Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem ez nálatok is így van.Patrik17 írta:ha a "Margit" lőne ilyen gólt akkor már ekkora mákkereket..de íghy gyönyörű volt...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nem piszkálásból vagy h keltsem a feszültséget de azért ezt belehet ismerni..
pl. hogy sokkal közelebb helyezkedjenek egymáshoz és segítsenek a labdát birtokló játékosnak.Ilúvatar írta:eh, mije van pepnek? vmi mágus lehet, mert nem tudom mit mondott nekik a szünetben....
ááá csak lenyomott egy kényszerítőt előtte Lehmannal...ezt csak az igazán nagyok merik megcsinálni ilyen szituban...mademan írta:Ede72 írta:ezt akkor te is belőtted volna??mademan írta: és ezért 12,5 milliót keres évente! megmerem kockáztatni hogy jobb pillanataimban én is képes vagyok hasonló teljesítményre...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
nekem elsőre sikerült volna.....
Neked meg a fórumszabályzatot.Benceee14 írta:lol basszátok meg a 16oson belüli kezezésért szerinted mi jár ha nem egyből 11es? egy csésze kávé vagy mi ??
és a 16oson belüli könyöklésért? nem rosszabb helyeken piros+ tizi... ellenetek persze egyik sem számít, mert valahogy tovább kell juttatni a kis csipetcsapatot. szánalmas az egész komolyan mondom... kábé mint a tavalyi chelsea meccs.
nem szándékos de az bazmeg nem számít, 16oson belül volt? kezezett? ez kézilabda? köszöntem....Pique kezezése nem volt szándékos ennyi nem tom miért ordibál a méhes, ugyanaz mint a Chelsea ellen.Marquez könyököse egy alkaros tolás volt!(tudtommal a könyök nem ott van)
nem könyökölt, alkarral tolt. hát beszarok komolyan...sziasztok, jó életet az álomvilágotokban...a szabályköönyvet nem ártana átnézni...
5 méterről? Talán, de nem biztosEde72 írta:ezt akkor te is belőtted volna??mademan írta:és ezért 12,5 milliót keres évente! megmerem kockáztatni hogy jobb pillanataimban én is képes vagyok hasonló teljesítményre...zola8787 írta:Ibra úgy mozog a pályán, mintha lenne vagy 20 kiló feleslege![]()
![]()
Ede72 írta:ezt akkor te is belőtted volna??mademan írta:és ezért 12,5 milliót keres évente! megmerem kockáztatni hogy jobb pillanataimban én is képes vagyok hasonló teljesítményre...zola8787 írta:Ibra úgy mozog a pályán, mintha lenne vagy 20 kiló feleslege![]()
![]()
ezt akkor te is belőtted volna??mademan írta:és ezért 12,5 milliót keres évente! megmerem kockáztatni hogy jobb pillanataimban én is képes vagyok hasonló teljesítményre...zola8787 írta:Ibra úgy mozog a pályán, mintha lenne vagy 20 kiló feleslege![]()
![]()