LG írta: ↑2025.02.19. 16:02:37
Ha nem is a nagyon közeli jövőben, de szerintem a szakítás meg fog törni az elkövetkező években, és onnantól szerintem nekünk sincs értelme maradni. Most mondhatjuk, hogy milyen szánalmas a Real a bírózással, de azért sokszor ment ez a barcásoktól is (akár ezen a fórumon is). Na meg mi is hadban állunk elvileg a Ligával, csak most éppen kicsit lecsendesedett a dolog, de még nincs vége. Szóval szerintem a 2 nagy ki fog lépni, ha nem is most szezon végén, de még ebben az évtizedben, vagy a Liga vezetésében, módszereiben fognak drasztikus változások történni.
A Realt meg lehet köpködni, de azt meg kell hagyni, hogy sokkal bátrabban beleállnak ebbe a harcba, mint Laportáék.
Az első felével egyetértek. Ha a Real nem lenne ilyen jó gazdasági helyzetben, nem tűrné ezt az FFP szívatást, amit velünk művelnek. Évekig nem igazolhatnának senkit, nemhogy 100 milliókért. Nem volt az olyan régen, amikor 100%-át adták el a közvetítési jogdíjuknak.
Mi is beleszaladtunk az eszement bérezésbe Bartóék alatt, ott is nőni fog Mbappe érkezésével, gondolom most Vinicius sem aprót szeretne.
Így ha Tebas továbbra is a kicsiket fogja támogatni (nemrég beszélt róla, hogy rossz a BL pénzek elosztása, a bajnokságban a kicsiknek is kapnia kellene belőle, mert a versenysorozat részei, valamint elismerte, hogy nem tudnak versenyezni a PL csapataival, de a fenntarthatóság a lényeg a La Ligában, Sporton is fent van)
Ezt a nagyok nem fogják hosszú távon engedni.
A mi helyzetünk teljesen más, sem a bírók sem az FFP ügyébe nem tudunk vagy akarunk beleszólni, az a legjobb most, ha kimaradunk belőle. Remélem ezt nem kell magyarázni.
A második részével nagyon nem értek egyet. Lehet fejleszteni, átláthatóbbá tenni, VAR hangokat nyilvánossá tenni, edzői VAR challange, stb. Ezzel lehetne fejleszteni, amiről szó sem volt sosem.
Az nem megoldás, hogy Tebas lett Louzan alelnöke az RFEF-ben, és az sem, ha Tebas lesz a bíróküldés vezetője (linkeltem, hogy a pletykák szerint ez a terv, dícsérgette is Louzant a megválasztásakor, múlt héten az RFEF strukturális változásokat jelentett be, várjuk a megoldást)
Amit a Real Madrid csinál a hivatalos csatornáin, az nem normális, máshol rég leállították volna, vagy 2 éve nyomatják, szerintem régen megbüntették volna más bajnokság csapatát, ha ilyet csinál.
Ott van, linkeltem, a bíró életveszélyes fenyegetéseket kap, a Celta kiejtésekor még jól tevékenykedett.
Ott van az Atletico véleménye, amivel szintén egyetértek, melyik bíró mer ezek után valamit is befújni a Real ellen, ha nem kezd a szövetség ezzel valamit?
Nem a legjobbak a bírók, de ez nem megoldás, majd lassan megverik a bírókat, mert a Real TV úgy gondolja, hogy vélt vagy valós sérelmet szenvedett a csapat?
Ez nem megoldáskeresés, hanem folyamatos nyomásgyakorlás, hogy kedvező ítéletek szülessenek, hiszen sosem említik, ha javukra ítéltek, mint a Celta ellen, pedig a bíró ugyanaz volt a két meccsen.
Hogy milyen hatással van ez néhány szurkolóra, azt a Munuera fenyegetéses, vagy az általam is linkelt nyilatkozatából láthatjuk.
Meddig fajulhat még ez, ha valaki (ki???) le nem állítja?