Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én néztem...bouba írta:Kosármeccset nézi valaki?
USA kicsit vezet a németek ellen..
Elfelejtettembouba írta:Kosármeccset nézi valaki?
USA kicsit vezet a németek ellen..
Ja, de ha USA meglepetést tud okozni Montenegró ellen, akkor ellenünk is tudna.Adam04 írta: oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!
Hajrá MAGYAROK![]()
![]()
![]()
Hajrá FIÚK![]()
![]()
Reméljük,h nem érnek el az elődöntőig,mert a Spanyolok megtréfálják őketsocio66 írta:igy legalább a két csapat jobban kifárasztja magát, én örülök hogy összekerültek,szurkoljunk egy jó,hosszú,hosszabbításos meccshez!Adam04 írta: oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!
Hajrá MAGYAROK![]()
![]()
![]()
Hajrá FIÚK![]()
![]()
![]()
a szerbek egyébként nagyon jó ágon vannak..USA az elődöntőben..pff
Ha USA győzött volna,akkor őket sem lett volna nagyon könnyű megverni,kieséses szakaszban aki legyőzi akár Montenegrót,akár Szerbiát,az ellen mindenki megszenvedhet.Adam04 írta:oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!Varga írta:
Persze, de hát ez egy olimpia, nincs olyan csapat ami ellen könnyű lenne.
Hajrá MAGYAROK![]()
![]()
![]()
Hajrá FIÚK![]()
![]()
igy legalább a két csapat jobban kifárasztja magát, én örülök hogy összekerültek,szurkoljunk egy jó,hosszú,hosszabbításos meccshez!Adam04 írta: oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!
Hajrá MAGYAROK![]()
![]()
![]()
Hajrá FIÚK![]()
![]()
oké-oké de ha etán Montenegró-USA negyedöntő lett volna és ott meglepetést okozott volna USA az azért könnyebb lett volna de ez van...meg kell verni mindenkit!!!!!!!!Varga írta:Persze, de hát ez egy olimpia, nincs olyan csapat ami ellen könnyű lenne.Adam04 írta:Most írta a nemzetisport.hu hogy a Montenegró-Horvátország győztesével játszunk így viszont nagyon nehéz lesz...
Persze, de hát ez egy olimpia, nincs olyan csapat ami ellen könnyű lenne.Adam04 írta:Most írta a nemzetisport.hu hogy a Montenegró-Horvátország győztesével játszunk így viszont nagyon nehéz lesz...
Azért ne kiabáljuk el bízzunk benne hogy az USA meglepetést okoz...amit persze kétlek de háthasocio66 írta:Tehát akkor egy Magyar-Montenegró és egy Szerb-Horvát elődöntő lesz,ha papírforma eredmények születnek.El Payaso írta:USA - Montenegró
Szerbia - Spanyolország
És mi az USA meccs győztesével fogunk játszani a döntőbe jutásért.
Hát,lehetne rosszabb is,még mindig inkább Montenegró,mint Szerbia,viszont én a Horvátoknak örültem volna legjobban.
Montenegró nagyon kemény csapat,ugyanazt a játékot játsza mint a Szerbek, csak kevesebb klasszis játékossal. Én azt mondom verhetőek, a saját fegyverükkel győzhetjük le őket,ha mi is szívből játszunk. Ugyanis Montenegró nem a hatalmas klasszisainak köszönhati eredményeit (jó,azért nem jön rosszul nekik Zlokovic,Janovic,és Uszkokovic),hanem az egységességüknek, hogy tudnak harcolni egymásért. Ez hiányzik belőlünk, pedig mi sokkal jobbak vagyunk...hol van nekik Kásás,Benedek,Madaras vagy Varga Dénes szintű klasszisuk? sehol..
Össze kell kapni magunkat fejben,ez egy Olimpia,amelynek eredménye nagyban meghatározza a sport alakulását az országban,az utánpótlásnevelésben, a bajnokság színvonalában. Úgyhogy legyen végre egy olyan meccs,ahol minden klasszisunk jól játszik és verjük meg őket!
szerk: most nézem hogy a negyeddöntőben nem az USA,hanem Horvátország játszik Montenegróval!
Tehát akkor egy Magyar-Montenegró és egy Szerb-Horvát elődöntő lesz,ha papírforma eredmények születnek.El Payaso írta:USA - Montenegró
Szerbia - Spanyolország
Hmmm...El Payaso írta:USA - Montenegró
Szerbia - Spanyolország
Ezta témát már hatszor kiveséztük s azt is hogy a mexikói miért most írta amit írta, meg egyáltalán mért írta meg. Egy sértődött az életben megkeseredett ember írásáról van szó.LG írta:Ez engem csak megerősitett abban, amit eddig is gondoltam. Nekem is vannak sportoló ismerőseim, mind doppingolnak, akkor az olimpikonok ne tennék, pfff....
Az meg hihetetlen, h még mindig vannak olyan emberek, akik azt hiszik, h ezek a gyerekek tiszták, nevetséges. Ahogy Di Canio mondta a csapattársának: mogyorónyi agy kell hozzá.