Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, de azért ne Adriano legyen az összehasonlítási alap, kb. olyan mintha azt mondanád, hogy Sergio Roberto mekkora középpályás, mert többet passzol előre, mint KeitaBarcaman1993 írta:Az a frankó ebben a Tello gyerekben, hogy szépen megcsinálja az 1v1-eket. Eddig ilyet Messitől, Iniestától láttunk, de a többiek szinte sehol. Ez a srác mégha egy síkúan is, de rendre megveri az emberét, ami nagyon nem árt. Nem megy ki a fejemből a Villareal elleni meccs, amikor Adriano 75 perc alatt egyszer nem húzta meg a védő mellett, Tello beállt és legalább 3x elvitte. Azért ez nem mindegy.
sura írta:Ha Tello más csapatnál tűnt volna fel ilyen játékkal, tuti, hogy mindenki a leigazolását követelné.
Ott a pontsura írta:Ha Tello más csapatnál tűnt volna fel ilyen játékkal, tuti, hogy mindenki a leigazolását követelné.
66 percenként gólt szerez.ab1daL írta:Tello 397 percet töltött eddig pályán, 6 gól 1 gólpassz a mérlege.
Ezzel egyet értek!Tocy írta:Persze most nagyot robbant Tello, én csak azt mondom, hogy egyelőre megy a szekér szerencsére, de főleg a szétzilált védelmek ellen tudott hatékony lenni, kizárólag a sebességéből, és a laposan ellövöm a hosszúba trükkjével. A játékot sokkal kevésbé érti, mint Cuenca, neki jelenleg annyi a feladata, hogy fusson, mert kb csak azt tud. SEMMI BAJOM VELE, sőt nagyon örülök, hogy itt van, mert csereként sztem hasznosabb, mint Cuenca, de én Izsákot többre tartom jelenleg taktikailag, technikailag, fejben, mindenhogyan. Más kérdés, hogy a jelenlegi csapatban most Tello sebességére nagyobb szükség van, mint Cuenca intelligenciájára. Viszont hosszabb távon kérdés, hogy mit tudnak majd, bár ugye jelenleg tűzoltók, a sérültek miatt, nem vagyok benne biztos, hogy ha Villa felépül, akkor lesz még helyük a keretben ( mindkettőnek sztem kizárt ). Messi-Alexis-Villa-Pedro azért előttük van ( igen Pedro is, még ha most nincs is formában...nagyon nincs ), plusz Cesc-Ini is sokat van fent. Afellay sztem nem lesz ellenfél, nála bőven jobbak már most. Hajrá Tello, hajrá Cuenca!
Igen én is így vagyok vele. Legalábbis a támadósorunkból mindenképp kiemelkedik. Pedrot egyértelműen veri, de nálam Cuencat is.Sanama írta:Nem értem azokat akik lehúzzák. Hány gólnál jár már idén? Pedrot lassan veri...?
Amit tud azt nagyon jól csinálja, és nagyrészt be is jön neki. Mi itt a kérdés?!
Hát pedig ilyen csapatok ellen játszott. Ahogy már lejjebb írtam a Villareal, az Osasuna, a Gijon, a Sociedad mind ilyen csapat volt.sjd írta:Én sem hiszem, hogy komoly játékos lehet belőle, viszont nagy előnye, hogy a védelem mögé bármikor be lehet indítani őt, és kész is a tiszta ziccer.
Viszont ezt pont ezekben a szituációkban lehet megjátszani, amikor már vezetünk és kitámad a csapat, nem tudom mit kezdene egy olyan csapat ellen, amely a töri hátukat a háló jelleggel védekezik
Taktilag nagyon sokat tesz hozzá a csapat játékához. Elég csak visszagondolnunk a tegnapi meccsen kívül a Gijon ellenire, vagy az Osasuna ellenire, vagy a Villareal ellenire. Kezdőként nem tudom mire lehet képes, de egy igazi joker a srác. A végén beállva sokat lendít a játékon. Egyébként ha jól emlékszem a Sociedad ellen kezdett, ahol szintén jól nyomta. Lőtt 1 gólt, meg még1-t, amit a bíró nem adott meg, mert Alves a gólvonalon szédölgött. Én bevallom el vagyok ájulva tőle.kristop írta:+1 ahhoz hogy meglepett engem is a hatékonysága, durva, hogy jobban játszik a felnőtteknél, mint ahogy bében tette. viszont kezdetni továbbra se kezdetném, neki pont ebben van az ereje most. a munkát végezze el pedro és cuenca ők ebben jók, aztán a 60-70dik perc környékén jön tello szétszedni a fáradt védelmeket.