintha a játékokban a Nightmare módon játszunk, a Boss -ok ellen.
Nem olyan egyszerű buli lesz, mint hinnétek...
Így igaz. Ráadásul ami a legfontosabb: a külöböző interjúk alapján bizony a játékosk is fenik a fogukat erre a címre. És ha ez a csapat valamit nagyon akar...Ilúvatar írta:Akkor megfogalmazom másképpen, mert sokan vádaskodnak a kijelentésem iránt: eddig Barcelona soha nem nyerte meg a Klubvilágbajnokságot. Ez így megfelel?
Azért ne becsüld le őket. Mert szerintem nem nézed a más kontinensek meccseit (csak az európaiakét), így nem tudod, hogy ők milyenek. Ázsia? Ázsia akkora kontinens, hogy csak na... És abból a kontinensből a legerősebb csapat, ami megnyerte a "BL" -t, az elképzelhetően simán kifingatja az általad felsorolt klubokat (Mondjuk MU megnyerte már a KVB -t anno, de most?)...barca99 írta:Szóval egy MU, Chelsea (...) gyengébb, mint egy afrikai, ázsiai vagy dél-európai "BL"-győztes?![]()
Hát nem vagy észnél szerintem. Először is gondolkodj el azon, hogy hogyan indulhatsz el egy ilyen bajnokságon? CSAK ÚGY, ha megnyerted a BL -t. Ha megvan a BL, indulhatsz a KVB -on. Kezd már zenélni a fejedben, hogy mennyire fontos ez a Klubvilágbajnokság? Mert ha elsz*rjuk ezt a klubvilágbajnokságot, úgy oda az egész lehetőség, hacsak újra meg nem nyeri a BL -t a Barca, ami ez nem olyan könnyű, ugyebár... Ez egy Luxus lehetőség. Ennél jobb nincsen.gergo9 írta:.
Nekem a bajnokság,bl,kupa ezer mérföldekre a klubvb előtt van.
Egy kicsit félreértettem a dolgot, nem a Barcára gondoltam pont, az átlag európai csapatok is elég gyakran kikapnakLionel85 írta:Hajtanak ott a játékosok, de a dél-amerikai csapatok is igen jól szerepelnek a vb-ken, elég kiegyenlített küzdelem szokott lenni minden döntőben évről-évre. Azért idén szerintem a Barcelonának nem lesz olyan nehéz dolga, mint 2006-ban az Internacional ellen, hiszen ez a csapat szárnyal, a 3 évvel ezelőtti Barça meg már a klub vb idején leszálló ágban volt Rijkaarddal.
Mégis fele arányban nyerik a dél-amerikaiak, pl. a Barca legutóbbi próbálkozása....gergo9 írta:
Tisztán van 4-5gól a Barca és a második legjobb klubvébés csapat közt. Az csak formalitás hogy hivatalosan is világ legjobbja lehetünk.
Nem tudom. Messi többször lenyilatkkozta hogy neki ez nagyon fontos(jó persze az össze játékosnak , de Messi nyilatkozataiból kivéve neki ez különösen). Ibra pedig még sose játszott klub vb-én ugy hogy ezért gondoltam[/quote]danikaa10 írta:Xavitól, Iniestától és sorolhatnám kitől mért nem
Tisztán van 4-5gól a Barca és a második legjobb klubvébés csapat közt. Az csak formalitás hogy hivatalosan is világ legjobbja lehetünk.Ilúvatar írta: Köszönöm szépen a részletes infókat!
Számomra ez a Klubvilágbajnokság már a legeslegmagasabb fokozat, amit elérhet a csapat. Fontosabb mint a BL. Hiszen nem Európai csapatok csapnak össze, hanem a világ legjobb csapatok csapnak össze.
Ezt meg kell nyernünk mindenképpen. Mindenképpen. Már most is nyugtalan vagyok, ha eszembe jut a December 16 és a December 19.
Én is így vagyok ezzel. Maximum kontinensenként a legerősebb csapatok, nem a világ..barca99 írta:Szóval egy MU, Chelsea (...) gyengébb, mint egy afrikai, ázsiai vagy dél-európai "BL"-győztes?![]()
Bár lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de azt hiszem a legerősebbekkel már megküzdöttünk.
Xavitól, Iniestától és sorolhatnám kitől mért nem?gygerike írta:Én nem tudom mi lessz de tényleg fantasztikus lenne ha nyernénk. Olyan messze van még :S. Ibrátol és Messitöl különösan nagy motivációa számitok
Köszönöm szépen a részletes infókat!Colos írta:December 16.-án (szerdán) 20:00-tól lesz az elődöntő (egyelőre nem tudni, ki ellen), és 19-én (szombaton) 20:00-tól a döntő. Ne adj Isten, 17:00-től a bronzmeccs...
December 16.-án (szerdán) 20:00-tól lesz az elődöntő (egyelőre nem tudni, ki ellen), és 19-én (szombaton) 20:00-tól a döntő. Ne adj Isten, 17:00-től a bronzmeccs...Ilúvatar írta:és mikor lesz a meccsünk a Klubvilágbajnokságon?
Még asszem nem tudni, de a döntőt elég valószínű, hogy az Estudiantes-szel játszuk majd.Rewolution5 írta:üdv mindenkinek.... nemtudja valaki hogy ki ellen fogja jatszani a Barca a világkupát (interkontinentalis)??????? segitseget elore is kosz