Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tárgytalan.visca el barca írta:extra surgos kérés:
hol a pics ába lehet megtalalni a serie a meccsek jegyarait.
a vasarnapi udine inter érdekelne, néztem a klubok honlapjait de sehol semmi
vki help me
(boixos?)
Los Banditos írta:Várható volt hogy a Roma nemfogja bírni hosszútávon ezt a tempót.
Yah,jött a szokásos hajrá beli góljuk,de annyi baj legyen,amíg a csalómilán csak ikszel..Boixos írta:na, a nagyerős milan éppenhogy leikszelt a samppal![]()
kaladze mentett pontot a 84. percben![]()
sampdoria-milan 1-1
Hát az!Game90 írta:Könnyen elképzelehető, hogy a januári átigazolás időszakban csapatot vált Javier Mascherno és a Juventusba szerződik.
"Már nyáron megpróbáltuk leigazolni a játékost, akkor nem sikerült, ám szerintem januárban minket választ majd. Sajnos nem lesz olcsó Mascherano leigazolása, mivel 4 éves szerződést kötött a West Hammel, de készek vagyunk kivásárolni őt." - mondta Didier Deschamps, a Juve trénere.
Érdekes hír.
Talán Lippi tudná összerakni a csapatot,és rendet rakni a fejekben.Boixos írta:azért az sem mindegy, h ki menne oda a mancio helyére.
egy elég erőskezű maestro kell most oda, mert ahogy mondják, a zsugások már egymást nyírják az öltözőben. mondjuk ahol egy ibrax is ott van nem is kell csodálkozni az ilyenen... ehhez jön még pluszban a megnemértettzseni adriano és még azok a bugik, amikről nem is tudunk.
Szerintem az lenne a legrosszabb az Inter-nek ha az alapján maradna most Mancini,h levernek egy sokkal gyengébb ellent,(Catania) ráadásul hazai pályán... Szóval mindenképp el kell őt küldeni..Game90 írta:Inter fan vagyok, de ha nem nyernek a következő fordulóban (Catania), akkor Mancininak mennie KELLA BL-ben pedig sajnos nagyon rosszul állnak.