Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hajrá Spirit!!gentdelbarca írta:elkezdődött az ESL FM08 winter cup:
soaimed0 vs Spirit [01:03] • Maluk - gentdelBARCA -:- -:- \\ Fireball - TapsiHapsi 1:2 0:0 \\ Blinco - threebit -:- -:- \\ Boss - Klui -:- -:- \\ Cmolico - barca99 -:- -:- \
egy portugál klán ellen játszunk, ez az állás jelenleg
Ezt én már megoldottam neki!VictorValdes19 írta:ment egy püalbicelesteX írta:Betudna valaki rakni egy linket ahonnan letölthetném az FM-et??Mert kaptam egy iléyen linket de jhiányzott acrack file!Köszi!
ment egy püalbicelesteX írta:Betudna valaki rakni egy linket ahonnan letölthetném az FM-et??Mert kaptam egy iléyen linket de jhiányzott acrack file!Köszi!
Küldök egy PÜ-t!albicelesteX írta:De azt honnan tudom letölteni???elmagyaráznád?
Az egészet!albicelesteX írta:köszi!de akkor onnan letölthetem az egész játékot vagy csak demot???
fmhungary.hualbicelesteX írta:Sziasztok!Hülyének néztek majd!De mi ez a játék és hogyan lehet vele játszani?
Semmit.Majd kibékülnek.De ha lehet ne játszasd egyszerre őket mert nem lesz egyik se csúcs formában!Bányász írta:Mit lehet tenni akkor,ha az egyik játékosom neve mellett azért van ott az aggódik jel,mert nem szimpatikus neki valamelyik csapattársa?
Mit lehet ienkor tenni,nem lehet valahogy összeboronálni őket?
Mostmár 14Frank Rijkaard írta:Nem kötekedésből, de Klui még matematikaliag kieshet, mert 10 pontja van. Tudom, hogy behúz minden meccset, és meg is nyeri, de nem vedd már el az egyetlen örömöm gyepAz esélytelenek nyugalmával hullok ki az első körben
Yegor Filipenko, nagyon nagy playaVictor_Valdes írta:Nem tud valaki egy olcsó játékost aki képes játszani VK-VKP posztokon?És eljönne a Német 2. osztályba?
Azt hol lehet letölteni hogy csináljon egy bajnokságot ami a nagy csapatok vannak benne?Néztem az fmhungary-t de nem találtam....
Matekom kettes de azért ezt még kitudom számolni.Frank Rijkaard írta:Nem kötekedésből, de Klui még matematikaliag kieshet, mert 10 pontja van. Tudom, hogy behúz minden meccset, és meg is nyeri, de nem vedd már el az egyetlen örömöm gyepAz esélytelenek nyugalmával hullok ki az első körben
Klui az első te csak a 2. vagy. Az ország legjobb klánja pedig, a világ egyik legjobb klánja.Frank Rijkaard írta:Azt hiszem én vagyok a kupa első továbbjutójaÁlmomban se gondoltam volna, a csoportbana harmadik hely volt a cél. 4 meccs után 12 pontom van
Az ország legjobb klánjának tagját, Swordot vertem oda-vissza.
TPM|Sword (Inter) - |M|Vez (MU) (én)
MU - Inter 3-1
Inter - MU 1-2
Az idegenbeli meccsen a 87. percben még vezetett, aztán a csereként beállt Saha két üreskapus passzt adott Rooneynak![]()
Sok sikert minden júzernek