Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja. Amint mar mondtam felek amikor ellenuk lepunk palyara,plande vendegbe. Szerintem lesznek itt meg golok mindket reszrol. Remelem mi jovunk le gyoztesen a vegen.#David Villa# írta:Meg bizony, ilyen egy szívós csapatot, mint a Betis. Kemény második félidő elé nézünk. Nagyon kéne a győzelem. Mindent bele srácok!barcapowa írta:Betisnek megjott a kedve rendesen.
Akkor meg a hónalja alá kapja. Itt tehetetlen vt, annyi idő alatt meg nem lehet lereagálni, h emeljem-e akarom vagy sem.thiagoalcantara írta:nem Valdés-t akarom szidni, de azért a kezét ha emelte volna kivédte volna :/
Meg bizony, ilyen egy szívós csapatot, mint a Betis. Kemény második félidő elé nézünk. Nagyon kéne a győzelem. Mindent bele srácok!barcapowa írta:Betisnek megjott a kedve rendesen.
Betis nagyon szivos ellenfel. Rendesen felek amikor kell ellenuk jaccani. Nem is gondoltam,hogy ellenuk Messinek sikerul megdonteni a rekordot.Kelemen Berti írta:nincs ez még letudva
Messit le is lehet serelni,nehogy valami lelje.Kelemen Berti írta:ott a rekorddöntés is![]()