Tocy írta:Én se értem...sírnak a 28+10+jeffren miatt, amit adnánk a világ jelenlegi egyik legnagyobb tehetségéért, aki folyamatosan fejlődik, kijelentette, hogy ide akar jönni, minden mást elutasít, tökéletesen illik a játékunkba, és taktikailag is fegyelmezett. De persze Rossit, aki semmi, nulla pluszt adna, egy sablonos játékos, és 30 alatt nem adják oda. Most akkor? Emberek...akik 30ért akarják Rossit, de ezt a 28+10+jeffrent sokallják Sanchezért...azok nem tudom mit néznek

Én sem ismertem Sanchez játékát, de azóta szedtem le pár Udinese-meccset, és bátran állíthatom: ő a tökéletes játékos nekünk. Rossi pedig egy középszerű csatár, akiért rohadt módon irreális árat kérnek. Vicc. Akik szidják, azok nem ismerik Sanchezt...
Hát vitatkoznék veled. Minden szempontból rosszat írtál. Eto pl. mit csinált? Gyors volt is úgy rúgta a gólokat, mint az állat. Taktikailag semmi nem adott a csapatnak viszont a góljai kiló számra jöttek. Jött egy Ibra, akivel tényleg taktikailag "elvileg" sokat fejlődtünk (fejlődhettünk volna) és egyből lebőgtünk vele. Visszatérve a Rossi Sanchez összehasonlítására. Még mindig nem értem miért nem látja be az emberek 80% itt a fórumon, hogy Rossi nem egy közép... szintű labdarúgó. Gyors, jól cselez, technikás, rengeteg gólt lő, évek óta bizonyított egy olyan csapatban ami azért jóval erősebb az Udinesenél. Az ára 30 millió. Sancheznek volt egy jó éve, amikor jól játszott egy a spanyolnál gyengébb bajnokságban, egy Villarealnál gyengéb szintű csapatban. Rossi 32-őt lőtt idén, Sanchez ha jól emlékszem 12-őt. Sanchez ára 40-45 millió euró egy olyan emberért, akinek volt egy jó éve. Sztem azért van egy kis különbség a 2 játékos között, főleg árban. Aztán ami a taktikát illeti. A csapat számára szükségtelen olyan játékost igazolni, aki új színt visz a játékba. Az MVP 98 gólt lőtt a bajnokságban. Nem hinném, hogy kiszorítanák bármelyikőjüket a kezdőből. A csatártrió a világon a legjobb nálunk, egyedül arra van szükség ha netalántán Villa 18 forduló alatt 1 gólt lő, akkor egy ember be tudjon ugorni a helyére, hogy a gépezet ugyanolyan simán gördüljön, mint korábban. Másrészt meg van egy Afellay nevezetű játékosunk, akinek a játékában tényleg benne a "más" fogalom, mint mondjuk a többi emberében. Viszont, ha 2 ilyen "más" stílusú játékosunk van, akkor meg az történik, ha vki nem tettrekész, akkor olyan áll be akinek a játékán egyértelműen látszik, hogy nem idevaló. Lásd Afellay, lásd Ibra. Mindannyian fantasztikus játékosok, de hogy huzamosabb ideig kezdők legyenek az egészséges konkurencia mellett semmi esély. Persze szurkolni fogok Sancheznek, ha jön meg minden, de azért mégis rá akartam világítani egy-két dologra.