Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott cseszték el ezt a filmet, hogy Brad Pitt karakterét nem bontották ki. Igazi bad-ass személyiség lehetett volna, erre nem kezdtek vele semmit. :Skurdt írta:
Killing them softly
8/10
bekaphatjátok mindsjd írta: Hát igen, már akartam mondani, h itt lenne az ideje az egész supernaturalmovies-t egy komoly plágiumvizsgálatnak alávetni![]()
Amikor olvasgattam utána imdb-n, akkor mindenki azt írta, h mindent nézzek, csak a rendezőit neFaust írta:Megnéztem a Donnie Darkót, de meg kell néznem a rendezőit...mert nem értem.
Hát igen, már akartam mondani, h itt lenne az ideje az egész supernaturalmovies-t egy komoly plágiumvizsgálatnak alávetnivisca el barca írta:remy, kösz daniék kritikáját, meglepő h szinte ugyanazt írták mint te... (meglepő....![]()
![]()
)
én két hete néztem, és bár nagyon szenvedtem vele, mert nem voltam hangulatban, de sztem brutális egy film. bár nagyon sok minden nekem sem tiszta, elég kusza az egész. ha rájöttél a dolgokra akkor oszd meg. emlékszel h nézelődtem fórumokon h mit spoilereznek, de sehol nincs tul nagy egyetértés.Faust írta:Megnéztem a Donnie Darkót, de meg kell néznem a rendezőit...mert nem értem.
Azért nyomtam rá egy hetest imdb-n.Valaki, akinek van valami teóriája, megoszthatná vélem.
Biztos baromi szép moziban, de én itthon leszek majd kénytelen megnézni, és nem tudom, hogy a sztoriban mennyi van.Faust írta:Kár, remélem nagyot fogsz csalódni.Nekem hatalmas élmény volt, a könyvet is beszereztem a minap.
Kár, remélem nagyot fogsz csalódni.lui1698 írta:(még a 3,14 van vissza, de nem nézek ki belőle olyan sokat)
Jó hát asszem kb. egy 10 év azért van köztünk, ez filmes szempontból már generációs különbségvisca el barca írta: az meg h nyíltan leöregezel, hát nem is tudom![]()
bondhoz visszatérve, nincs nekem nagy bajom a mostani filmekkel sem, csak már tucatszámra jönnek ki az akciófilmek, és nem érzek különbséget egy bond meg egy taken között. régen ha leültél bondot nézni 3 perc alatt rájöttél h mit nézelel, ma azon kívül h a főszereplőt bondnak hívják, meg benne van M egy sablonos tucatfilmet kapsz.
továbbra is azt mondom nincsen ezzel gond. ha valaki 100 évig játszott commodeore64-en, nehezen szokik hozzá a playstationhöz.sjd írta:...
Ez szvsz jól gondolod, nekem is ez jött le, és mások is ezt mondták.TT írta:pár apróság nem volt tiszta. de egy még mindig homályos
visca el barca írta:márpedig ez james bond. akármennyire is fáj. a mai bond (függetlenitve craigtől) már ilyen 21. századi divatnak átalakított figura, mindent kiöltek belőle. a régi karaktereket is többnyire azok savazzák, akik a craiges vonalon nőttek fel.
Ez így van, manapság már sztem sokkal kisebb igény van egy meseszerű, hatásvadász szuperügynökre, mint amennyire mondjuk a 60-as években volt. A filmezés egyre inkább próbálja meglovagolni minden szempontból a realisztikusabb újraértelmezéseket, Batmantől kezdve a történelmi filmekig.Stalkyard írta:Az én hajam még most is égnek áll a Brosnan féle nyálas, "két lövés között megiszok egy vodka-martinit" Bondtól. És ahogy hallottam, Moore és Dalton még inkább ezt a vonalat hozták korábban. Ez már a mai világban elég hiteltelen lenne, kis híján már a Craig-féle irányvonal is az, főleg a Bourne filmek után.
soadroli írta:Jó lesz az Jamie Foxx-nak isPavel írta: U.i.: Idris Elba jó színész, de fekete Bond-ot. Na ne!
Már a Thor-ban is kiverte nálam a biztosítékot és elég lesz Electro-t elviselni a Pókember 2-ben.
Jó lesz az Jamie Foxx-nak isPavel írta: U.i.: Idris Elba jó színész, de fekete Bond-ot. Na ne!
Már a Thor-ban is kiverte nálam a biztosítékot és elég lesz Electro-t elviselni a Pókember 2-ben.
Az aranyszemben még én is. Aztán idővel kezdett fárasztani kicsit a figurája. De igazad van, ez ízlés dolga.visca el barca írta:ninncs ezzel semmi baj, kinek a pap, kinek a paplanén imádtam brosnant.
Én a Brosnan vonalon "nőttem fel". És már akkor is csak nevetni tudtam ezen a jelenségen. Tehát, ezek szerint én alapjaiban véve ki nem állhatom Bond figuráját. Mármint az "igazit". Lehet, hogy Craig nem igazi Bond ( mert nem igazi bájgúnár ), de éppen ezért számomra ő a legjobb idáig.visca el barca írta: márpedig ez james bond. akármennyire is fáj. a mai bond (függetlenitve craigtől) már ilyen 21. századi divatnak átalakított figura, mindent kiöltek belőle.
a régi karaktereket is többnyire azok savazzák, akik a craiges vonalon nőttek fel.
márpedig ez james bond. akármennyire is fáj. a mai bond (függetlenitve craigtől) már ilyen 21. századi divatnak átalakított figura, mindent kiöltek belőle.Stalkyard írta:Az én hajam még most is égnek áll a Brosnan féle nyálas, "két lövés között megiszok egy vodka-martinit" Bondtól.