daffy írta:Mihu írta:Hát ez nálad lehet hogy így van, meg én is mint írtam, számomra csak egy Ronaldo létezik, a másikat úgy hívják hogy Cristiano Ronaldo, nem pedig Ronaldo, de sokan visszakérdeznek hogy Cristiano vagy a brazil? Meg ha beírod a google keresőjébe hogy Ronaldo, vagy a youtube-ra ugyan ezt, akkor sajnos többségében Cristiano Ronaldo-val kapcsolatos képek és videók jönnek ki.

sajnálatos. például ezért nem szimpatizálok a spanyol szövetségnek azon döntésével,hogy mezt nem lehet visszavonultatni. talán akkor ezt is meg lehetne oldani. minden esetre cé-ben lehetett volna annyi tisztelet,hogy egy "c" betűt elé biggyeszt
Esküszöm hogy bele akartam írni az előző hsz-embe ezt is, de úgy voltam vele hogy lehet, hogy csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy ilyeneken fennakadok. Részemről is óriási bunkóságnak és tiszteletlenségnek tartottam, hogy nem rakta ki a neve elé a C betűt. Főleg úgy, hogy a portugál válogatottban, amiben aztán még véletlenül sem volt kivel összekeverni, ott meg C. Ronaldo szerepel a mezén...Az meg hogy miután Raúl elment, egyből lecsapott a 7-es mezre, már csak hab volt a tortán számomra
Egyébként ahogy olvastam egyszer, a spanyol szövetség azért nem engedélyezi a mezszámok visszavonultatását, mert talán 20-on valahánytól vagy 30-tól felfelé, csak az ifi játékosoknak lehet adni mezszámot. 30-on alul vannak a profi szerződéssel rendelkező játékosok. Na most ha visszavonultatnának mezeket, akkor előbb utóbb szűkös lenne a keret.
Off vége.