Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta:Egyszerűbb lenne címert cserélni, nem kéne a játékos és edzőkeringő, nem kéne a spanyol bírókkal szenvedni, totál jó üzlet lenne..Messit meg még max 1-2 embert odavinnénk, és mindenki boldog.
![]()
Amúgy kíváncsi leszek, hogy hogy fognak teljesíteni a Monaco játékosai idegen környezetben, nem vagyok benne biztos, hogy egy Bakayoko pl ha idejönne, ugyanolyan jól játszana, lévén fejben lassabb, a támadásépítések nem olyan direktek, tök más fociban remekel most - City ellen is pl az erején kívül mással nem tűnt ki szerintem. Na de off vége.
Lucho és az utódja témához. A jelöltek listája 2 edzővel bővült, Allegri és Blanc az új nevek, akiket az újságírók előhúztak a kalapból. Allegri pont a napokban volt téma..Sampaoli pedig a hírek szerint ha szólnánk, akkor jönne rögtön.
Ha mar fmvisca el barca írta: jelenlegi formánkat elnézve jöhetne az egész monacoviccet félretéve nyugodtan jöhetne bernardo silva ininesta, neymar vagy messi cseréjeként, fabinho középre, sidibe SR helyett. sokat nem gyengülnénk.
jelenlegi formánkat elnézve jöhetne az egész monacoFeast4 írta:Jardim és Bakayoko...Subinho írta: Viszont a Monaco-t érdemes lenne figyelni, edző és játékos szempontból is.Hááát lehet nem mondanék nemet.
Jardim és Bakayoko...Subinho írta: Viszont a Monaco-t érdemes lenne figyelni, edző és játékos szempontból is.
Pontosan, ne egy-egy meccs alapján ítéljük meg a szezont. Voltak jó meccseink, vagy olykor csak jó félideink, amivel be tudtunk egy-egy fontos meccset, rangadót húzni, de aztán 1-2 hétre rá jött a pocsék játék, és pontvesztés. Fontos lenne az AM-t megverni, de ha két múlva bukunk egy full középcsapat ellen, sokat nem érünk el vele.TripleH írta:Pontosítsuk, ha olyan gánya játékot fogunk játszani mint eddig a szezonban, akkor istenpá, de ha rendbe tudná tenni a fejeket, akkor lenne értelme elgondolkodni. Egy ATMA alapján a Calderonban semelyik edzőt nem érdemes megítélni.Samper írta:Ha megverjük az ATMA-t, akkor csak bolond ember küldi el. Ha viszont nem, akkor ősztől biztos új edző kell és akkor jobb, ha mindjárt egy mb. edző ül addig a kispadra.
Pontosítsuk, ha olyan gánya játékot fogunk játszani mint eddig a szezonban, akkor istenpá, de ha rendbe tudná tenni a fejeket, akkor lenne értelme elgondolkodni. Egy ATMA alapján a Calderonban semelyik edzőt nem érdemes megítélni.Samper írta:Ha megverjük az ATMA-t, akkor csak bolond ember küldi el. Ha viszont nem, akkor ősztől biztos új edző kell és akkor jobb, ha mindjárt egy mb. edző ül addig a kispadra.
nem, kétéveset. 2016 jun 30 - 2018 jún 30BarcafanTomee írta:De akkor alapból csak 1 éves szerződést kötött a Sevillával? Lehet, hogy akkor ez már előre le volt rendezve? Gyanús volt amikor a Sevilla elleni bajnoki után mennyire bratyiztak a Barcások vele.
Ha megverjük az ATMA-t, akkor csak bolond ember küldi el. Ha viszont nem, akkor ősztől biztos új edző kell és akkor jobb, ha mindjárt egy mb. edző ül addig a kispadra.palesz77 írta:Leicester 1 pontra a kieséstől, mi meg 1 pontra az első helytől, és a kupadöntőben vagyunk mellette, van némi különbség.. Annyit bőven érdemel Lucho, hogy szezon végén magától távozzon. Nem kell olyan komoly változtatásokat eszközölni ezen a csapaton szerintem, hogy egy új edző adott esetben ebbe bukjon bele, hogy nem tudott tavasszal kísérletezgetni.
Inkább arról lenne szó, hogy a kiöregedő játékosok kiesésével úgy alakítsuk a csapatot, a szerepköröket, hogy a csapat jól működjön továbbra is. Nem feltétlenül kell pl. Iniesta helyére egy ugyanolyan stílusú játékos.MessiNeymarSuarez írta:...
Márpedig ha fiatalokat sem igazán építünk be és igazolni sem jól igazolunk akkor ha az aranygeneráció végleg kiöregszik elég nagy gondban leszünk.Feast4 írta: Ezzel a saját játékos beépítése mániával sírba visztek!Most mi az FC Nevelünk vagy az FC Barcelona vagyunk?Hány játékosunk van az utóbbi 4 évből aki saját nevelésű náluk bevált, vagy eladtuk és máshol vált be. Deulofeu?Adama?Senki nem stabil kezdő a jelenlegi csapatában.Talán Montoya az aki most stabilan kezd, de nálunk ő is felsült.Grimaldo az akit nem tudok kezd e.Jó játékos kell nem saját nevelésű hanem jó!Persze buli lenne ha saját nevelésű játékosok lennék de ha nincs?Akkor venni kell!Persze nem ennyi pénzért ilyen Gomeseket ez tény.
Ha hoznánk a bajnokságot + kupát úgy hogy a játék is javul nem látom értelmét elküldeni ha esetleg maradni akarna.palesz77 írta:Leicester 1 pontra a kieséstől, mi meg 1 pontra az első helytől, és a kupadöntőben vagyunk mellette, van némi különbség.. Annyit bőven érdemel Lucho, hogy szezon végén magától távozzon. Nem kell olyan komoly változtatásokat eszközölni ezen a csapaton szerintem, hogy egy új edző adott esetben ebbe bukjon bele, hogy nem tudott tavasszal kísérletezgetni.
Ezzel a saját játékos beépítése mániával sírba visztek!Most mi az FC Nevelünk vagy az FC Barcelona vagyunk?Hány játékosunk van az utóbbi 4 évből aki saját nevelésű náluk bevált, vagy eladtuk és máshol vált be. Deulofeu?Adama?Senki nem stabil kezdő a jelenlegi csapatában.Talán Montoya az aki most stabilan kezd, de nálunk ő is felsült.Grimaldo az akit nem tudok kezd e.Jó játékos kell nem saját nevelésű hanem jó!Persze buli lenne ha saját nevelésű játékosok lennék de ha nincs?Akkor venni kell!Persze nem ennyi pénzért ilyen Gomeseket ez tény.mvik írta:üdv. nekem emberileg szimpatikus LE, de nagyon nem tetszik benne az h nagyon nem bízik a saját nevelésű fiatalokba, esélyt se adott sok tehetséges fiatalnak arra h bizonyítson (pl. Deulofeu, Adama, Samper, Grimaldo, Sandro stb.), 3 év alatt egyedül Rafinhát és Robit építette be a csapatba. na meg a taktikai tehetetlensége, az h Messit állandóan behúzza középre Suárez mögé és így a jobb szélen nincs senki, egyszerűen fel nem foghatom h milyen hülye egy taktika ez, lényegében így az egész jobb szél megy a lecsóba. szerintem is mennie kéne a nyáron és a helyére én egy temperamentumos edzőt hoznék aki nem fél leordítani a sztárok fejét h ha vmit rosszul csinálnak (pl. én a PSG elleni meccsen amikor Messi a középpálya közepén elvesztette a labdát és abból lekontráztak és gólt lőttek, ott Messike csak sétálgatott és tojt rá h utána fusson az embernek, na én annál a szitunál csúnyán bele másztam volna az arcába az edző helyébe), Kloppnak, Sampaolinak vagy Tuchelnek örülnék a legjobban. meg a szívem vágya h egy pár év múlva megnéznék egy Puyol-Xavi edzőpárost a Barca kispadján, Puyol lenne a motivátor aki hajtja a fiúkat, Xavi meg lenne az agy, a taktikai zseni
sztem 5 nap is elég, ha nem nyerünk 7végén az atleti ellen, akkor lényegében "csak" a kupára marad esélyünkzeli39 írta:Már csak az a kérdés mekkora most a tűz és mekkora lesz áprilisra .Nyilasi szerint 10 nap elég,hogy ez kiderüljönSamper írta:Barto eldöntötte a kérdést: csak áprilisban tárgyalnak LE-vel a jövőről...
Nehéz változtatni, ha a pályán lévő sztárjaid se tudnak mit kezdeni a helyzettel.palesz77 írta:De megkísérelte, csak nem hozott nagy változást végül.zeli39 írta:Az edző meg sem kísérelte,a meccsen belüli változtatást .