Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó védő. Fejjátéka is, labdakihozatalnál sem szeppen meg, a helyezkedése zseniális. Egyszerűen tökéletes lenne Piqué mellé a védelem tengelyébenzola8787 írta:Nem szoktam nézni Milan meccseket. Thiago Silva tényleg ennyire top középső védő?
Ráadásul ugye Ibrahimovic sincs még elvileg kifizetve. Ha ezt nézzük, már majdnem ott tartunk, hogy 24-26 millióért át lehetne adni a Milannak. És akkor akár pénz helyett Thiago Silva játékjogát is megkaphatnánk. Esetleg, ha pluszban ráfizetni, mivel a transfermarkt.de szerint 32 millió eurót ér. Nem tudom, mennyire hiteles a németek számítása.noname írta:Egy nevet mondok: Thiago Silva. Ő kell nekünk. Tökéletes párost alakítana hosszú évekig Piquevel. Erős, fegyelmezett, gyors, jól fejel. Kétlem h olyan technikás lenne mint Pique, de ugyanakkor nagyobb vezéregyéniség. 25+vmi teljesítménytől függő pénzért el lehet mozdítani. A Milan nyilván nem szívesen adná, de a pénz kell nekik, Silva pedig meggyőződésem h el akar majd jönni, ha mi hívjuk. Mással nem is próbálkoznék. Értelmetlen. Minden tárgyalót rá kell küldeni Milánóra és elhozni a brazilt. B-terv felesleges. Kétlem h találnánk olyan védőt, aki megfelelne. Egy 25 milla+Keita ajánlatot pl alighanem alaposan megfontolna a Milan.
Villa-t szerintem nem fogjuk még 40millió közelében sem eladni...már koros ahhoz... de remélem nem adjuk el, és majd amikor visszatér a kényszer pihenő után lövöldözi a gólokat újra.tiva írta:Noname-el maximalisan egyetertek, ugy hogy meg a Tellot es a Maschet ki is felejtette.
Neymarrol annyit, hogy nagyon tetszik a jateka, ha a Villat nagyon nagy penzert (legalabb 40M-ert) el tudnank adni, akkor meg jo is lenne a helyere. De, mondjatok egy jo brazil csatart az utobbi 5-10 evböl, aki 25 eves korara nem egett ki!
Ha Keita marad biztos, hogy nem lesz csere balhátvéd. Még sose játszott azon a poszton és nem is fog. AZ általad említett Alves féle baloldali hátvéd meg nem igazán van a piacon. Egyedül talán Jordi Alba az ilyen típusú játékos. De hát hol van még a nyár... Addig legalább 2 kupát be kéne húzni.House írta:Támadósorban nem hiszem hogy lenne változás, két újabb szélsőnk, nagy reménységünk Tello, és Cuenca biztos, hogy nagyobb szerepet kap jövőre. Középpályán nincs szükség több játékosra. Egyedül a védelmet kéne megerősíteni, bár ha Keita hosszabbít Abidal cseréje is meg lenne, így az ő helyére sem kéne csere. Bár a védelembe egy ügyes, gyors, Alves szerű "támadó" védőt szívesen fogadnék, nagy lövővel. - Szép álom. -
Ha vkit szívesen látnék, akkor az ő lenne. Természetesen Alba mellett, de sztem rá most nagyobb szükség lenne.ab1daL írta:Thiago Silva ezzel jól beindítja az újságírókat!
én szeretném majd egyszer neymart, de nekem tökéletes lenne az is, ha várunk 2014ig, mert egyelőre semmi szükségünk rá, és be se férne körülbelül.Chino írta:Nem kell visszamenni Robinho-ig. Itt volt Keirisson. Ő is hasonló referenciákkal érkezett és látjuk mi lett a vége.
With all due respect, de pelé azt is nyilatkozta, hogy Dél-Afrika nyeri a VB-t. Meg hogy Messi és Rooney nem világklasszisok, viszont Nick Barmbey majd az lesz és Brazíliának esélye sincs a 2002-es vébén...K900 írta: Ja és azt hiszem hogy egy Pelé nevezetű úr nyilatkozta azt:Neymar még nálam is nagyobb tehetség.
Mert Pelé szavára aztán baromira lehet adni mostanában.K900 írta:Mellesleg az a zsákbamacska egyéni dijakat nyert mint pl.kurdt írta:Neymar iszonyat zsákbamacska, arról nem is beszélve, hogy még Rossell kapcsolataival sem úsznánk meg 25 millióból a dolgot.
Legjobb támadó a Campeonato Paulista bajnokságban: 2010 és 2011,
Legjobb játékos a Campeonato Paulista bajnokságban: 2010 és 2011,
Ezüst labda(Brazília): 2010 –
A legjobb támadó Campeonato Paulista bajnokságban a Placar magazin szerint
Aranylabda (Brazília): 2010 –
A legtöbb gól Brazíliában
Brazil labdarúgókupa legjobb góllövője: 2010
Dél-amerikai ifjúsági labdarúgó-bajnokság legjobb góllövője: 2011
Az év brazil labdarúgója (2011)[25]
Puskás-díj: 2011
Ja és azt hiszem hogy egy Pelé nevezetű úr nyilatkozta azt:Neymar még nálam is nagyobb tehetség.
A brazil bajnokság és a spanyol bajnokság között igen más a színvonal és a szint, de a Barca és a Santos között pedig még nagyobb. Ezt kellene megérteni már végre... Elég ránézni arra, hogy az utóbbi időben a Dél-Amerikából vásárolt játékosok, akik mindannyian jó kvalitású vagy ilyen-olyan utódoknak lettek beállítva, itt mit alkottak? Majdhogynem semmit... Lehet akármekkora király valaki Brazíliában, Argentínában, Chilében, akárhol, az ide hozatala egyenlő a lottóval. Vagy bejön, vagy nem. 30 millió euróval én meg nem nagyon lottóznék...K900 írta:...
(Ha öszeszedi magát igen).kurdt írta: Villa már áprilisban játszhat, EB-re összeszedi magát, róla utána érdemes beszélni
Mellesleg az a zsákbamacska egyéni dijakat nyert mint pl.kurdt írta:Neymar iszonyat zsákbamacska, arról nem is beszélve, hogy még Rossell kapcsolataival sem úsznánk meg 25 millióból a dolgot.
Ezzel az egyetlen mondattal értek egyet, de ezzel is csak a kontextusból kiragadva. Az egy dolog, hogy Pedro most formán kívül van, ezért nem kell máris elpasszolni. Villa már áprilisban játszhat, EB-re összeszedi magát, róla utána érdemes beszélni (szerintem ott nem lesz adós gólokkal). Neymar iszonyat zsákbamacska, arról nem is beszélve, hogy még Rossell kapcsolataival sem úsznánk meg 25 millióból a dolgot...K900 írta:Alexis és Messi az akikre lehet épiteni a támadószekcióba.
Mi? Te jó ég. Azért egy kicsit gondolkozzunk már, hogy mit írunk. Messi, Alexis OK, de utána. Pedro mikor ismét formába fog lendülni a világ egyik legjobb csatárát nyerjük vissza, Villaval ugyanez a helyzet (ha visszanyeri, remélem így lesz). Afellay egyenlőre még lutri, de majd meglátjuk az elkövetkezendő pár hónapban, hogy mit is tud. Ezen a Cuenca, Tello részen nagyot mosolyogtam. 2 ilyen csiszolatlan gyémántunk lett szinte a semmiből, nem lehet elvárni tőlük egyből egy kezdő szintet, amit eddig produkáltak már az is élmény számban megy. Aztán ez az igazolósdi, nevetséges. Neymart hozzuk el, de Thiago Silva drága lenne... Logikus. A világ jelenlegi talán legjobb középhátvédje drága lenne (bár ezt nem tudom honnan vetted, mert sztem olyan 30 körül hozható lenne), de az asztalra semmit nem tevő brazil kölyköt, aki valószínűleg csere lenne aranyáron hozzunk el, logikus. Azt meg nem is értem, hogy pl David Luiz, hogyan lenne olcsóbb Silvánál, ráadásul gyengébb is nála.K900 írta:Persze!!!Van egy formán kivüli Pedrónk,és egy sérült Villánk.Cuenca és Tello pedig jelenleg kevés mint a tejbetök.Alexis és Messi az akikre lehet épiteni a támadószekcióba.Sztem vagy Villát, vagy pedig Pedrót elkellene passzolni és elhozni Neymart a nyáron.Mert az nem normális dolog,hogy egy Fabregasnak kell játszani folyamatosan a tmd poszton állandóan.Thiago Silva pedig q.va drága lenne, van helyette olcsóbb megoldás is.Mint pl.Subotic,David Luiz,Hummels,Sakho akik ráadásúl fiatalabbak is mint a brazil.