Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Régebbi a bejegyzés, de végülis aktuális. Szerintem ez nem klasszikus csúszás, anno olvastam, hogy a világon messze a leggyorsabb stadion építkezése lett volna, nem volt realitása, ahogy menet közben is ment a vetítés, egyértelműen azért,hogy tudjanak előre spekulálni a jegyekkel (és akkor csodálkozunk Tebasék viselkedésén). De már lassan tényleg vége lesz.
Az építkezés sajnos ilyen, hiába bosszantó, főleg a felújítás. Közben is jöhetnek nem várt események. De az mindenképpen durva, hogy novemberben vissza akartak költözni... és már május van.menczel írta: ↑2025.04.24. 13:51:22Annyira felháborít, hogy a legutóbbi hírek szerint a 2025-ös évad kezdésre se biztos, hogy meg tudják nyitni a szentélyünket, hogy az elképesztő.
Megérteném ezt a csúszást, ha Magyarországól lenne szó, vagy még talán akkor is ha úgy általánosságban Spanyolországban történne, de hogy a világ top sportcsapatainak egyikénél ez előfordul, ahol a meritokrácia, elszámoltathatóság a lételeme kellene, hogy legyen az egész szervezetnek, ez egyszerűen számomra ép ésszel felfoghatatlan.
https://espaibarca.fcbarcelona.com/en
Tényleg, ezzel mi van? Nem találok hirtelen igazi friss infót, az utolsó decemberre teszi 60%-al, de valahol szembejött velem pár napja, hogy csúszhat.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.31. 11:23:24A stadion lassan elkészül, és 300+ milliós bevételt várnak tőle, ami valószínűleg "törleszti" saját magát.
November 29-én lesz 125 éves az klub, gondolom arra akarnak akár egyetlen meccsre de visszaköltözni.Chino írta: ↑2024.09.12. 11:58:05Megszervezték, hogy a stadiont már napi 24 órában lehessen építeni, 9 vagy 10 óra után nyilván csak a belső részekben folyhat a munka. Egyelőre nagyjából tartják a határidőt, bár ha korábban el is készül a BL csoportmeccseket még nem lehet az új stadionban játszani, legalább egy meccset idén le akarnak itt játszani 60 000-es befogadóképességgel.
Én személy szerint eddig csak novemberről olvastam, mint pontos dátum, ennél pontosabbat még egyetlen cikkben sem láttam.
Elvileg nem csak a stadiont, de a teljes körülötte lévő szurkolói komplexumot felújítják most. Szóval bár pontos infóm nekem sincs, de benne van a pakliban hogy a múzeum sem lesz látogatható egy jó ideig.geridoss írta: ↑2023.04.25. 10:36:11Azt nem tudja esetleg valaki, hogy a Camp Nou renoválása alatt a múzeum az nyitva marad-e?
Ismeőrsöm júliusban menne Barcelonába, és a hivatalos oldalon május 28-ig lehet venni stadion tour és múzeum belépőt, utána már nem kapható.
De mivel elég jó bevételi forrás ez a klubnak, nem hiszem, hogy azt is bezárják. De van erről valakinek pontosan infója?
A Goldman Sachs-tól jönne ez hosszú lejáratú hitel. Viszont miután az új stadion (első lépés) elkészül a projekt keretén belül közel 200 milliós többletbevétellel számolnak évente, amiből ugyanakkor a hitelt és a kamatokat törleszteni kell. Az egész projekt elvileg 2026-ig elkészül.adam.poor írta: ↑2021.12.22. 16:09:29Van arról valami részletes információ, hogy a nemrég megszavazott felújítási projekt 1,5 milliárd eurós költségét ki finanszírozza és ez a költség mikor és hogyan fog megtérülni?![]()
Valami ésszerű magyarázatnak lennie kell, ami miatt a sociok 87%-a megszavazta ezt a projektet a jelenlegi katasztrófális pénzügyi helyzet mellett is.![]()
És még egy jó ideig marad is, elnézve a helyzetet meg az építőipari árakat a világban