Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen a VB 2 favoritja az első két helyen. Nem véletlen ők az esélyesek. A franciák meg harmadikok. Ilyen kerettel többre hivatottak. Mind játékban mind eredményekben! Én Domenechet már rég elküldtem volna az biztos.
Így van. Viszont ha mindketten megnyerik a csoportot, utána már csak a döntőben találkozhatnak.Én is kiváncsi lennék egy brazil-spanyol meccsre, mert vitathatatlan, h jelenleg ez a két válogatott a legjobb. Én úgy tudom, h a vébén már a legjobb 16 között összejöhet ez a párositás, ha az egyik megnyeri a csoportját, mig a másik a sajátjában második lesz. Ha nem igy lenne javitsatok ki.
Nem ártana egy edző sem...Azért jól kifütyűlték Henry-t...A francia csapat pedig nagyon szenvedő focit játszik. Igaza volt Henrynek amikor azt mondta, h még nagyon sok munkára van szükség.
Én is kiváncsi lennék egy brazil-spanyol meccsre, mert vitathatatlan, h jelenleg ez a két válogatott a legjobb. Én úgy tudom, h a vébén már a legjobb 16 között összejöhet ez a párositás, ha az egyik megnyeri a csoportját, mig a másik a sajátjában második lesz. Ha nem igy lenne javitsatok ki.Fecooo írta:azért a spanyolok lassan végigverik a világot, aminek nagyon örülök! egy dolgot hiányolok: nem hoztak össze egy spanyol-brazil meccset...(mondjuk ez lehet, h azért volt, mert nem akart összecsapni a két legerősebb csapat haknimeccsen, nekik majd ott lesz a tétmeccs...ha összejön) Viva Espana!
Romero-Otamendi,Demichelis,Samuel,Heinze-Gutierez,Mascherano,Veron,Di María-Messi,Higuaínbarcaloki írta:Argentín kezdő?
Anglia-Egyiptom-sportklub, Német-Argentin-Digisport. Mindkét meccs 0:1, az argentín gólt Higuaín szerezte.csabooo írta:Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudná meg mondani hogy a nagy meccseket a TV nem adja-e, és ha igen melyik ?
Nézhető link?csdewl írta:Nagyon jó a Francia-Spanyol meccs , nézzétek!![]()
Hát ja... Ez teljesen abszurdLionel85 írta:Maradona edzésen szivarozott
Egy igazi sportember... Megint elintézte, hogy ő legyen a címlapokon és ne a játékosai...
Szerintem az csak a hazai/afrikai csapat(ok) meccsein lesz, mert minden jóérzésű európai embert idegesít...Lionel85 írta:Meg a TV2 vagy az RTL is hülyeség lett volna. A kettő közül nem tom melyik, de szintén tárgyalt az MTV-vel. Szerencse, hogy nem lett belőle semmi, mert a színvonalat csak az MTV tudja képviselni.
Csak ne lenne az a 90 perces dudálás, ami volt a Konföderációs Kupán és akkor ettől eltekintve marha jó vb-nk lehet.