Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.01. 23:16:23

Nagyon nyomatják ezt a Villa témát. Remélem semmi nem igaz belőle.
Legalább is az hogy Bojan-t adjuk cserébe.
Én két játékos után érdeklődnék még:
Ryan Babbel(Liverpool)
Diego Buonanotte(River Plate-aki néz Argentín focit tudja ha ki ő :wink:)
De ez az utóbbi két név csak vágyálom. Csak úgy felhoztam őket mert őket nagyon el tudnám képzelni itt.
Most hallom hogy kidobják piacra Ibrát. Amennyit kaszálnánk rajta telne egy egész új csapatra.
De én azért nem adnám el rögtön. Henry sem volt ilyen jó az első évében.
De meggyőzőbb volt mint a Francia. Szerintem tud ő többet is.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.01. 23:11:18

én nagyon remélem Bojan nem megy el!
Villa már 29 éves játszana itt mondjuk 4 évet aztán már visszaesne a formája, míg Bojan nagy tehetség és meglenne oldva egy támadónk poziciónk akár szélen akár ékként.
Ha kölcsönbe menne még elviselném, de az is rossz lenne, mert nem hinném, h a Valencia annyit játszatná :?
A lényeg én nem adnám Villáért cserébe!
De sajnos most egyelőre úgy áll, hogy megy :(
albicelesteX
A Vadász

2010.05.01. 23:08:06

Így a meccs alatt annyira erőltetik ezt a Villa témát!Kérdem én!Ez már tény?Elkönyvelhető?Mert nagyon úgy kezelik!!
Kép
zeus021
Jugador del Barça

2010.05.01. 20:18:09

messiisten írta:Szerintem Villa nagyon kéne
Messi------------------Pedro
--------------Villa---------+ a támogató közép pálya támogatja őket mert a spanyol közép pálya a spanyol támadót milyen király lenne már

Vagy ami [auto_cenzúra] lenne:
Messi--------------------------Villa
-----------------Ibra----------------
Krikich a jövő őt sajnálom de remélem még viszont fogom látni barca címerrel a mezén!
Már bocs, de az sem hülye aki hallgat
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.05.01. 20:15:47

Sértődés ne essék, de Krkic nevében még néma "h" sincs
Mindegy, ami szemet szúr, hogy mi ez a nagy Bojan-búcsúztatás? A Marca írt egy cikket emberek. Április végén ráadásul. Jézusom, mi lesz ebben a topikban nyáron. Csak szimpla tag vagyok, se modi, se semmi, de kérlek titeket, mielőtt bárki bármit írna, vagy saját magát keserítené el, kicsit szálljon ki a szatyorból, és gondolkodjon úgy, mint aki nem először hall az átigazolási időszakról, és annak kacsáiról. Köszönöm
messiisten
Barça B

2010.05.01. 20:06:25

Szerintem Villa nagyon kéne
Messi------------------Pedro
--------------Villa---------+ a támogató közép pálya támogatja őket mert a spanyol közép pálya a spanyol támadót milyen király lenne már

Vagy ami [auto_cenzúra] lenne:
Messi--------------------------Villa
-----------------Ibra----------------
Krikich a jövő őt sajnálom de remélem még viszont fogom látni barca címerrel a mezén!
papek89
Jugador d'estrella

2010.05.01. 19:21:08

bojant most csak kölcsönbe adnák Villáért, vagy végleg akarják eladni?
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.01. 18:13:52

gergo9 írta: Fabregas,Xavi,Cesc-
Nem Fabregas-Xavi-Iniesta? :D

Szerk.: Egyébként egyetértek.
Bartra,Muniesa fél évig gyengébb csapatok ellen kapnak 25-30 percet és ha ott jól teljesítenek, akkor mondhatjuk majd, hogy fölülnőhetik ezt meg ezt.
Valaki említette, hogyha Bojan folyamatosan 20-25 perceket fog játszani akkor jövőre túlnőheti Villát. Ebben én is egyetértek, de ha kölcsönadnánk, akkor nem csak 20-25 perceket játszana, hanem lehet 1 egész meccseket is. Azért itt Barcelonában amikor játszott, több mint 10 percet, akkor véleményem szerint jól teljesített. És még mindig csak 19 éves. 23-24 éves korára, hatalmas játékos lesz, ebben szinte biztos leszek. De ez csak akkor oldható meg, ha kölcsönbe adjuk, és ott játszik. És nem feledjük el. Mert pl.: Cácerest szerintem viszi a Juve, Hleb nem jön vissza...na erre kell vigyázni, hogy nehogy elússzon egy ekkora tehetség.
Fabregas szerintem csak jövőre fog jönni, de addig a helyére szerintem megfelel Jonathan vagy Thiago :wink: Alvés cseréjeként pedig egy ATMA-Valencia-Villareal-Sevilla szintű játékos megteszi :wink:

Szerk2:

Természetesen az egyik célpont az Arsenal irányítója, Cesc Fabregas, akinek katalánokhoz történő átigazolásáról hetek, hónapok óta cikkezik a bulvársajtó. A lap információi szerint ugyanakkor nem ő az egyedüli kiszemelt az Ágyúsok keretéből, mivel felmerült a sérüléséből frissen felépült Robin van Persie megkörnyékezése is.

A másik páros is egy csapatban szerepel, a Valenciában. Mint ahogy pénteken megírtuk felmerült a madridi újságnál is David Villa szerződtetése, amelyet a Marca korábban kész tényként közölt, de David Silva lehetséges megszerzését sem zárják ki az AS-nél.

Az írás leszögezi, a Denevérek valószínűleg bármennyire pénzt kapnának két legnagyobb kincsükért, akkor sem engednék el mindkettejüket, így kudarc esetén könnyen lehet, hogy Van Persie felé fordul a Barcelona, mint lehetséges opció.

A holland leigazolásával egy nagy baj van, források szerint Arsene Wengernek esze ágában sincs megválni legbiztosabb góllövőjétől. Végül az sem lenne meglepő, ha az AS névsorából valamennyien ott maradnának, ahol jelenleg tartózkodnak.

forrás: Sporthíradó
Állítólag az ő forrásuk meg a spanyol AS :lol:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.01. 18:12:02

ElBartimaeus írta: Jobb hátvédnek meg Bartát, aki szintén nagyon jól teljesített, szerintem akár Alves fölé is nőhet idővel.
Jah abban a 25 percben amit láttunk belőle, azon kívül nem hiszem hogy játszott a nagycsapatban egy percet is, ugyanez Muniesa akit szintén kb egy félóráig láthattunk majd kiszórták.
Félreértés ne legyen nekem is tetszett mindkét játékos produktuma és csípem is az Athletices srácokat de egy félévet töltsön már el a nagycsapatnál mielőtt a jövő Barca-jának oszlopos tagjaként vizionáljuk.
Villa meg nekem óriási kedvenc évek óta , inkább őt vártam tavaly mint Ibra-t, borzasztóan örülnék neki. Bojan mehet kölcsönbe de semmiféle opcióval, nagyon kíváűncsi vagyok folyamatos játéknál mennyi potenciál van benne.
Jöhet Cesc is aztán játszunk 3 védővel :mrgreen:
VV-Alves,Piqué,Abidal---Touré----Fabregas,Xavi,Cesc---Messi---Ibra,Villa :mrgreen:
khm világválogatott khm :D
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.01. 17:48:57

osztin írta:Ezt a svédet elkéne passzolni a City-nek vagy akár hova,mindegy csak el innen!
Torres vagy Villa!Szerintem!
Ibra nem megy sehova!Torres nem kell,túl sérülékeny a csapathoz,véleményem szerintem Villa sem kell.Balszélsőnek ott van Pedro vagy Bojan,ha Pep nincs vele megelégedve akkor Robinho.Jobbhátvédnek vagy Bartra vagy pedig vissza lehetne hívni Cácerest.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.01. 17:34:30

Én nem vagyok a fiatalok ellen, de 1-2 új igazolás minden évben kell. Márcsak a motiváció, az impulzusok miatt is. Villa azért is nem lenne rossz megoldás, mert mozgékonyabb, mint Ibra, és sokszor változtatja a helyét, ő jól el lenne Messivel Ibra mögött kicsit visszább vonva. Viszont ha Henry elmegy, Keirrison meg nem jön még vissza, akkor nem lesz senki középre a svéden kívül. Mert Bojannak sem annyira az a poszt fekszik, ő is inkább a szél felől befelé húzva tud jobban kibontakozni. Középen elnyomják, ha ő az egyedüli ék. És kéne egy középpályás is, aki tudja a támadásokat segíteni. Thiago meg Jonathan attól még elférnek a keretben. Többször inkább Keita helyett lehetne játszatni őket. De az egyikőjük kölcsönadása se lenne hülyeség.
Kép
osztin
Barça C

2010.05.01. 17:33:49

Ezt a svédet elkéne passzolni a City-nek vagy akár hova,mindegy csak el innen!
Torres vagy Villa!Szerintem!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.01. 17:18:57

Fernando írta:Ez már ennyire rohadt biztos ez a Villa ügy, mert a Marca leközölte? Garay-al meg előszerződésünk volt ment is a Realba.
Ott a pont. Főleg úgy elég kamu jellegű, hogy 2 játékost is eladnánk csak egyért. Persze nem lehetetlen, de Pep ilyenkor szokott igazolni :D Nem szokása, legalábbis mindig azt mondja, hogy inkább törődjünk a meccsekkel. Nekem nagyon kacsa szaga van, főleg, hogy Krkic mindenáron maradna, legalábbis a hozzáállásán és a nyilatkozatain ez látszódik, illetve Pep is mondta egyszer, hogy nem megy sehova...

Amúgy Villának örülnék, remek játékos, csak Bojan maradjon, ő 1 éven belül lesz olyan jó, mint Villa, ha kap elég (meccsenként átlagosan 20-25 percet) lehetőséget.

Középpályára, meg ha nem tudjuk elhozni Fabregast, akkor Thiagot kéne üdvözölni a csapatban. :)

Jobb hátvédnek meg Bartát, aki szintén nagyon jól teljesített, szerintem akár Alves fölé is nőhet idővel.

Nekem így kész is lenne a keret. :) Picit kérdéses lenne a jövő évi szereplésünk, de ha sikerül azt az évet is legalább egy kupával zárni, akkor utána igazán remek csapatunk lesz, ha beérnek addigra a fiatalok.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.01. 16:47:52

Ez már ennyire rohadt biztos ez a Villa ügy, mert a Marca leközölte? Garay-al meg előszerződésünk volt ment is a Realba.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.01. 16:45:02

Tomsa írta:Piqué Barcás megbocsáss, mindig is az volt :P
Kivéve amikor a Manchesterben játszott - bár a szíve Barcás volt akkoris :twisted:

Nade:
Hát Villához nemtudom mit szóljak - márha igaz -, gondolom akkor tényleg az lesz, hogy Messi kicsit hátrébb, ők ketten meg Ibrával szabadabban futkoshatnak elől, mint két "ék". Márha igazak a hírek. Viszont Bojant semmi pénzért nem adnám, ő a 'Més' megtestesítője kb. Él hal a csaaptért, és idén már akárhányszor játszik, szinte mindig gólt lő, de legalábbis mezőnyben lefőzi Pedrot - gól/perc mutatóban se lehet sokkal jobb Pedrito. Félre ne értsetek, én bírom Pedrot, de nálam Bojan mögött lenne a rangsorban... :roll:

Amúgy Cesc nem hoszabbított véletlenül? Mert én mintha azt olvastam volna. Szóval kétlem, hogy jönne... Én akkor Gourcuffot céloznám meg, technikás, jól lő - bár itt mindenki elfelejt :D - és jól passzol. Elég ígéretes játékos, és ha jól tudom a Bordeaux nem nagyon indul a Blben, meg Chamakh(?) is elmegy, és ő ott a nagy pajtija - egy csomó meccs előtt vele jön ki, meg beszélget... Habár ez a profi futballban nem számít, de azért magamat megtudom vele győzni :lol: Őmellé - vagy aki jön - még fel kéne hozni Thiagot meg Jonathant, de ha csak egyet, akkor Thiagot. Ő nagy játékos lesz szerintem, eddig ahány meccsen játszott, mindig jól mozgott, megmutatta mit tud, és nem csak alibizett a mezőnyben. Szóval őt meg kell tartani!! Jonathant is meg kéne, mert a maga műfajában meg ő is egy csiszolatlan gyémánt...

Szélre meg én inkább Robinhot hoznám nem Villát, most a Santosban nagyon megy neki, a Realban is jó volt... Ő inkább szélső, de ha viszont Pep akar valami új formációt elől, valóban Villa a jó megoldás. Csak ilyen Maták kíméljenek, azt Pedro meg Jeffren is tudja hozni, nemtudom mitől olyan jó az a gyerek sokak szerint...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.05.01. 16:49:58-kor.
socio66

2010.05.01. 16:36:00

Meg itt most Villára nem úgy kell gondolni,hogy ki lesz rendelve szélre állandóan.
Egyrészt mehetnek majd a helycserék,egy meccsen megfordul majd mindkét szélen és középen is,ő nem az a statikus támadó,aki áll és várja a labdát.
Másrészt vele megvalósítható lesz egy kétcsatáros játék,elviekben Ibrahimovic-al a világ magasan legjobb duóját alkothatná,persze csak ha Pep is úgy gondolja.
Harmadrészt pedig Ibrának kell egy komoly alternatíva,mert ha jövőre is így játszik,azt nem biztos hogy elbírja a csapat.
Messi sem fog minden évben így játszani és ennyi gólt lőni.
Ebben az esetben pedig Ibra cserepad,elől pedig Messi-Villa-Pedro.
Jó lesz ez,csak érkezzen már,kezdem beleélni magam. :)
Álom lenne egy Fabregas-Villa csomag a nyáron,rengeteget erősödne ez az amúgy is bivalyerős csapat.
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.05.01. 16:32:25

"Egy MU-s kizárt hogy a Barcába igazoljon."
Pique?
Piqué Barcás megbocsáss, mindig is az volt :P
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.01. 16:25:35

barca6 írta:
Zsolti95 írta:Nani is jól lenne balszélen.
Egy MU-s kizárt hogy a Barcába igazoljon.
Nani-nak most azért jol megy a MU-ban,sokan már az új Cr-t látják benne.
Ugyhogy szerintem erre semmi esély.
Pedig szerintem nagyon jó lenne ide ő. Ő is tud ám egy kis pukkancs lenni.
De hát Ibrára is ezt mondtuk és mi lett belőle? :wink:
Amúgy azt olvastam régebben hogy Fergie-vel nagyon rossz a viszonyuk, vagy ez azóta már változott?

"Egy MU-s kizárt hogy a Barcába igazoljon."
Pique? :wink:
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.01. 16:01:09

Őt régebben akarta Pep,de most 2 dolog miatt nem fogja szerintem:

1.
Nem gólerős

2.
Ferguson nem fogja elengedni az egyik legjobb formában lévő játékosát.Rooney után ő a legjobb a mostani MU-ba.
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
barca6
Jugador d'estrella

2010.05.01. 15:59:31

Egy MU-s kizárt hogy a Barcába igazoljon.
Nani-nak most azért jol megy a MU-ban,sokan már az új Cr-t látják benne.
Ugyhogy szerintem erre semmi esély.
Kép
Zsolti95
Jugador d'estrella

2010.05.01. 15:53:12

Nani is jól lenne balszélen.
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.01. 15:49:53

barcafan0911 írta: Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy Bojan önszántából elmenjen innen, érződik rajta a kötődés a klub iránt. Az meg nagyon ronda dolog lenne ha Pepék küldenék el őt. Én személy szerint max kölcsönbe adnám őt, de vásárlási opció meg egyebek nélkül.
Bojan maximum kölcsönbe fog elmenni az is kb nagyon érdekesen hangzik nekem :D Barcelona-Interen minden mozdulatát imádták jobban szeretik barcelonában mint xavit aligha fogják pont őt eladni ;)
Kép
Kép
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.01. 15:42:55

Sanama írta:
2,
Gondolj bele. Bal oldalra kit lehetne venni?
Robinho->télen akartam,viszont azóta megy lefelé a leejtőn.

.

Robinho lejtőn? :shock: A Santosba olyan focizik h csak néz az ember...az a foci amit ő csinál most! Ha örömöt lel a fociba szinte megállíthatatlan...Európába(mint sok brazil) nem nagyon találták ezt az örömöt a fociba,ezér mentek vissza braziliába.Nem lejtő,épp az h most jön vissza.Ezzel most nem azt akarom mondani h ő kell ide,csak ez nem volt igaz.
Én pl. Arshavin igazolásán "álmodozom",de ez hiú ábránd mer Wenge nem engedi el sajnos :? Érdekes lesz kit fogunk balra igazolni :)
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
barca6
Jugador d'estrella

2010.05.01. 15:40:33

Ma menedzser modban Fifában 60 millát adtam Villáért.Mindenesetre szimpatikus és jo lenne a való világban is .Na nem 60-ért hanem az a negyven épp elég.
Remélem jon.Alig várom már a dontést. :)
És nagyon egyetértek a szélsö dologban
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.01. 15:28:38

De itt azt kellene megérteni szerintem, amit Rivaldo11 mondott.

Szélsőben nem úgy kell gondolkodni,mint 10éve , aki alapvonal mellett futkorászik és szélről bead.
Nálunk a vonal mellett Alves és Abidal/Maxwell rohangál.
2dolog van amit szeretnék mondani:

1,

A két "szélső" nem a vonalról indul,hanem azért jóval beljebbről.
Azt akarnám valahogy mondani,hogy Henryt kirakták bal szélre, és láthattuk,ha megy neki akkor 20gólnál is többet lőtt egy szezonban úgy,hogy "csak" a tavaszi teljesítménye volt értékelhető.
Villa annál az Henrynál is klasszisokkal jobb akárhol a pályán.

2,
Gondolj bele. Bal oldalra kit lehetne venni?
Ribery-> nekem ide ne jöjjön,ha kíváncsi vagy leírom
Robinho->télen akartam,viszont azóta megy lefelé a leejtőn.
Silva->én támogatom őt még mindig,viszont sajnos nem biztos hogy Pep akar egy bal lábast a bal oldalra.

Tehát tegyük fel ők hárman kilőve, akkor kiket vennénk a "szélső" posztra?
Ilyenekkel,hogy Mata ne szórakozzunk már, meg Jesus Navas.
Akkor inkább Bojan és Pedro játszanak felváltva ott...

Villaval egyetlen egy fenntartásom van. Decemberben tölti a 29et.
Bár az tuti,hogy a Villa- Ibra - Messi hármas feélelmetesebb mint akármelyik másik. Főleg ha mögöttük ott lesz Iniesta Xavi és Cesc
Lezárt