Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
..Vagy hoz egy olyat mint a 3-1-es Clasico ellen...Normandia írta:Annyira odavagytok Matyi miatt. Most fogja hozni élete formályát. Lucho bízik benne, tegyük azt mi is.
BFC írta:Itt egy link. Csak neked csak most.Ronaldinho&Barca írta:Ó anyám, hogy került a digihez ez a meccs? pasztmeg.. weboldalukon van élő stream?
TripleH írta:Digisport1, tessék itt van hozzá stream.
Itt egy link. Csak neked csak most.Ronaldinho&Barca írta:Ó anyám, hogy került a digihez ez a meccs? pasztmeg.. weboldalukon van élő stream?
TripleH írta:Digisport1, tessék itt van hozzá stream.
Sevilla XI vs. Barcelona: Sergio Rico; Mariano, Mercado, Rami, Escudero; Kranevitter, N'Zonzi; Vitolo, Franco Vázquez, Kiyotake; Vietto.palesz77 írta: Sevilla kezdot tud valaki irni?
Agyrém. Pedig mind2 csapat kérvényezte, hogy tegyék korábbra a meccset. De ugye a BL miatt szerdán nem lehet variálni.visca el barca írta:most nézem a visszavágó este 11kor lesz. miért nem hajnali 3-ra rakták?
Matyi tényleg nem rossz középhátvédként, de a baloson, kb garantált hogy róla kapunk ma is egy gólt, de ne így legyen, középhátvédként, van mikor klasszis teljesítményt is képes hozni, ellenben baloson, életveszély.... és akkor Dinnye minek van, ha még mindig Matyit kell a bal oldalon nézni, ez itt a kérdés....Nero. írta:Na kezdődik csóri Mathieu szokásos csesztetése.Hihetetlen, hogy az embert azóta nem hagyjátok békén amióta hozzánk igazolt. Az senkit nem érdekel, hogy a legutolsó tétmeccsünkön pont a Sevilla ellen kb. a meccs embere volt amikor 10 emberrel bekkeltünk ellenük. Nem, az fontosabb hogy az új igazolásokat egyből láthassuk.
Plusz Digne nagyon jól nyomta a Samp ellen.visca el barca írta: valószinuleg egy felkészülési meccset sem láttál, minden hulla gyenge volt. ha még középen játszana lenyelném, de szélen dupla nulla volt tavaly. minden meccsen. az összesen.
valószinuleg egy felkészülési meccset sem láttál, minden hulla gyenge volt. ha még középen játszana lenyelném, de szélen dupla nulla volt tavaly. minden meccsen. az összesen.Nero. írta:Na kezdődik csóri Mathieu szokásos csesztetése.Hihetetlen, hogy az embert azóta nem hagyjátok békén amióta hozzánk igazolt. Az senkit nem érdekel, hogy a legutolsó tétmeccsünkön pont a Sevilla ellen kb. a meccs embere volt amikor 10 emberrel bekkeltünk ellenük. Nem, az fontosabb hogy az új igazolásokat egyből láthassuk.
Köszi, van digim, nem értem, hogy nem vettem észre, az hittem nem közvetíti semmiTripleH írta:Digisport1, tessék itt van hozzá stream.shevy írta:Srácok, melyik csatornán lesz a meccs? Nem találom sehol.
Kihagyta Digne-t ? Miért is kelletek nekünk új játékosok nem is értem...visca el barca írta:Barcelona line-up vs Sevilla: Bravo, Roberto, Pique, Mascherano, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, L.Suarez, Turan
hihetetlen h egy ilyen gyenge előszezon után sem tud elszakadni a matyiőtől... nem igazán értem minek igazoltunk...
Digisport1, tessék itt van hozzá stream.shevy írta:Srácok, melyik csatornán lesz a meccs? Nem találom sehol.