A Reváns: Barça vs Chelsea

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hogyan alakul a Chelsea elleni eredmény?

A szavazás 2006.03.03. 14:16:30-kor befejeződött.

Sima Barcelona továbbjutás
48
21%
A tavalyihoz hasonló izgalmak, de Barça továbbjutással
162
70%
Szoros küzdelemben a Chelsea megy tovább
13
6%
Sima Chelsea siker
8
3%

Szavazatok száma: 231
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.23. 14:00:39

De boldog vagyok gecc:))) Megvertük a krumpiföldön az oroszokat... nagyon izgultam a meccs előtt, szó szerint remegtem, fel ment a vérnyomásom:DD csak ezt a meccset vártam

A kiállításnál és a góloknál olyan ordibálás volt itt hogy még a halottak is felkeltek... Marquez egyszerűen zseniális volt!!!! Jót tett neki az a pihenő a Betis ellen. Az első gólnál ha nem Terry csúsztatja meg akkor Marquez és azért lett volna gól szoa marquez és roni POWA volt ott!!!!:) A 2. gólnál pedig, Marquez milyen labdát adott már Eto'o-nak...... áááááááááááááá csak néztem, kapásból így beívelni oda hogy a kapusnak és a védőnek se legyen esélye elérni.... HIBBBBBÁTLAN:)))

A 3 támadógépünk Dinho-Eto'o-Messi pedig megmutatta hogy a Barcánál vannak a világ legjobb támadói... Bár Dinho nem volt formában Geremi és Makalele sokszor tudta szerelni, de a szabadrúgása frenetikus volt!!!!!!!! Messi volt a Man of The Match, hihetetlen hogy [auto_cenzúra] az oroszokat, Eto'o pedig eldöntötte a meccset a góljával... így ő is elégedett lehet
De Marquez volt akkor is a kulcs a gólokhoz:)))

A védekezésünk az első félidőben kúva jó volt!!!!!! Még a kapunk közelében sem voltak... Motta teli találat volt!!!!!! Edmilsonnal és Decoval hihetetlenül sok labdát szereztek.... Gio is kitett magáért az első félidőben, Joe Colet leszerelte egy párszor... a kiállítás után kicsit lazábbra vettük a dolgot, a védelmünk már nem volt olyan jó át is mentek rajta párszor... szerencsére Joe Colet hozta le Murinho aki sztem a legveszélyesebb játékos a cselziben. Nem tudott kibontakozni ami csak nekünk volt jó

Valdes és Oleguer viszont el mehet a véresbe..... Valdes bepotyázta a gólt, sztem az nem Motta hibája volt, mivel gondom Valdes szólt hogy jön Motta ezért hagyta... De szerencsére később Valdes javította a hibáját, Drogba lövését nagyon keményen kifogta...

Oleguer pedig lassú és körülményes volt, a védelem ismét leggyengébb láncszemje bár most jobban játszott sokkal mint a Betis vagy az AtMadrid ellen de ide még ez se elég... Robbent rendszeresen felrúgta a bal oldalt ahonnan jöttek a (cselzi erőssége) szabadrúgások... Pont egy ilyenből kaptuk a gólt is hogy Oli lerúgta Robit és onnan Valdes bepotyázta... veszélyes ez a 2 ember de nagyon

Az meg hogy CSAK 2-1 lett annak a cselszki nagyon örülhet... 2 tizenegyest NEM ADOTT MEG A BÍRÓ!!! Tisztán lehetett látni a kezezéseket...

Murinho nem hülye gyerek, nem véletlenül minden támadást Oleguer oldalán vezettek végig... kéne már venni a helyére egy másik védőt rosszabb nem hiszem hogy van nála....

A Nou Campba nem szabad kikapni, bár 100ezer ember előtt nem is hiszem hogy ki tudnánk!!!!! És akkor nyomunk egy duplát ebben az évben!!!! FORCA BARCA!!!!!!!!!!
Vito
Llegenda del Barça

2006.02.23. 13:42:50

találtam egy HSZ-t egy másik fórumon.
olvassátok el! igencsak egyet értek vele...

Igazándiból azóta hitte azt Murinn(g)yo,hogy neki(k) asztán mindent lehet/szabad!Most,ha kiesik a csapata legyalább visszavesz majd egy kicsit,és feltételezem a világsajtó is lerendezi szépen.Gondolok itt elsősorban a pálya állapotáért tett kisded játékaira,nomeg az "arcára"!!

Viszont azon el kellene gondolkodnia sokaknak,hogy meddig mehet el egy edző a játékosai fanatizálása terén,mert ebben a szezonban mentálisan kissé zaklatotnak tűnik a Chelsea!!!!

A játékosok olyan arcot vágva fociztak tegnap is,amiért anno Maradonát levették a pályáról az USA-ban!!Feltételezem,hogy a "kékek" nem a kokótól voltak ennyire felpörögve,de az tisztán látszott,hogy vmi naon nem stimmel náluk "fejben"!!Elképesztő különbséget láttam a Barca sztárjai,és a cselszki egyfolytában görcsölő játékosai között-FEJBEN!!

Barcelonában szerintem még rosszab lesz a helyzet,főleg akkor,ha a kékeknek kezd majd elmenni a hajó!
Charlie
Öreg Harcos

2006.02.23. 13:22:33

90perc hátra van még,komolyan kell venni,a hurrá hangulatot egyenlőre hanyagoljuk,félúton járunk.
C.
sypy
Barça C

2006.02.23. 13:18:25

Óriási volt a tegnapi meccs!!!Amikor tavaly kiejtette a Barcát az a Chelsea akkor azt kívántam,hogy bárcsak jövőre is összesorsolnák őket.Hát megtörtént!!Akkor már éreztem,hogy ez csak a Barcának kedvezhet,és igazam lett.Úristen el se hiszem!!!Egy évet vártam erre a meccsre(és persze ilyen eredményt vártam :D ).Olyan jó volt nézni azt a B*zi Mourinhot,hogy szenved a kispadon :D :D .Miután lefújták a meccset a kocsmában mondtam a haverjaimnak,hogy nézzétek meg ,ez a szánalmas g*ci Mourinho,hogy fog pattogni a meccs utána(a kiállítás miatt).De én azt mondom nektek a Barca kiállítás nélkül is győzött volna.Óriásit játszottak a srácok,nem is beszélve Messiről(ISTEN VOLT).Egy szóval:A bosszú édes :D
Subinho
Director del Fútbol

2006.02.23. 13:16:45

nem is kérdéses, hogy del hornonak nem volt helye a pályán. Ronaldinho zaragoza elleni pirosa után már az eslő talpalása megérte volna, de a sárgát biztosan! a második szintúgy. tehát mindegy, hogy 2 sárga, vagy 1 piros. gondolom a bíró is úgy volt, hogy mégegy ilyen és zuhany! erre ő 5 percen belül megismételt egy durva szabálytalanságot!!! szóval megérdemelte!
murinnyó meg sztem azt mondta reikardnak, hogy "mit szinészkedik a játékosod, erre tanítod???"
ő mire tanítja az övéit??? terry mondta, mit tesz majd Ronaldinhoval ha a közelébe jön? "Majd jól belerúgok, had tudja, h ott vagyok mellette!" erre Deco: " mi játszani jövünk, nem rugdosódni!" ENNYI!
Attya
Jugador d'estrella

2006.02.23. 13:13:47

Vito
Llegenda del Barça

2006.02.23. 13:07:03

Attya írta:Most olvastam, hogy murinyó azt nyilatkozta, ...
hol olvastad?
link?
Attya
Jugador d'estrella

2006.02.23. 13:02:39

Most olvastam, hogy murinyó azt nyilatkozta, hogy ujra kellene játszani a meccset mert Messi szinészkedett!!!Ja és azt is, hogy lehet a B csapattal áll ki a Nou Camp-ban mert inkább a bajnokságra akar koncentrálni ha nem játszák újra a meccset!!! :!: :!: Ez az ember komolyan mondom k.rvára idegesít, hogy lehet vki ilyen b.zi 1szerüen nem tud veszíteni ebböl látszik emberileg 1 NULLA!!!! :!: :!: Ez mit néz akkor amikor látja, hogy az a K.csög Del Horno letarolja a kis Messit!!!tök 1értelmű volt a szitu, hogy Del Horno nem a labdára ment!!!Arra hivatkozik, hogy Messi elöre felugrott, még jó hogy felugrott mert ha nem akkor keresztbe eltöri olyan lendülettel jött a bekk!!!! :!: :!:
Bleydh
Barça B
Kapcsolat:

2006.02.23. 12:49:27

A legjobb? Mourinho :D :D :D :D :D :D

Amint Laporta mondta (katalánul, persze): "Que; n'aprengui!!!!!" (Tanulj meg!)
Kép

A Barça nem beszél spanyolul!
Vito
Llegenda del Barça

2006.02.23. 12:04:21

brazil írta:hello,

megadná valaki a chelsea-fanok szurkolói oldalának a címét (megnézném a véleményeket...)

köszi
ez a fórumuk:
http://www.chelseafc.hu/bb/viewforum.php?f=1

de nehogy balhé legyen :!: :wink:
brazil
Barça C

2006.02.23. 12:00:40

hello,

megadná valaki a chelsea-fanok szurkolói oldalának a címét (megnézném a véleményeket...)

köszi
Attya
Jugador d'estrella

2006.02.23. 11:55:23

Györű este volt tegnap!!! :!: :!: Megérdemelten nyertünk a kiállítás pedig ha jól megnézi mindenki láthatja, hogy az a görény Del Horno nem a labdára ment,ha el akarta volna rugni a bőrt akkor simán +tehette volna!!A labda a földön gurult a lába pedig legalább 1 méter magasan volt, Messi + azért ugrott fel mert már látta, hogy milyen lendülettel jön a [auto_cenzúra] Cselszis!!ja, és az a b.zi Murinyó, hogy mondhatja azt , hogy Messi szinészkedett!! :!: :evil: Emberileg akkora 1 nulla, hogy azt leírni nem lehet!!!lehet, hogy Messi kicsit rájátszott ,de melyik játékos pattan fel 1 ilyen belépő után :!: :!: Arrol miért nem beszélt Murinyó, hogy 2 11-est nem adtak + nekünk, arról kussolt!! :!:
Vito
Llegenda del Barça

2006.02.23. 11:34:36

BaRcADINHO10 írta:láccik hogy messi felnéz egy kicsit és valószínű látta hogy az állat delhornó jön 1000el felé.LEHETSÉGES hogy ezért ugrott fel MESSI és takarta az oldalát, hogyha már kapni fog ne törjön szét minden csontja.
szerintem is erről van szó.
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.23. 11:30:29

láccik hogy messi felnéz egy kicsit és valószínű látta hogy az állat delhornó jön 1000el felé.LEHETSÉGES hogy ezért ugrott fel MESSI és takarta az oldalát, hogyha már kapni fog ne törjön szét minden csontja.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.02.23. 11:25:03

basszus már lassan egy oraja nézegetem it a kiallitasos szitut, de még mindig nem érte...messi már régen ugrott felfele, mikor delohorno még a kozelben sem volt...ellenben sztem mindkét jatekos eltudta volna érni a labdát...azt sem értem h del horno hova rug vagy mit csinal...mert ha meesi volt a celpont és nem a labda akkor sztem amilyen paraszt sokkal nagyobbat pakolt volna oda...
nah mind1, megtortent. remelem tovabbjutunk
itt a nagy elemezgetes kozben azert megjegyzem jo lenne nyerni zaragozaban, mert ha esetleg buko lesz, a real naon rámászhat a nyakunkra.. :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.23. 11:15:52

és MOTTA sztem nem jáccot rosszul.azért mert most rúgott egy öngólt nem kell lefikázni.volt távoli lövése ami elég veszélyes volt, fejjátékba is jó volt.
a védelemmel még mindig volt hiba, de majd alakul.
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.23. 11:12:02

Hát szerintem egyértelmű kiállítás volt.a labda sehol nem volt.és annál a térdrugásnál is kiküldtem volna már delhornóót enyhe túlzással.sztem tök mindegy hogy 2sárgától egy piros vagy egyből piros, delhornó nagyon vadállat volt.MESSI nagyon etette.
Xavinho
Capitá del Barça

2006.02.23. 11:04:59

Éljen a Barca!!!!!!!!!!!!!!! Tegnap nagyot alkottunk az utolsó félórában! Öröm volt nézni a játékunkat. ha kicsit több szerencsénk van, akár ki is tömhettük volna őket. De ez is szép eredmény! Viszot sztem Mottát játszatni Bommel helyett így is hiba volt. Oleguer viszont az átlagosnál (szerencsére :D ) jobban játszott.
Forca Barca
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.02.23. 11:01:20

Vito írta:visszatérve a meccsre, Marquez a gól előtt mekkora volt?!
bal lábbal telibetalálta a mi "drága" Samunk fejét.
pedig alig szokta a balost használni.
szerintetek mekkorát kiabáltam?
Igen, a gol teljesen az o érdeme volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.02.23. 10:49:35

ja igen. azt elfelejtettem megemliteni, h - mikor kellett... - naon jol vedekeztunk, megvolt hatul az egyseg...
ezert dupla grat a fiuknak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2006.02.23. 10:48:59

visszatérve a meccsre, Marquez a gól előtt mekkora volt?!
bal lábbal telibetalálta a mi "drága" Samunk fejét.
pedig alig szokta a balost használni.
szerintetek mekkorát kiabáltam?
Boixos
Llegenda del Barça

2006.02.23. 10:31:34

mindenképpen gratulálni kell a bírónak, legalábbis ehhez az ítéletéhez. nagyon előrelátó volt a kiállítással, mondjon bárki bármit. akárhányszor nézem végig a szitut, csak az esik le, h del horno nagyon durva sérülést okozott volna a későbbiekben messinek. elszálltak az idegei annak a gyereknek.
még meg is köszönheti a bírónak, h megelőzte a bajt, így legalább nyugodtan mehet haza majd spanyolországba, mivel nem egy brutális sérülés okozásáról fognak emlékezni rá.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.02.23. 10:30:23

hát az alap,hogy piros volt..csak a gyökér cselzisek nem fogadják el ezt a tényt!!!! :roll:
De az az igzság,hogy én már az első olyan akciója miat lezavartam volna a pályáról..rohadt angolok..annyira látszott,hogy csak arra megy ez a gyökér,hogy agyonrúgja szegény gyereket.. :evil:
visca el barca
Presidente del Barça

2006.02.23. 10:29:45

noh akkor énis hozzálátok.
a pálya elég [auto_cenzúra] volt, de nem befolyásolta a játékot annyira mint gondoltuk.
a kiállitás teljesen kamu volt, max sargat kellett volna kapnia del hornonak. az már más dolog h elotte is kellett volna kapnia egyet. riijkard oriasit hibázott. a szunetben le kellett volna cserelni a harmatgyengén jatszo mottat és behozni helyette larssont,s a 2. félido elso 10 percében eldonteni a TOVÁBBJUTÁST. mikor bexoptuk a golt leestem az agyrol. köszönjuk neked vv. egyertelmuen az ő golja volt. fel kellet volna boritania a pi**ába mottát.
az utolso 30 perc az nagyon jo volt azért grat a fiuknak.
rengeteg helyzetet kihagytunk, ha legalabb még 1et berugunk ugy hiszem 90% h megvan a tovabbjutas.
a 2. félidoben elkellett volna donteni a tovabbjutast és nem kéne izgulni 2 hét mulva
nálam a meccs embere egyertelmuen edmilson volt. tökéleteset játszott.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2006.02.23. 10:36:15-kor.
Kép
Lezárt