Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ezt nem igen értem... Szerinted aki szakállat növeszt és melírozza a haját, az már nem is lehet férfi?Rinku írta: Egy férfi pedig nem melírozza a haját és nem növeszt ilyen röhejes, hozzá nem illő szakállat, mint ami manapság oly' nagy divat. Eltévedtnek érzem, mivel korán fel kellett nőnie és a fiatalkori nonszensz gyökérségekre nem volt annyi ideje, mint másnak. Ezzel a sok tetoválással, frizurával is ezt akarja pótolni most, rajta van az 5 perc.
Szerintem inkább csak marha frusztrált, tele van a töke és húzza az igát. Nem kell többet látni bele, régen is ilyen volt, ha ilyennek kellett lennie éppen.Nero. írta:Annak meg még inkább örülök hogy kezd férfi lenni és a viselkedésével kezd egy kicsit bekeményíteni. Nagyon jó CSK lesz belőle nálunk is.
VB ezüstérem annak a csapatnak szerintem siker volt, főleg, ha azt nézzük, milyen csúnyán égtek le az azt megelőző 3 VB-n.BarcasKrisz írta:Eszembe jutott egy dolog a válogatottbeli Canossa - járása kapcsán.
Csak halkan kérdem: biztosan olyan nagy kudarc, hogy 1990 után 2014 - ben a VB - n ezüstérmet szerzett a válogatott, melynek ő alapembere volt?
https://www.facebook.com/fcbnation/post ... 2310835450" target="_blankMQuCsabi írta:Muszáj lesz neki, mert, ha ő nem, más nem fogja kijuttatni őket a VB-re, az pedig hatalmas blama lenne. Pláne úgy, hogy ezen kívül max még egy VB fér be neki, de azt sem veszem biztosra.
Így kell ezt csinálni, teljesen korrektül elmondta nekik a dolgokat.Tromort77 írta:http://www.espnfc.com/argentina/story/2 ... onel-messi
Meccs után kiállt a csapattal és elmondta, hogy a Lavezzi-s vádak után nem nyilatkoznak a sajtónak többé.
Persze, ez biztos így van. Hozzunk valami fiatal tehetséget és biztos tudja pótolni Messit, ha nem is most, de másfél évnek elégnek kell lennie, mert Messi simán pótolható...Samper írta: Már most az a kérdés, hogy ha Messi távozásával kell a vezetésnek számolnia, az tragédia-e. Nem az Messi előbb- utóbb úgyis kiöregedne, illetve bármikor megsérülhetne. Így van egy dátum, amit ismernek. Másfél év elég idő kell legyen egy ígéretes alternatíva megtalálására. Egy fiatal klasszis inkább választ egy olyan Barcat, ahol nem a nagy ikonnal kell megküzdenie.
A Club nem gesztust tesz, hanem jólfelfogott érdeke magához kötni. Leo ugyan sok pénzt visz, de rengeteget hoz is. Én hiszek neki, mert már többször nyilatkozta, hogy max Argentinát tudja elképzelni a Barcelona után. Levezetni biztosan ott fog. Nem hiszem, hogy nem fognak elétenni egy megfelelő szerződés-hosszabbítást és abban is biztos vagyok, hogy hosszabbítani fog.Samper írta:Ha a Club hosszabbításra tesz ajánlatot, akkor gesztust tesz. Jelzi, hogy számít rá és ezért már most hajlandó több pénzt fizetni neki. Ha Messi ezt elhárítja, kockáztat. Most elesik a több pénztől és nincs garancia arra,. hogy másfél év alatt nem fog súlyosan megsérülni vagy formája lehanyatlani, tehát, hogy akkor megkapja-e azt a pénzt, amit most megkapna. Jelzi továbbá, hogy a Barto-LE rezsim nem annyira szíve csücske, hogy más alternatívában ne gondolkozna.
Mi lehet az alternatíva? Másfél év múlva Argentína., vagy pedig mennél előbb egy másik európai csapat. Ha az előbbi, ahhoz senkinek nincs mit hozzátenni. Ha az utóbbi, akkor kockáztatja, hogy ott nem jön úgy be neki a társakkal és a közönséggel, mint a Barcanál. Ha az utóbbi, akkor viszont a Barca csak a között választhat, hogy nyáron eladja, vagy egy évvel később ingyen megy el.
Már most az a kérdés, hogy ha Messi távozásával kell a vezetésnek számolnia, az tragédia-e. Nem az Messi előbb- utóbb úgyis kiöregedne, illetve bármikor megsérülhetne. Így van egy dátum, amit ismernek. Másfél év elég idő kell legyen egy ígéretes alternatíva megtalálására. Egy fiatal klasszis inkább választ egy olyan Barcat, ahol nem a nagy ikonnal kell megküzdenie.
Ennyi, ez a lényeg.geridoss írta:Valahogy el kell adni az újságokat.