daffy írta:Totoka írta:
Ennek eléggé olyan szaga van, mint amikor Real megvette C-t meg Kaka-t és mindenki lőtte hogy nem fognak megférni egymás mellett, meg ilyenek, közben barcasok nagy része be volt szarva hogy milyen erős lesz a real, csak magukat nyugtatták ezekkel. Cesc egy jó igazolás lesz, nem véletlenül próbálja meg perez elhozni előlünk, ti kp-ok is eléggé telített már, ti is meglennétek nélküle, egyszerűen félnek hogy vele még erősebbek lennénk. Az meg hogy nincs rá szükségünk nem igaz...
a mi középső kp-nkon nincs olyan ember,aki olyan jelentős játékerőt képviselne...
a fizetésekre és thiagora nem nagyon tértél ki és arra sem,hogy vajon a barcások jó fele miért gondolja azt,hogy nem kell cesc
Bocs hogy a barcasok "rossz felébe" tartozok...

Már maga ez a mondat vicc, de mind1...

Thiago-ról: A srác fiatal, tehetséges, de ez mind igaz volt anno Bojanra is, és nézd mi lett belőle... Nem hinném, hogy ha pl jövőre Xavi megsérül egy classico előtt akkor majd ő fogja lehozni azt a meccset. Szemben Cesc-el, aki már sokat bizonyított, és még mindig piszok fiatal. Ha Cesc jönne, akkor Thiago-t kölcsön kéne adni egy Villareal, Sevilla, Valencia közül valahova, és már meg is lenne a kellő játékperce. vagy mondjuk Romaban is szívesen látná LE szerintem.
Fizetésekről: Te egy diplomás közgazdász vagy, akinek teljes rálátása van a Barca pénzügyeire?? Nem?? Akkor szerintem hagyd a témát, vannak olyanok a klubnál, akik jobban vágják a témát nálad... A klub anyagi nehézségei szerintem erősen el vannak túlozva... Ha tényleg akkora lenne a [auto_cenzúra], hogy színes tintára sincs pénz, akkor szó se lenne itt igazolásokról. Nem bírom ezt a Rosell gyereket, de olyan embernek tűnik, aki jól bánik a pénzzel, és megfontolt. Ha ő nem aggódik Cesc fizetése miatt, akkor neked sem kell szerintem. Ha Pep-en kívül szinte minden játékos is azon van hogy megszerezzük Cesc-et, akkor nyílván van is rá ok. Tény hogy voltak a Pep-nek rossz igazolásai (ibra, csigri), de voltak nagyon eltaláltak is, akik megszerzése előtt hasonlóan hőzöngött a barcasok "jobbik fele", és szerintem a 2 bl, 3bajnoki cím (és volt még ott pár kupa...) alapján elmondhatjuk, hogy Pep nem végez rossz munkát.
Szóval szerintem ha az edző szerint kell, az elnök szerint pedig megvehető, akkor mondhatsz bármit, szerintem is meg kell venni.
Bocs hogy hosszú lett, de sok ember okoskodásai nekem már az agyamra mennek...