Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szakértők már megmondták, ugyanaz a csendes kisgyerek, semmi személyiségfejlődés.MessiNeymarSuarez írta:Kis érdekesség:
https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... 01/?type=3" target="_blank
Tegnap Messi nyugtatgatta Neymart és Lajost mikor provokálták őket
Ok, a feltételek adottak. 10 év múlva mehet...visca el barca írta:kacsa, de azért beteszem
A Mirror szerint a Manchsester City mindenáron meg szeretné szerezni Messit, és hajlandó 130 millió eurót fizetni érte, majd ez az összeg még meg is duplázódhat, azaz az évek múltán akár 260 milliót is megérhet az üzlet a katalánoknak. Emellett az angolok heti 550 ezer eurós fizetést kínálnának az argentinnak.
S.Agüero írta:A média túltolja, hagyjad.Messias2 írta:Leo Messi has scored 9 goals from 10 shots on target in the 2016/17 CL (90%).
Nem rossz.
Jogos. TOP 3-ba majd betuszkolják..S.Agüero írta: A média túltolja, hagyjad.
Jah, biztos olyankor is rágondol, mikor a pályán vagy a repülőgében kidobja a taccsot. Egyébként szerintem a Kovbojok róla mintázták Barka Palit.Így van, Anotella is biztos valami kitömött plüssállat, és igazából Messit elkapja a hányinger ahányszor hozzá kell érnie akár kisújjal nyilvános eseményen
Így van, Anotella is biztos valami kitömött plüssállat, és igazából Messit elkapja a hányinger ahányszor hozzá kell érnie akár kisújjal nyilvános eseményenNero. írta:Kamu, régen is pont ilyen volt szó sincs arról hogy közel a 30hoz kezd vezéregyéniség lenni. Ja és tuti homár is mert életében először bemerte festeni a haját.MessiNeymarSuarez írta:"Argentine Football Association (AFA) hadn't paid security guards salary for 6 months. Messi knew about it and paid them himself.
"
Ezt találtam, illik fenttartásokkal kezelni, de ha azt nézzük hogy pl Tatának sem adtak fizetést jópár hónapig, simán benne van. Ugye nemrég voltak botrányok is, eléggé bűzik ez az Argentín szövetség.
Ha ez igaz, akkor le a kalappal Messi előtt
SZERK: Közben megtaláltam a forrást, Diario Sport hozta le.
Kamu, régen is pont ilyen volt szó sincs arról hogy közel a 30hoz kezd vezéregyéniség lenni. Ja és tuti homár is mert életében először bemerte festeni a haját.MessiNeymarSuarez írta:"Argentine Football Association (AFA) hadn't paid security guards salary for 6 months. Messi knew about it and paid them himself.
"
Ezt találtam, illik fenttartásokkal kezelni, de ha azt nézzük hogy pl Tatának sem adtak fizetést jópár hónapig, simán benne van. Ugye nemrég voltak botrányok is, eléggé bűzik ez az Argentín szövetség.
Ha ez igaz, akkor le a kalappal Messi előtt
SZERK: Közben megtaláltam a forrást, Diario Sport hozta le.
Vagyunk még így egy páran.corol írta:Teljesen egyetértek.barca0417 írta:Állítólag a feleségének, Antonellának tetszik. Láttátok már Antonellát ugye? Ha tőlem azt kérné hogy kék legyen a hajam, mert úgy tetszek neki, akkor azonnal mennék festékért...
Teljesen egyetértek.barca0417 írta:Állítólag a feleségének, Antonellának tetszik. Láttátok már Antonellát ugye? Ha tőlem azt kérné hogy kék legyen a hajam, mert úgy tetszek neki, akkor azonnal mennék festékért...
Törppapának kell a szakáll, szerintem Badass.Kash írta:Nekem speciel nagyon hiányzik a barna(fekete?) hajú és szakállnélküli Messi, aki nem ilyen fusztrált a meccseken és kevesebbet szerepel, persze a "régi" Messi karján hülyén nézne ki a CSK szalag.
Most nagyon harapósnak tűnik és érdekelne, hogy honnan szedte ezt a rengeteg akarást és sikeréhséget, a gólörömein látszik a leginkább, hogy mennyire hajt és elszánt.
De azért leszedhetné a szakállát, a haja engem annyira még nem is zavar, talán még tetszik is-valahol nagyon mélyen az elmémben-, de a szakáll...