Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt úgy, csak egy magyar hírportál félrefordított valami egyszer. De közben írtam is, hogy ez a 30 éves hír nem is igaz.MessiNeymarSuarez írta:Nem úgy volt, hogy csak ideiglenesen pár évre lesz szponzor, és "Camp Nou+ szponzor neve stadion" elnevezés lesz?
Vagy nekik a 20-30 év számít" csak pár év"-nek?
szerintem tökéletes lenne a Camp Nou Nicsak Ki Cseng névvisca el barca írta:mezszponzornak még oké, de hogy csingjanjungha legyen a stadion neve, nincs az a pénzBob_Marley írta:Valóban nincs szaga, ezért kéne pl egy kínait megfogni 1,5 milliárd emberrel.![]()
mezszponzornak még oké, de hogy csingjanjungha legyen a stadion neve, nincs az a pénzBob_Marley írta:Valóban nincs szaga, ezért kéne pl egy kínait megfogni 1,5 milliárd emberrel.
A piaci lehetőségek miatt írtam, Európa kicsi az amerikai vagy ázsiai piachoz képest. Valóban nincs szaga, ezért kéne pl egy kínait megfogni 1,5 milliárd emberrel.visca el barca írta:a pénznek nincsen szaga, tökmind1. 100 embert megkérdeznél arról h mi az a rakuten, 99 tuti nem tudná.Bob_Marley írta:Szerintem olyan cég kellene, ami világmárka, leginkább amerikai vagy ázsiai cégcsoprt.
a pénznek nincsen szaga, tökmind1. 100 embert megkérdeznél arról h mi az a rakuten, 99 tuti nem tudná.Bob_Marley írta:Szerintem olyan cég kellene, ami világmárka, leginkább amerikai vagy ázsiai cégcsoprt.
25 evre 400 millio nem olyan sok, nem? Mennyit fizet az Emirates vagy az Etihad?visca el barca írta:a spanyol gyógyszeripari óriás, a grifols ajánlatot tett a névhasználatra, 25 évre fizetnének 400 millió eurót. főként plazma gyártó cégről van, ebben ők a vezetők európában. az éves nettó árbevételülük 550 millió euró
Ez komoly?Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2271822879
Ez a jövő. Nem szep dolog, de ennyi penzt nem szabad elengedni.
Januárban volt időm utoljára kimenni meccsre, de mostmár többször fogok az ügyfelekkel.ntibi67 írta: Most voltam kint a Depor és a City meccseken.A B közép átköltözött a baloldali kapu mögé,igy nagyobb területet kaptak.Az aktívan szúrkolók létszáma igy kb megháromszorozódott.Észre is lehet venni a hangulaton.Az hogy nem lenne hangulat azzal nem értek egyet,csak elég nehéz 80-90000 embert egyforma szurkolásra biztatni.Plusz mivel hatalmas a távolság a hang elcsúszik 1-2 másodpercet a két kapu mögötti rész között.De azért libabörözik az ember háta így is a himnusz alatt vagy amikor Messit éltetik.
Most voltam kint a Depor és a City meccseken.A B közép átköltözött a baloldali kapu mögé,igy nagyobb területet kaptak.Az aktívan szúrkolók létszáma igy kb megháromszorozódott.Észre is lehet venni a hangulaton.Az hogy nem lenne hangulat azzal nem értek egyet,csak elég nehéz 80-90000 embert egyforma szurkolásra biztatni.Plusz mivel hatalmas a távolság a hang elcsúszik 1-2 másodpercet a két kapu mögötti rész között.De azért libabörözik az ember háta így is a himnusz alatt vagy amikor Messit éltetik.Nero. írta:https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... 513836226/" target="_blankTelliho írta:Sziasztok!
Idén feltűnt már több meccsen is, hogy a szurkolók sokkal aktívabbak a meccs alatt, mint az előző években. Már nem csak az a 100-200 fős kis csoport van ott közvetlen a kapu mögött, hanem rendesen megtöltik az egész alapvonal mögötti részt. Tegnap is végig énekelték a meccset.
Nem tudjátok ennek mi az oka? Visszaengedtek valamilyen szurkolói csoportot, vagy olcsóbbak a jegyek?
Legalabb 20-30 000 embernek kene igy nyomni de sajnos leginkabb fenykepezkedo turistakkal van tele a stadion. Mondjuk mostanaban nem jartam a Nou Campba, aki igen az meselhetne hogy mekkora a szurkolas.
Mondjuk azóta sikeresebbek vagyunk mint valaha.visca el barca írta:nekem ha jól rémlik a boixos még laporta idején ki lett pakolva, azóta van "hullaszag" az egész stadionban. most azért néha-néha rázendítenek, de azt el kell fogdani h itt soha nem lesz olyan hangulat mint mondjuk a calderonban
https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... 513836226/" target="_blankTelliho írta:Sziasztok!
Idén feltűnt már több meccsen is, hogy a szurkolók sokkal aktívabbak a meccs alatt, mint az előző években. Már nem csak az a 100-200 fős kis csoport van ott közvetlen a kapu mögött, hanem rendesen megtöltik az egész alapvonal mögötti részt. Tegnap is végig énekelték a meccset.
Nem tudjátok ennek mi az oka? Visszaengedtek valamilyen szurkolói csoportot, vagy olcsóbbak a jegyek?