csababarca írta:Tényleg iszonyat gyenge, ezt nem is értem, állítólag a betisben felszánotta a balost, itt meg nulla.
Védekezni nem tud, cserébe támadni sem.
nem hiszem, hogy egy B-s ezt ne tudná lehozni.
Engem is rohadtul fel tud szabni. Ha nem tudná erősíteni a támadásokat, de stabil lenne védekezésben még azt mondom OK, de így hogy sem elől sem hátul nem képes egy közepes teljesítményre az katasztrófa. Nem akarom feltétlen őt elővenni, de a bekapott gólban is vastagon benne volt, nem is értem mit akart ott csinálni.
Lehet itt agyba főbe szídni a csapatot, de megnéztem mit csinált volna itt egy Real, Juve, de akár az egekbe istenített Pool (ja, mondjuk ezt tudjuk) Rohadt könnyű azt mondani, hogy kontrázzunk, meg csalogassuk ki őket, de ha az ellenfél nem hajlandó 10 mezőnyjátékosával legalább 30 méterre kijönni a kapujától hogyan éred el!? Mert az olaszok az első másodperctől úgy játszottak mintha egy kétgólos előnyt kellene megtartani, bármi történhet csak ne kapjanak gólt. Ilyet még a legbekkelősebb spanyol csapattól sem látn
Az alattam szólóval Messi kapcsán egyet tudok érteni. Azt azért nem mondanám, hogy kapjon félidőket, de lehetne szólni a többieknek, hogy nem csak neki lehet passzolni 2 méterre öt ember közé. Már az első félidőben is volt két szitu, amikor Griezmann és egyszer De Jong a védők mögé kaphatta volna a labdát, de akkor is inkább ment Messinek a guriga.
Egy Suarez úgy hiányzott mint egy falat kenyér, ráadásul egyik játékosunk az első hármasból sem tudja igazán széthúzni a védelmet, vagy 1 vs 1-ezni, emiatt még könnyebb dolga volt az olaszoknak.
Nagyon kíváncsi leszek mit talál ki QS a visszavágóra, leginkább a kp összetételére. Sajnos túl sok választás nincs, így kénytelen lesz Rakiticet bedobni, valószínűleg 90 percre, de kíváncsi vagyok, hogy ő be meri-e dobni De Jong-ot Busi helyére. Viszont legalább Arthur is ott lesz.
Az meg, hogy mennyire vagyunk sanszosak a BL-re az megmondhatatlan. A PSG, City, Bayern, Juve már évek óta az esélyesek között van, aztán nézzük meg, hogy meddig jutottak. A Real sem volt olyan pozícióban, hogy 5 év alatt 4 győzelemre legyen predesztinálva. Mi tudjuk legjobban mennyire elég egyetlen darab elcseszett/nagyon jó meccs. Kétszer is karnyújtásnyira voltunk.
Másrészt meg ez a hullámzás ami itt van nagyon érdekes. Egyik meccs után a bajnokságot könnyen behúzhatjuk, utána a Nápoly is jobb csapat, de lehetne még sorolni.
Nem azt mondom, hogy ilyen meg olyan jó minden, mert én is nagyon jól látom a hibákat, és a rengeteg bajt, de nem intézem el annyival, hogy sz...r úgy ahogy van. Hanem megpróbálom kompletten, a pozitív dolgokkal együtt nézni az összképet.