Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel kupákat nem tudnak égetni, ezért mezt kell. Biztos betett az is nekik, hogy 2 év alatt 4 alkalommal mostuk föl velük a padlót. Még ha csak 2 meccsen nyertünk. Meg hát volt olyan is mikor disznófej repült Figo feléIlúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
Mezégetés minden csapatban előfordul.
vérgáz.
Bár én is égettem már el egy pólót: Tokió Hotel
Mondjuk tény, hogy nem a legszebb módon akarjuk elvinni...de ezért Barca-mezt égetni? Szánalmas és nekem érthetetlen is...LM10 írta:Persze, és azt is elítélem. De még az indok is nevetséges, hogy az elvágyódó Fabregast nem engedik el, és ezért a Barca ellen vannak..Ilúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
vérgáz.
Persze, és azt is elítélem. De még az indok is nevetséges, hogy az elvágyódó Fabregast nem engedik el, és ezért a Barca ellen vannak..Ilúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
vérgáz.
Gondolom Fabregas miatt... Ha jól megnézed arsenal mez van a barcás alatt...Tocy írta:Itt mér égetik?LM10 írta:De várom már, hogy Sánchez Barca mezben pózoljon![]()
Én nagyon sokat látok benne, hosszútávon a Sánchez-Messi-Pedro 3-as nagyon eredményes lehet.
Sosem szerettem ezt a mezégetéses dolgot....![]()
Itt mér égetik?LM10 írta:De várom már, hogy Sánchez Barca mezben pózoljon![]()
Én nagyon sokat látok benne, hosszútávon a Sánchez-Messi-Pedro 3-as nagyon eredményes lehet.
Sosem szerettem ezt a mezégetéses dolgot....![]()
Tájszólással ír...sjd írta:OFF: És azt sem mondhatjátok, hogy "azt nem mondhassátok", mert a magyar nyelv szabályai szerint helytelen. Amúgy az a birtokos jelző igei személyrag, de majd 4. osztályban úgyis tanuljátokKash írta:
Még mindig szívesebben látnám tollal a kezében, mint labdával a fején, ahhoz, hogy ezt elhiggyem. Mindenesetre ígéretes, hogy megjött az ügynökeK900 írta:http://www.marca.com/2011/07/21/futbol/ ... 29964.html
Megvan az aláirás??????![]()
Az AS.comon is fent van: http://www.as.com/futbol/articulo/ficha ... ftb_26/Tes
Ha lehet, akkor én azt az opciót választanám, hogy egyik kategória se írjon hülyeséget (és szerintem a moderátorok is egyetértenének)Zibra16 írta: Nem értem, hogy mit kell kötözködni nem, hogy inkább annak örülnél, hogy Barcások írják ezt nem pedig Elton madridisták
Mit szívsz? Én is kérek.Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
visca el barca írta:hu haver te konkrétan mirol beszelsz? tulajdonos? van olyan a barcánál? gyémánt alakzat? hol? vegyél elő egy 6-7 évvel ezelőtti milan meccset, ott látsz gyémánt alakzatot...Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
hu haver te konkrétan mirol beszelsz? tulajdonos? van olyan a barcánál? gyémánt alakzat? hol? vegyél elő egy 6-7 évvel ezelőtti milan meccset, ott látsz gyémánt alakzatot...Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
A Barcánál a minőség a lényeg nem a mennyiség, inkább vegyünk 2 játékost összesen 80 milláért mint ugyanennyiért 6 olyat, akiknél a B-ből is találunk hasznosabbat. Persze ezt nem Rossira értem pl. aki szintén megüti a szintet, és olcsóbb mint Sánchez, de ha Pepnek ő kell, akkor legyen a chilei.kistotti írta:Jönnek itt páran, hogy ennyibe került annyiba került. Az őszinteséget megvallva kit érdekel? A vezetők tudják, hogy mennyi pénzük van rá, mi meg örülhetünk az új igazolásnak. Hol érdekel engem, nem tőlem veszik el, nem tud fájni. Nem beszélve arról, hogy ritkán adatik meg a lehetőség, hogy ilyen közel hozzánk fellépnének, ráadásul nem is egyszer. Gondolom nem egy Barca B csapatról szól a megállapodás. Ha szerencsénk van lehet látni élőben Messit és a többieket...
hát a Dél-Amerikai különítményt biztos nem látjuk Splitben...3 hét szabit tuti kapnak.... de Xavi, Iniesta, Busi, és a többiek nagy valószínűség szerint ott lesznek a Dalmát parton....kistotti írta:Jönnek itt páran, hogy ennyibe került annyiba került. Az őszinteséget megvallva kit érdekel? A vezetők tudják, hogy mennyi pénzük van rá, mi meg örülhetünk az új igazolásnak. Hol érdekel engem, nem tőlem veszik el, nem tud fájni. Nem beszélve arról, hogy ritkán adatik meg a lehetőség, hogy ilyen közel hozzánk fellépnének, ráadásul nem is egyszer. Gondolom nem egy Barca B csapatról szól a megállapodás. Ha szerencsénk van lehet látni élőben Messit és a többieket...