Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem meglepő menesztés...Siralmas amit idén a Villarreal mutat, bár a keret is iszonyatosan meggyengült. Kíváncsi vagyok ki ül le a kispadra, de az biztos hogy nagyon nehéz dolga lesz.ab1daL írta:Juan Carlos Garridót, a Villarreal vezetőedzőjét menesztették posztjáról, miután szerda este csapata kikapott harmadosztályú riválisától, s ezzel már a legjobb 32 között kiesett a spanyol labdarúgó Király-kupából, csakúgy, mint több más első osztályú együttes.
Érett már nagyon, kíváncsi vagyok ki lesz az utód. Egyébként érik Manzano menesztése is az Atlético kispadjáról.
Szerintem ez egy nagyon veszélyes taktika, mert azt a szintet, amit Messi hoz (és ami nagyon fontos alapja ennek a játéknak), nehéz másolni. Bár az is igaz, hogy legutóbb Skócia ellen meccsükön Silva MoM lett ezen a poszton, két góllal.Barcaforever írta:Az Eb-n megnéznék egyszer egy Casillas - Ramos,Puyol,Piqué,Capdevilla, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta - Mata,David Silva,Fabregas vagy Villa.
Egy "Barcás" felfogásban, ahol D.Silva árnyék 9-es játszana.Sztem eredményesek lennének.
Szerintem egy Rafa Benitez jót tenne a spanyol focinak. Szerintem neki az Atletico tökéletes lenne.ab1daL írta:Juan Carlos Garridót, a Villarreal vezetőedzőjét menesztették posztjáról, miután szerda este csapata kikapott harmadosztályú riválisától, s ezzel már a legjobb 32 között kiesett a spanyol labdarúgó Király-kupából, csakúgy, mint több más első osztályú együttes.
Érett már nagyon, kíváncsi vagyok ki lesz az utód. Egyébként érik Manzano menesztése is az Atlético kispadjáról.
Szép.. Majd most prédikálhat a rács mögül..Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2109735
Del Nido 7 és fél évig ingyen kapja a kaját...
Én a 2. félidőt néztem. Ugyan az volt, mint a Barca meccseken. Meddő mezőfölény, számtalan passz, csak a gól hiányzott sokáig. 2. félidőben Costa Rica max 3-4-szer ért fel a félpályáig...Cali írta:Nem láttam a meccset, csak livescore-on néztem meg, hogy mi lett a meccs vége. Nem tudom, mi lett ezzel a Spanyol válogatottal, akik csúcsokat döntöttek meg a veretlenségi szériában. Mostanában kb minden meccsen kikapnak, talán az angolok ellenit megértem, de Costa Rica ellen 2-vel égni, az már nem semmi. Remélem a következő évre, mikor az EB lesz, összekapják magukat!
Szerk: Jah még nincs vége!ezt de csúnyán benéztem
Szerk2: Végül sikerült 2 - 2re menteni egy Silva és Egy 90. percben lőtt Villa góllal!
Hát nem tudom. Jött a vb, de hogy? Nyögvenyelős, szenvedős meccsek, vhogy bekotort-bemákolt 1-0-k...kivéve a németek elleni meccset, ott tényleg jók voltak, hiába lett ugyanúgy 1-0. És ilyenkor kell kísérletezni, tét nélküli barátságos meccs, nem rossz ellenfél ellen, akik a gyors embereik révén pont kontrázni tudnak a legjobban. Ha ellenük működik, akkor más ellen is fog, ha nem, akkor sincs semmi, barátságos meccs.lluisllach89 írta:Igen, több opció lenne, több játékos üres területben. De minek kísérletezni ha ezzel jött a vb? Mert ott egyenes kieséses szakaszban nem lehet hibázni, és a spanyolok nem is kaptak gólt nagyon... Egyet viszont így is bekotornak mindig. Szóval nem éri meg szerintem kockáztatni.
Mert azért tétmeccsen más lenne a játék képe, ebben biztos vagyok.
Azért ott van a 4 védő, előttük Alonso, nem lehet ott nagy baj, meg jönnek vissza a többiek, pl Ini sem ügyetlen labdaszerző. Ha lenne szélső a játékban, pl Pedro, vagy csak simán Silva kimenne a jobbszélre, máris nem lennének ennyire egymás nyakán a középpályások, lenne hely passzolni.lluisllach89 írta:Szerintem is ez a probléma, bár eb, vb-ken egyre kevesebb gól van, egyre defenzívebb lesz sajna a játék. Viszont ebben az esetben pont benne van a labdavesztés utáni gyors ellentámadás lehetősége, mert ahogy mondtad, nagyon közel vannak egymáshoz a kp soron.
A Barca játékába Busquets illik a legjobban, de itt pont az kéne hogy sokoldalúbb legyen a válogatott, ezért Alonsonak kéne kezdenie.
Szerintem Albán kívül abban is megegyezhetünk, hogy Torresnek nincs helye