Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De akkor ehhez mit szólsz. Szegény gyerek nem kellet volna CR-es pólóban legyen
Az igazsághoz hozzátartozik, h azok szándékosan elrontott térképek vtak, csak nem látszik jól a videónLionel85 írta:Imádják Ausztráliára rakni a kitűzőiket.
Imádják Ausztráliára rakni a kitűzőiket.sjd írta:Biztos sokan ismeritek (én se először futottam össze vele), de ismét sikerült ráakadnom erre a csodálatos gyöngyszemre:
http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1b ... r_embedded
(bár lehet h inkább sírni kéne rajta, de olyan topik nincsen)
Azért nem akármelyik országban, de valóban igen sokban. Van pár kivétel, de az amerikai minta sajnos nagyon rossz kulturális értelemben. Nálunk is egyre több ilyen ember van épp emiatt.socio66 írta:ilyet akármelyik országban össze lehet vágni,alul iskolázottak mindenhol vannak,nálunk is,aztán te sem örülnél ha azok alapján általánosítanának minket is.
másik meg,hogy pár kérdésre én sem tudtam volna hirtelen válaszolni,akkor most hülye vagyok?
És ki ő?Fernando írta:Nem Badi az? Amúgy nem rossz vidi, az oroszlán, zebra az bejött.kurdt írta:De
Nem Badi az? Amúgy nem rossz vidi, az oroszlán, zebra az bejött.kurdt írta:De
De
Oké persze, ez igaz!Nekem unokatestvérem amerikai, s mondja milyen az oktatás!Nálunk ezeket beléd verik amiket kérdeztek!Ott meg a logikára helyezik a hangsúlyt!Logikai magyarázat persze Kofi Annan-t megisszuk!Ettől függetlenül ha nálunk is csinálnak ilyet akkor jókat lehet derűlni rajta!Abban teljesen egyet értek nem szabad általánosítani!De miről ismert Hirosima, hát az amcsiknak köszönhetjük, de ők se tudják...socio66 írta:ilyet akármelyik országban össze lehet vágni,alul iskolázottak mindenhol vannak,nálunk is,aztán te sem örülnél ha azok alapján általánosítanának minket is.
másik meg,hogy pár kérdésre én sem tudtam volna hirtelen válaszolni,akkor most hülye vagyok?
mondjuk a "gonosz tengelye" meg ilyen dolgokat nekünk nem kéne vágni, elvileg nem a mi elnökünk mondta, de Gyurcsány vagy Orbán mondásaival képben kéne lennisocio66 írta:ilyet akármelyik országban össze lehet vágni,alul iskolázottak mindenhol vannak,nálunk is,aztán te sem örülnél ha azok alapján általánosítanának minket is.
Jaj ezt akárhányszor látom, sírok!De a hazafiasság ott van!Kentucky Fried Chicken melyik államból való.....Vagy Latin Amerikában alap, hogy latinul beszélnek, s megittanám velük Kofi Annant issjd írta:Biztos sokan ismeritek (én se először futottam össze vele), de ismét sikerült ráakadnom erre a csodálatos gyöngyszemre:
http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1b ... r_embedded
(bár lehet h inkább sírni kéne rajta, de olyan topik nincsen)
Csak Henry tudatosan csinálta.