Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, nem nagy adatbázissal. Hanem úgy volt, hogy spanyolból csak az első osztályt raktam be a játékba. Nincs vmi bika gépem, aztán minél kevesebbet. De most megnéztem úgy, hogy spanyolból mindent betöltettem, és megtaláltam vmi nóném klubban. És nincs is ott a történelménél, hogy játszott az Atletico Madridban. Érdekes...Kluivertinho írta:Nagy adatbázissal nézted? Szerintem csak úgy van benne. Ha benne van egyáltalán.frustrat írta:Valaki nem tudja, hogy egy Cerrajero nevezetű fiatal spanyol középpályás melyik klubban játszik? Kerestem már mindenfelé, keresőbe írtam, de nem találtam. A 2007esben az Atletico Madridban játszott, és nagyon jó értékei voltak már fiatalon is. 1991es születésű, ha jól emlékszem.
Nagy adatbázissal nézted? Szerintem csak úgy van benne. Ha benne van egyáltalán.frustrat írta:Valaki nem tudja, hogy egy Cerrajero nevezetű fiatal spanyol középpályás melyik klubban játszik? Kerestem már mindenfelé, keresőbe írtam, de nem találtam. A 2007esben az Atletico Madridban játszott, és nagyon jó értékei voltak már fiatalon is. 1991es születésű, ha jól emlékszem.
Szintén. Egy Barca szintű csapatba nem tudnak a figyelők egy játékosra jót mondani, amikor az esetleg 3 év múlva 6szor jobb lesz, mint a mostani... egyedül Miguel Velosot dicsérték meg nekem. Úgyhogy a figyelők [auto_cenzúra]Zozzy 5 írta:Én mostanában hajlok afelé, hogy magasról llexarom a figyelőimet, még akkor is, ha nagyon jó képességeik vannak. Mindenkire húzzák a szájukat...Másik fórumon írtak egy gyereket, csodagyerek lesz, meg is néztem az értékeit, tényleg zsírkirály, erre benyög annyit a figyelőm, hogy megfelelő igazolás...kovinho írta:Egy bizonyos Bruno nevű fiatalembert ismertek? Murciába játszik, értékei egész jók, de a figyelőm azt mondta ne vegyem meg. Mit tegyek![]()
Vagy nézek egy csatárt, másik bajnokságban 20 meccs alatt jár 14-15 gólnál, erre asszondja, hogy semmit nem tudna hozzátenni a jáékunkhoz...
Én mostanában hajlok afelé, hogy magasról llexarom a figyelőimet, még akkor is, ha nagyon jó képességeik vannak. Mindenkire húzzák a szájukat...Másik fórumon írtak egy gyereket, csodagyerek lesz, meg is néztem az értékeit, tényleg zsírkirály, erre benyög annyit a figyelőm, hogy megfelelő igazolás...kovinho írta:Egy bizonyos Bruno nevű fiatalembert ismertek? Murciába játszik, értékei egész jók, de a figyelőm azt mondta ne vegyem meg. Mit tegyek![]()
8 meccsen 10 db 11-es.VictorValdes19 írta:És ez miért bajHomér írta:Plusz nagyon sok 11-est is rugok. Ronaldinhe 5 meccsen 6 ilyet lőtt.![]()
És ez miért bajHomér írta:Plusz nagyon sok 11-est is rugok. Ronaldinhe 5 meccsen 6 ilyet lőtt.
Nálam ugyanez volt a probléma Pirlonál 2007-es Football Managerrel. 20as volt a szabadrúgáslövő értéke és talán 2-t ha belőtt 1 év alatt...barca99 írta:Nekem a patch óta maga a játék indul el lassabban...Bár a játék is, mintha belassult volna (én is kulcs eseményekkel nyomom).
11-es szintén, tavaly mintha egyet kaptam volna egész évben, most meg 5 a bajnokságban, egy a kupában, és 0 a Bl-ben (09.01.13-ig).
Más: Barcában szabadrúgást kivel lövetitek? Akkora szégyen, Abidal jobb oldalról többet lő(tt) be, mint Ronaldinho. Már tavaly is 2-t lőtt, míg R10 csak egyet, idén viszont Roni kivétel nélkül sorfalba vagy mellé, mindezt talán 19-es szabilövő képességgel...Abidal meg 1et akasztott a Valenciának, pedig elég rossz az értéke.
irc, quakenet server #s.spirit csati
Kb ugyvan hogyha igazad van figyelmeztetnek, ha nincs akkor eltiltanakkovinho írta:Nekem volt olyan, hogy beszóltam én is, akkor pedig nem szólt semmit a szövetség, illetve jött egy üzenet, hogy nem reagáltak rá. Tehát ezek szerint akkor van nekem / nekünk igazunkMondjuk ennek akkor nem tom mi értelme van...
és még ígysem lettél bajnok mi?Perrero írta:szijjel b.szok mindenkit
gondoltam... editort is kb csak a bőcshöz használtampoén volt messi, kaka, r10, fabregas kp sor az nb2ben:D
Várj! Itt nem lehet használni az editort, meg az ilyen szép dolgokat!Perrero írta:gent, lehet még jelentkezni a klánba![]()
hátőőő, mennyire vagy kszar?Perrero írta:gent, lehet még jelentkezni a klánba![]()