Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gólokban mindenféleképpen, de játékban ég és föld a két játékos.Messinek a konkurenciája is elég erős Ronaldo személyében és vele szemben sincs abszolút előnye.
Említeni is akartam. Nálam no.1 abban a Barcában, amit én láttam, ez a video pedig...csababarca írta:Jah hát ez olyan összeállítás, ami ha kazettán lenne már húzná a szalagot rendesen.
Nálam ő alap alltime 11 tagja. Talán a legalapabb, Messi mellett.
(nyilván akiket láttam játszani ténylegesen, '97től, érdemben)
https://m.youtube.com/watch?v=_EUXtOA3Xh0" target="_blankNero. kezdj el Rivaldoról nézni videókat, akár teljes meccseket. Az a pali kora legjobbja volt,csak a brazil Ronaldo fogható hozzá, esetleg Zidane.
Ahogy az az ember a labdához nyúlt...úristen. Miket tudott, miket. És akkor a Vale elleni gólja...Milan elleni teljesítménye...felejthetetlen katarzisok voltak 10es éveim elején is.
Sok dologban egyetértünk, ami kicsit meglep, hogy nekem is Xavi a személyes kedvencem. Ha a legjobb középpályásról lenne szó, biztos őt mondanám.Bob_Marley írta:...
A valaha volt legjobb megítélése azért felesleges, mert érdemes megnézni, hogy kinek kik voltak a riválisai a saját korában. Ezért maximum korszakonként érdemes nézni a dolgokat.crixus írta: Én így látom, úgy érzem nem is voltam túl szubjektív. Kíváncsi lennék mások véleményére is.
Szerintem egyáltalán nem abszurd. Azt, hogy lesz-e azt persze nem érdemes mondani, mert azt senki sem tudhatja. A "volt"-on pedig érdemes vitatkozni szerintem, vagy legalábbis beszélgetni róla. Kíváncsi lennék, hogy kinél ki a(z eddigi) valaha volt legjobb. Nálam egyértelműen Messi.Bob_Marley írta:Már az abszurd, hogy valaki azt mondja nem lesz a volton is lehetne vitatkozni, megtettük már.
de miért kell azokkal foglalkozni akik nem értenek hozzá? mi láthatjuk hogy egy CSODA a pályán, és ez épp elég. senki soha nem is lesz még csak hasonló szinten sem mint Ő! aki mást mond az hazudik/nem ért a focihoz/hülye. mindenki választhat.Tromort77 írta:Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Ezt csak így itt hagyom...![]()
Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna..
A kutya nem hasonlította máshoz. Nem is lehet.Veidt_madridista írta:A mondat második felét sikerült lehagyni, pedig az az igazán lényeges. Hogy a fenébe lenne összemérhető Messi, aki életében nem játszott ilyen szerepkörben, olyasvalakikkel, akik egész életükben ott játszottak, a legmagasabb szinten?
Ülj le fiam, egyes.ezekben Messi sehol sincs