Igen, de nemigen tehet róla, én figyeltem végig, ment, akart, jó is volt ott 10-es/second strikerként egy időszakban már, sikersztori is lehetett volna, erre jött egy 3 hónapos sérülés (pedig akkor már régen nem volt problémája, megúszhatta volna, pech). A végkimenetel más lett a két játékosnál sajna, én csak a szimpátia kérdésbe szóltam bele, mert szerintem a kettő közt nemigen volt különbség, ami alapján az egyik rosszabb lenne, mint a másik, ugyanazt csinálták, csak az egyiknek nem jött be, a másiknak meg igen.
Meg tényleg nemigen volt realitása a téli klubváltásnak, nem tudom, Fati vétózta-e meg, de az is lehet, hogy hajlandó lett volna rá, még ha nem is akárkihez, csak kb zéró esély volt rá a fent leírtak miatt. Azért Garcia se ment volna el valami másodosztályú csapathoz, ha csak ők fogadták volna, szóval az se mindegy, mi volt a lehetőség.
Amúgy továbbmegyek, abban sem vagyok biztos, hogy nem a kölcsön rontotta el a dolgot. Ha visszaemlékszünk, az utolsó évében nálunk full egészséges volt egész évben, és percarányosan ontotta a gólokat, relatív kevés perccel második lett a házi góllövő listán. Kifejezetten jó szezonja volt, csak Xavi nem annyira számított rá.
Szóval Fati lehet, hogy úgy látja, jogosan, hogy a kölcsön inkább ártott neki, főleg a nagyobb sebességű PL-ben. Sőt, az is lehet, hogy úgy látja (meg a klub is), hogy ha valaki felépíti fizikailag, akkor az a német varázsló lesz.