Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak 61,5 évet kellett rá várni..Alcantara írta:Balotelli gól a PL-ben!22467 nap után megszerezte az első gólját és rögtön győzelmet ért egy rangadón. Fantasztikus!
Azért ez a stat kicsit sántít, elvégre több évig nem is vt a közelében Angliának.Alcantara írta:Balotelli gól a PL-ben!22467 nap után megszerezte az első gólját és rögtön győzelmet ért egy rangadón. Fantasztikus!
A Spurs elleni zakó után Cech volt a kapuban a N'castle és a Swansea ellen is, és most is ő védett.Stalkyard írta:Micsoda? Kurtoá újabban padozik? Pedig zsozé a cseh királyt is a vágóhídra küldte miatta a nyáron.
Kíváncsi leszek zsozé nyilatkozatára. Meg nem tudom Cech ezután melyik munkatáborba kerül majd, ha a belgát kitette a csapatból a 3-5 után.bence-barca írta:Chelsea nem semmi, otthon 4 gólt kapni egy harmadosztályú ellenféltől...
Ha kérhetem ne kicsinyítsd a Cambridge érdemeit. Negyedosztályúak!lui1698 írta:Tegnap a MU-nak nem sikerült összehozni egy nyomorult gólt a harmadosztályú Cambridge ellen. Ma meg Man. City - Middlesbrough 0-2, Chelsea - Bradford 2-4
Az első félidőt láttam, meg az utolsó 10 percet, basszus ez a védelem :O 1. félidőben a City még kapura sem rúgott. A colos német meg nagyon komoly középen, Matyiővel jókat alkotnának itt, Masch meg ülhetne a padonPCsabi írta:Két dolgon is meglepődtem:
1. A taktikán.
2. Nyertünk.
+ Védelem szinte hiba nélkül hozta le a meccset.
+ Coquelin.
+ Cazorla, egyértelműen MOM.
- Oxlade.
- Sánchez, talán most volt a leggyengébb ebben a szezonban.
Nem néztem a meccset, reggel láttam az NSO-n, hogy mi lett, furcsállottam is nagyon a győzelmet.PCsabi írta:Két dolgon is meglepődtem:
1. A taktikán.
2. Nyertünk.
Az a kérdés a Swanseanak hova lett a busza.Alcantara írta:Meg is érdemled, szerintem ebben az évben nézhetetlenek.hank1ee írta:Ekkorát már külön kell gyártatni.Én Unitedet nézek, nem rosszak, de még 0-0.
Amúgy rájöttem, miért rúgott ennyi gólt a Chelsea.
Simeone még nem ért vissza Angliába a kölcsönadott busszal.
Meg is érdemled, szerintem ebben az évben nézhetetlenek.hank1ee írta:Ekkorát már külön kell gyártatni.Én Unitedet nézek, nem rosszak, de még 0-0.
Ekkorát már külön kell gyártatni.Alcantara írta:A Chelsea jó nagy zakót próbál ráadni a walesi legényekre.
Fáradásos törése volt és kihagyott kb. 1,5 évet.bence-barca írta:Wilsherenél egyértelműen a sérülések azok, amit (egyelőre úgy néz ki) tönkretették a karrierjét, úgy értve, h sokkal több rejlett benne. Ezt Csabi tudja jobban, de mitnha bokatörés és azután volt még egy komolyabb sérülése, azóta meg csak keresi régi formáját. Sajnálatos.