Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmivel sem rosszabb,mint a tavalyi Chelsea..LG írta: Ez rosszabbUtolso 3 meccsükön semmivel sem voltak jobbak az ellenfélnél, sőt...erre mindig találtak egy golt
Okádék...
Ez rosszabbGame90 írta: + volt 2-2 Scholes ill. A. Johnson helyzet. Ebben az évben a MU kezd hasonlítani a Chelsea-re...
Akkor nem csak nekem meglepetés az Arsenal igaz még csak pár forduló telt el,de nem gondoltam volna,hogy ilyen jól rajtolnak!Zozzy 5 írta:Az Arseal szép csendben lépeget előre...A Mu-s haverjaim tegnap kiverték a visszatérő Rooneyra és Ronaldora, úgylátszik ma kicsit le kellett híggadniuk
Nem volt olyan sima...1-1nél kb. Fabregas golja előtt a Spurnak volt egy oriási helyzete...ami talán bent is volt, vagy a védő kézzel ütötte ki..szoval elég vitatott szituácio volt, de még a lasitásbol sem látxott tixtán mi történt. Mindenesetre ha valoban kéz volt, akkor piros + 11-s, és valoszinü el is dőlt volna a meccs. Mindenestre örülök, h győzött az Arsenal, ugyanakkor a Spurst meg sajnálomÁdám02 írta:Grat az Arsenalnak ahhoz képest,hogy a Totthanamnak nagyon fontos lett volna ez a 3-om pont elég simán győztek!A pool nem tudom hogy tudott döntetlent játszani a MU-nak meg grat,hogy ilyen szépen zárkózik fel!
Pedig a mérkőzés kiegyenlített küzdelmet, hozott a Manchester semmivel sem játszott jobban ellenfelénél.Zozzy 5 írta:MU hogy játszott? Ez az 1-0ás Vidic fejes nekem elég kínszenvedősnek tűnik, de nem láttam a meccset.
2. és 3. Arsenal gól picit sz.ar...![]()
Hát yah...noname írta:Jobb nem is lehetne!!!![]()
Jobb nem is lehetne!!!Game90 írta:Everton - MU 0-1, Vidic 84.
Portsmouth - Liverpool 0-0 (65. perc), Kanu 11-est hibázott.
Tottenham - Arsenal 1-0, Bale 15. (38. perc).
De jó eddigGame90 írta:Everton - MU 0-1, Vidic 84.
Portsmouth - Liverpool 0-0 (65. perc), Kanu 11-est hibázott.
Tottenham - Arsenal 1-0, Bale 15. (38. perc).
Vagy valaki más, ugyanis azt halottam, hogy árulja a MUtZozzy 5 írta:Glazerék elintézik...