Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nem merném megraknilevproff írta:Dortmund-Stuttgart 1.5-ért szerintem korrekt.
Game90 írta:Az az x ezer forint elég jól jött volna...Initom írta:jó lenne eldönteni,hogy az önös érdek fontosabb e vagy a közösségé![]()
persze megértelek...![]()
Spanyol-németet vedd ki meg az atma-mallorcát is.FtcSikiHun írta:Magyarország - Brazília H
Izland - Japán H
Atl. Madrid - Mallorca: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V
Internazionale - Cesena H
Betis-Barcelona V
D. Sela - J.M. Del Potro V
E. Makarova - A. Ivanovic V
J. Jankovic - A. Kudryavtseva H
Spanyolország - Németország V
Japán - Magyarország V
Ausztria - Izland V
Szerintetek ez mehet hétköznapra?
sok. barcára most csak azért sem tennék. minek hajtsanak?FtcSikiHun írta:Magyarország - Brazília H
Izland - Japán H
Atl. Madrid - Mallorca: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V
Internazionale - Cesena H
Betis-Barcelona V
D. Sela - J.M. Del Potro V
E. Makarova - A. Ivanovic V
J. Jankovic - A. Kudryavtseva H
Spanyolország - Németország V
Japán - Magyarország V
Ausztria - Izland V
Szerintetek ez mehet hétköznapra?
Az az x ezer forint elég jól jött volna...Initom írta:jó lenne eldönteni,hogy az önös érdek fontosabb e vagy a közösségé![]()
persze megértelek...
jó lenne eldönteni,hogy az önös érdek fontosabb e vagy a közösségéGame90 írta:Real pontvesztés miatt még nem voltam ennyire ideges, Juve győzelem ok, Roma győzelem ok, Tottenham - ManUnited döntetlen ok. Hogy rohadnának meg
ejj,pedig milyen valószínű volt,hogy bejön mind a 16...ja várj,NEM!!!messideco írta:Nekem a Gijon-Hercules páros sikeresen elvitte a szelvényt. Nem írtam le a meccseket, 16 volt belőle
Na jó, egye fene.Fernando írta: Pedig esküszöm mindenkiét mindig elolvasom. Akkor ez egymástól független vaddisznózás.![]()
Pedig esküszöm mindenkiét mindig elolvasom. Akkor ez egymástól független vaddisznózás.fcbarca0827 írta:Akkor ezek szerint elsiklasz a hozzászólásaim felett.Fernando írta:Igen? Sose olvastam még. Mifelénk sokan hívják így.![]()
(Mondjuk sok értelmeset nem is mondok, szóval nincs ezzel gáz.)
Már, csak a Green Baynek kell jönni és nyerek.
Akkor ezek szerint elsiklasz a hozzászólásaim felett.Fernando írta:Igen? Sose olvastam még. Mifelénk sokan hívják így.