Troym írta: ↑2025.08.07. 10:55:31
Na most akkor melyik lesz, hol lesznek a meccsek? A két mondat elég ellentmondásos.
Esetleg lesz 11 meccs a Camp Nouban, majd jönnek a tetőácsok és visszaköltözés a hegyre megint?
Bevallom, nem olvastam alaposan utána, Chino utána leírta a helyzetet (remélem az a valós). Viszont ha tényleg kell 4-5-6 hónap megszakítás nélküli munka a tetőre, akkor két opciót látok logikusnak, de csak laikus szemmel, paraszti ésszel gondolkodva:
A: (remélem) valamelyik május végétől, és akkor ősszel talán költözhető lesz, és 2,5 hónap amúgy is foci nélkül telik.
B: ha már úgyis alacsony kapacitással menne, akkor most, mert akkor kevesebb a veszteség, mintha 50-60-(100) ezer férőhellyel esik ki pár hónap.
Én ezért tartok kicsit a B verziótól (amellett, hogy olvastam olyan cikkekben, amit most nem tudok sajna idézni), mert van mellette (számomra) logikus érv, összességében biztos jobban megérné, kevesebb kiesés lenne anyagilag, persze lehet, hogy most sajna fontosabb az akut helyzet, és nincs mese, vissza kell térni és kész.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy