Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly Bojan meg Jeffren is Ibra távozása után váltottak szeptember elején úgyhogy nyugid írta:Érdekes Thiagonál, hogy nem jelentették be hivatalosam sem azt, hogy az első csapat tagja lenne, sem a mezszámát, pedig eddig minden esetben ez rögtön az első szerződés megkötésénél meg szokott történni.
Attól mondjuk nem tartok, hogy az Atleticben maradna a jövő évben is, de az, hogy nincs bejelentett mezszáma könnyen jelentheti azt, hogy egy távozó játékos számát kapja meg, esetleg valakiét, aki a távozó számára cseréli a sajátját.
Vagy csak túl sokat látok az egész mögött.
Most jöttem fel, és ez a hír várt. Nagyon örülök neki, legalább ez már egy álláspont, ami a játékossal való kapcsolata a csapatnak. Ez azt jelenti, hogy nyártól immáron a nagycsapat tagja.SuperMessi írta:Most nem azért de meddig várunk még a legnagyobb 'igazolásunk' eurobarcás topicjára(Thiago)? Vagy ő nem teljes értékű Barcelona játékos?
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 18205.html
Ez tetszikRinku írta: Ez a nejmár egy kezelhetetlen, agyatlan kisfiú, a madridba pont jó lesz.
egyetértek,de idén középhátvédet nem fogunk venni. az szerintem jövőre fog prioritást élvezni, mondjuk egy Thiago Silva személyébenVaratrix írta:Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..
Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..
Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..bence-barca írta:Nem tudom volt-e már, de állítólag Jose Angel Rómába megy végül. Tehát róla lemondhatunk.
egyedül azért nem mondanám rá hogy baromság, mert Rosellnek tudtommal nagyon jók a Dél-amerikai kapcsolatai és lehet valami szponzor segítségével (pl. Nike) megköttethet a frigy... De ennek ellenére én sem látok rá, reális esélyt.Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... _neymarert
Hát ez egy hatalmas nagy baromság (szerintem). Rosellnek nem tudom hányszor kell még elmondania, hogy mennyi pénzt tudunk játékosokra költeni..
Igen ez egy nagyon jó hírStoichkov írta:ennek nagyon örülök!!!
tartsuk meg az értékes fiatalokat mint hogy eladjuk őket áron alul és vegyünk drágán idősebb befutott de kicsit lutri játékosokat
Nem tudom, hogy kifizetnék-e, de az biztos, hogy nem menne oda. Ettől függetlenül jók a magas kivásárlási árak, ha egy játékos belemegy akkor nem akar szerződésének lejárta előtt eligazolni.Stoichkov írta: nekem mintha 250 rémlene messire... szerintem 150et kitenne érte pl egy city
edit: igen, a wiki oldalról idézek:
"Szeptember 18-án Messi új szerződést írt alá a Barcelonával, amely 2016-ig köti a klubhoz, illetve 250 millió euróban határozza meg kivásárlási árát."