socio66 írta:sajnálom,számomra rendkívül unszimpatikus.
a flegma rágózása,a semmitmondó tekintete,az a nulla játékintelligencia, amivel rendelkezik(nem kell egy kétperces videót belinkelni,amin össze van gyűjtve három gólpassza..),a 'kényszerítői',egyáltalán a passzai.
hogy a lövéseiről ne is beszéljünk..tavaly is olyanokat lőtt néha,hogy hirtelen nem tudtam,sírjak-e vagy nevessek..
tudom,hogy elcsépelt és sokszor tévesen használt jelző ez;
de ő tényleg nem barca-szint.
érdekes,nekem anno akkor tetszett inkább a játéka,amikor azt hiszem két éve,középcsatár volt jó ideig,samu hosszú sérülése miatt. akkor azért lőtt gólokat,kiharcolt büntetőket,látszott,hogy a posztján játszik.
de aztán amikor visszajött ilyen 'irányítószerűségnek',amit most játszik..
ez számomra borzalom.
nem sok játékos van/volt a csapatban,akit kifejezetten nem bírtam,amikor itt ténykedett,de gudjohnsen ilyen.
ízlések és pofonok.
ebben a stílusban valóban nem a legjobb, viszont a játékintelligenciát nem lehet egy-egy stílus alapján meghatározni, ha láttad anno a Chelseaben játszani, ott ilyen eszedbe se jutott volna,h nincs játékintelligenciája, igaz más körülmények,és felállásban tolták,de nagyon is jó volt.
itt sajnos tényleg nem lett meghatározó,h finoman fogalmazzak,és nem is lesz már.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.