Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Kash
Entrenador del Barça

2016.11.17. 11:43:14

Nekem speciel nagyon hiányzik a barna(fekete?) hajú és szakállnélküli Messi, aki nem ilyen fusztrált a meccseken és kevesebbet szerepel, persze a "régi" Messi karján hülyén nézne ki a CSK szalag.

Most nagyon harapósnak tűnik és érdekelne, hogy honnan szedte ezt a rengeteg akarást és sikeréhséget, a gólörömein látszik a leginkább, hogy mennyire hajt és elszánt.
De azért leszedhetné a szakállát, a haja engem annyira még nem is zavar, talán még tetszik is-valahol nagyon mélyen az elmémben-, de a szakáll...
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2016.11.17. 10:35:44

Rinku írta: Egy férfi pedig nem melírozza a haját és nem növeszt ilyen röhejes, hozzá nem illő szakállat, mint ami manapság oly' nagy divat. Eltévedtnek érzem, mivel korán fel kellett nőnie és a fiatalkori nonszensz gyökérségekre nem volt annyi ideje, mint másnak. Ezzel a sok tetoválással, frizurával is ezt akarja pótolni most, rajta van az 5 perc. :)
Mondjuk ezt nem igen értem... Szerinted aki szakállat növeszt és melírozza a haját, az már nem is lehet férfi?
Egy férfi csak akkor lehet férfi, ha nem festi a haját, nem követi a "diavatot," stb?? Komolyan, mint ha a 70 éves nagypapámat olvasnám..

Szerintem sokkal inkább az ember személyisége határozza meg azt, hogy ki férfi és ki nem.. Ronaldo nem festi a haját, nem növeszt szakállat, de mégis sokkal inkább néz ki egy 17 éves kamasznak, mint Messi..

Mondjuk Magyarországon nagy divat leszólni azt, aki "divatos", pusztán csak frusztráltságból, vagy féltékenységből..
Hordjunk bő nadrágot és legyen rövid hajunk, ami annyira férfias..
Bocsi az offért!
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Rinku
Director del Fútbol

2016.11.17. 10:10:03

Nero. írta:Annak meg még inkább örülök hogy kezd férfi lenni és a viselkedésével kezd egy kicsit bekeményíteni. Nagyon jó CSK lesz belőle nálunk is.
Szerintem inkább csak marha frusztrált, tele van a töke és húzza az igát. Nem kell többet látni bele, régen is ilyen volt, ha ilyennek kellett lennie éppen. :)
Egy férfi pedig nem melírozza a haját és nem növeszt ilyen röhejes, hozzá nem illő szakállat, mint ami manapság oly' nagy divat. Eltévedtnek érzem, mivel korán fel kellett nőnie és a fiatalkori nonszensz gyökérségekre nem volt annyi ideje, mint másnak. Ezzel a sok tetoválással, frizurával is ezt akarja pótolni most, rajta van az 5 perc. :) Nagyon nagy bohócnak néz ki most, de azért a srác szíve még mindig a helyén. :) És ritkán kell annyira egy jó Messi, mint mostanában, szóval csékázgasson csak, hajrá.
Football, bloody hell. /SAF/
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.17. 00:09:46

Kit érdekel hogy minden idők legjobb játékosa gyakorlatilag élete formájába van, mindenki fölött legalább 2-3 szinttel jatszik? Hiszen a Cristiano Ronaldo+Európa bajnokság+Bajnokok Ligája hármas olyan egyveleg aminek egyértelmű hogy aranylabdával kell csillognia annak ellenére hogy botrány a pali teljesítménye.

Annak meg még inkább örülök hogy kezd férfi lenni és a viselkedésével kezd egy kicsit bekeményíteni. Nagyon jó CSK lesz belőle nálunk is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
corol
Entrenador del Barça

2016.11.16. 22:02:27

http://index.hu/sport/futball/2016/11/1 ... ha_latott/" target="_blank
Kommentár nélkül. =D> =D> =D>
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.16. 18:04:04

BarcasKrisz írta:Eszembe jutott egy dolog a válogatottbeli Canossa - járása kapcsán.

Csak halkan kérdem: biztosan olyan nagy kudarc, hogy 1990 után 2014 - ben a VB - n ezüstérmet szerzett a válogatott, melynek ő alapembere volt?
VB ezüstérem annak a csapatnak szerintem siker volt, főleg, ha azt nézzük, milyen csúnyán égtek le az azt megelőző 3 VB-n.

Ami csalódást keltő volt, az Messi teljesítményé. Még a csoportkörben úgy ahogy hozta magát, de az egyenes kiesés, főleg az utolsó 3 meccsen volt nagyon gyenge.

Én nem VB győzelmet várok tőle, csak legalább legyen egy igazán jó meccse (magához, nem az átlaghoz képest) az egyenes kieséses szakaszban. Mint pl. Zidaneról mindenkinek beugorhat hogy szívatta a brazilokat 98-ban, majd 2006-ban, Ronaldo (az igazi) 98-ban a döntőt leszámítva parádézott, 4 év múlva meg már ott is.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.16. 17:57:48

MQuCsabi írta:Muszáj lesz neki, mert, ha ő nem, más nem fogja kijuttatni őket a VB-re, az pedig hatalmas blama lenne. Pláne úgy, hogy ezen kívül max még egy VB fér be neki, de azt sem veszem biztosra.
https://www.facebook.com/fcbnation/post ... 2310835450" target="_blank
Ez meg tényleg..Egyszerűen zseniális.. =D> =D>

Én igazából nem is bánnám ha nem jutnának ki, megnyerni úgy sem fogják ha így folytatják, ilyen edzővel, aztán akkor is Messin fogják leverni a port.
Nem is tudom mit akar a szövetség, legjobb lenne Simeonet hozni, neki tényleg jó helye lenne szerintem a válogatott edzőjeként, felrázná a srácokat, és vele egyértelműen esélyesek lennének az Argok, mellesleg végre Messivel egy csapatban lenne. Vagy ha Simeone nem, akkor legalább hasonló kaliber, mert így jelenleg semmi esélyük, 1-1 meccsre jók ha Messi megmenti őket, de amúgy meg nem.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58BE8202

Azt hiszem ez a kép többet mond minden szónál..Amikor Messinek jó napja van akkor oké, aztán ha 10-ből 1 meccsen nem menti meg a seggüket, akkor meg Messi lesz a bűnbak..

Most is olyan csapattal várják el Messitől hogy nyerje meg a VB-t, amelyik úgy tűnik nélküle még a kijutást sem képes összehozni.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2016.11.16. 17:32:11

Eszembe jutott egy dolog a válogatottbeli Canossa - járása kapcsán.

Csak halkan kérdem: biztosan olyan nagy kudarc, hogy 1990 után 2014 - ben a VB - n ezüstérmet szerzett a válogatott, melynek ő alapembere volt?
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.16. 15:36:24

Csak szerencséje volt, amúgy is, Xavi és Ini nélkül nem olyan jó ő már. :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.16. 13:41:13

Muszáj lesz neki, mert, ha ő nem, más nem fogja kijuttatni őket a VB-re, az pedig hatalmas blama lenne. Pláne úgy, hogy ezen kívül max még egy VB fér be neki, de azt sem veszem biztosra.
Kép
Alexandro
Jugador del Barça

2016.11.16. 12:51:25

Bár a teljes meccset nem, csak az összefoglalót láttam az Argentina - Columbia meccsből, de úgy vettem észre, hogy a Bolha "God mode"-ba kapcsolt a válogatottban is. =D>
Hajrá! Csak így tovább! [-o<
TripleH
Entrenador del Barça

2016.11.16. 12:37:40

Tromort77 írta:http://www.espnfc.com/argentina/story/2 ... onel-messi

Meccs után kiállt a csapattal és elmondta, hogy a Lavezzi-s vádak után nem nyilatkoznak a sajtónak többé.
Így kell ezt csinálni, teljesen korrektül elmondta nekik a dolgokat.
Tromort77

2016.11.16. 11:51:05

http://www.espnfc.com/argentina/story/2 ... onel-messi

Meccs után kiállt a csapattal és elmondta, hogy a Lavezzi-s vádak után nem nyilatkoznak a sajtónak többé.
Leon
Director del Fútbol

2016.11.16. 11:11:31

A kis gól is gól: :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018 ... aign=nsofb" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Subinho
Director del Fútbol

2016.11.15. 18:16:02

Samper írta: Már most az a kérdés, hogy ha Messi távozásával kell a vezetésnek számolnia, az tragédia-e. Nem az Messi előbb- utóbb úgyis kiöregedne, illetve bármikor megsérülhetne. Így van egy dátum, amit ismernek. Másfél év elég idő kell legyen egy ígéretes alternatíva megtalálására. Egy fiatal klasszis inkább választ egy olyan Barcat, ahol nem a nagy ikonnal kell megküzdenie.
Persze, ez biztos így van. Hozzunk valami fiatal tehetséget és biztos tudja pótolni Messit, ha nem is most, de másfél évnek elégnek kell lennie, mert Messi simán pótolható...
Te is érzed, hogy azért ez így vicc... Minden csapatban vannak remek játékosok, akiket nagyon nehéz pótolni, de itt most minden idők egyik, ha nem a legjobbjáról beszélsz! Iniestát nem tudom hogy fogjuk pótolni, pedig ő pár évvel előrébb jár korban és neki már elvileg itt van a kiszemelt helyettese! Messi 30 éves. 3-4 év még tuti van benne ezen a szinten, aztán majd kb. 34 évesen elmegy levezetni, mint Xavi... hogy utána visszatérhessen ide segíteni a fiatalokat.
vinszentvega
Capitá del Barça

2016.11.15. 18:11:09

Ha már a Marca jött szóba..... :D
http://index.hu/sport/futball/2016/11/1 ... kat_igert/" target="_blank
Ízelítő: Kim Dzsongun, Észak-Korea pártelnöke - aki nemrég parancsot adott a dél-koreai vezetők meggyilkolására, és akinek feleségéről jelenleg nem tudni, hogy él-e még - azt ígérte, hogy hamarosan futballnagyhatalom lesznek, Messinél is nagyobb sztárokkal.
Az ország nemzetközinek nevezett futballakadémiáját vezető Zsi Zsuhe a Marca szerint elmondta, hogy Messinél is jobbnak nevelik a játékosaikat, és a futball stratégiailag fontos ágazat lett Észak-Koreában.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Normandia
Director del Fútbol

2016.11.15. 17:04:14

Samper írta:Ha a Club hosszabbításra tesz ajánlatot, akkor gesztust tesz. Jelzi, hogy számít rá és ezért már most hajlandó több pénzt fizetni neki. Ha Messi ezt elhárítja, kockáztat. Most elesik a több pénztől és nincs garancia arra,. hogy másfél év alatt nem fog súlyosan megsérülni vagy formája lehanyatlani, tehát, hogy akkor megkapja-e azt a pénzt, amit most megkapna. Jelzi továbbá, hogy a Barto-LE rezsim nem annyira szíve csücske, hogy más alternatívában ne gondolkozna.

Mi lehet az alternatíva? Másfél év múlva Argentína., vagy pedig mennél előbb egy másik európai csapat. Ha az előbbi, ahhoz senkinek nincs mit hozzátenni. Ha az utóbbi, akkor kockáztatja, hogy ott nem jön úgy be neki a társakkal és a közönséggel, mint a Barcanál. Ha az utóbbi, akkor viszont a Barca csak a között választhat, hogy nyáron eladja, vagy egy évvel később ingyen megy el.

Már most az a kérdés, hogy ha Messi távozásával kell a vezetésnek számolnia, az tragédia-e. Nem az Messi előbb- utóbb úgyis kiöregedne, illetve bármikor megsérülhetne. Így van egy dátum, amit ismernek. Másfél év elég idő kell legyen egy ígéretes alternatíva megtalálására. Egy fiatal klasszis inkább választ egy olyan Barcat, ahol nem a nagy ikonnal kell megküzdenie.
A Club nem gesztust tesz, hanem jólfelfogott érdeke magához kötni. Leo ugyan sok pénzt visz, de rengeteget hoz is. Én hiszek neki, mert már többször nyilatkozta, hogy max Argentinát tudja elképzelni a Barcelona után. Levezetni biztosan ott fog. Nem hiszem, hogy nem fognak elétenni egy megfelelő szerződés-hosszabbítást és abban is biztos vagyok, hogy hosszabbítani fog.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2016.11.15. 09:54:30

Ha a Club hosszabbításra tesz ajánlatot, akkor gesztust tesz. Jelzi, hogy számít rá és ezért már most hajlandó több pénzt fizetni neki. Ha Messi ezt elhárítja, kockáztat. Most elesik a több pénztől és nincs garancia arra,. hogy másfél év alatt nem fog súlyosan megsérülni vagy formája lehanyatlani, tehát, hogy akkor megkapja-e azt a pénzt, amit most megkapna. Jelzi továbbá, hogy a Barto-LE rezsim nem annyira szíve csücske, hogy más alternatívában ne gondolkozna.

Mi lehet az alternatíva? Másfél év múlva Argentína., vagy pedig mennél előbb egy másik európai csapat. Ha az előbbi, ahhoz senkinek nincs mit hozzátenni. Ha az utóbbi, akkor kockáztatja, hogy ott nem jön úgy be neki a társakkal és a közönséggel, mint a Barcanál. Ha az utóbbi, akkor viszont a Barca csak a között választhat, hogy nyáron eladja, vagy egy évvel később ingyen megy el.

Már most az a kérdés, hogy ha Messi távozásával kell a vezetésnek számolnia, az tragédia-e. Nem az Messi előbb- utóbb úgyis kiöregedne, illetve bármikor megsérülhetne. Így van egy dátum, amit ismernek. Másfél év elég idő kell legyen egy ígéretes alternatíva megtalálására. Egy fiatal klasszis inkább választ egy olyan Barcat, ahol nem a nagy ikonnal kell megküzdenie.
mess2009
Director del Fútbol

2016.11.15. 08:58:11

egy kis kötekedés: le van írva az is, hogy Valójában SENKI NEM TUDJA MI ZAJLIK A KLUB ÉS MESSIÉK KÖZÖTT !
igy pedig mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy ebből indul ki és akkor nincs ügy, vagy a spekulációknak ad teret és azt véleményezi.. így pedig a sajtó és aki olvassa =.
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.15. 07:48:04

Had menjen, úgyis öreg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.14. 22:03:18

Ecuadori Barcaba még beférne. :lol:
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2016.11.14. 22:01:40

geridoss írta:Valahogy el kell adni az újságokat.
Ennyi, ez a lényeg.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
geridoss
Director del Fútbol

2016.11.14. 21:40:00

Valahogy el kell adni az újságokat. Az embereket nem érdeklik a száraz tények és az unalmas igazság.

A pletyka, a bulvár és a f***ság éli ma reneszánszát.

Tökéletes hazai példa erre a Nemzeti Sport Online, nem tudom hányan követitek innen (gyanítom sokan). Azok a Blikkre és Borsa hajazó szenzációhajhász cikknevek, komolyan én szégyellem magam, hogy ilyen embereket odaengednek kontárkodni.

Ma a legveszélyesebb dolog az emberi hülyeség + billentyűzet kombináció.
Nagyobb károkat okoz a társadalomnak, mint a migráció és a terrorizmus, de ez már más topikba tartozik... [/OFF]
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.14. 21:02:12

Azert nem hosszabbitott meg, mert nem o jon a sorban. De hamarosan fog, csak elobb Rakiticcsel es Suarezzel targyal a klub.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.14. 20:32:32

Én se dőlnék be egyből a Marcának de az tény hogy nem hosszabbított még. Lehet egyszerűen csak megunta már ezt az óriási nyomást ami itt van Európába es inkább hazamenne élvezni az életet.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése