Egyéb Sportok
-
- Az Eurobarca Anonymusa
"AZ ÉLET ÉL, ÉS ÉLNI AKAR"
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2009/01 ... meth_palt/
Elment, de mi nem feledjük.
Elment, de mi tovább éltetjük.
Elment, de mi tovább szeretjük.
Elment, hogy visszanézve intsen.
Elment, hogy az élet szentségére intsen.
Elment, hogy hirdessük: SZERESSÜNK!
Aki teheti, és szombathelyi, búcsúzzon el Tőle.
Mert megint szegényebbek lettünk egy EMBERREL!
Pali Bácsi!
Isten Veled! Az Úr angyalai várjanak a örök élet kapujában, hogy aztán Isten színe elé vezessenek, és Téged a jobbjára állítva pihenhessen.
http://www.youtube.com/watch?v=_njLxnqXYfk
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2009/01 ... meth_palt/
Elment, de mi nem feledjük.
Elment, de mi tovább éltetjük.
Elment, de mi tovább szeretjük.
Elment, hogy visszanézve intsen.
Elment, hogy az élet szentségére intsen.
Elment, hogy hirdessük: SZERESSÜNK!
Aki teheti, és szombathelyi, búcsúzzon el Tőle.
Mert megint szegényebbek lettünk egy EMBERREL!
Pali Bácsi!
Isten Veled! Az Úr angyalai várjanak a örök élet kapujában, hogy aztán Isten színe elé vezessenek, és Téged a jobbjára állítva pihenhessen.
http://www.youtube.com/watch?v=_njLxnqXYfk

- ozsimiki
- Adminisztrátor
hm a végén még megnyeri Sainz...nincs vele semmi bajom, csak 1-2 szakasz után úgy véltem,h elején jó lesz meg minden, de végére nem ér oda. bár a legnagyobb vetélytárs már feladta, másik meg kiesett, szóval meg is nyerheti.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
hát igen kétségkívül megsüvegelendő teljesítmény,viszont nekem alapból teljesen unszimpatikus a pali.Egy törtető,mást eltipró,nagyképű,mindent jobban tudó ember,ez az F-1 egy közvetítésekben is látszik. Ami végképp ellenszenvessé tette a szememben az a tavalyi viselkedése az elmaradt Dakar után..nem idézem fel,aki tudja,tudja..ozsimiki írta:'Dakar':
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=216372&
lehet nem szeretni, de nagyon is elismerésre méltó az eddigi szereplése, sőt egyenesen fantasztikus,h ilyen előkelő helyen van összetettben is. így tovább!
Ettől függetlenül hajrá,szurkolok neki,érjen célba.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
'Dakar':
lehet nem szeretni, de nagyon is elismerésre méltó az eddigi szereplése, sőt egyenesen fantasztikus,h ilyen előkelő helyen van összetettben is. így tovább!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Te jóóóóóóóóóó ég
Hankey-nek 6nyíla volt a vébéhez, és onnan bukta el, 6-6
nagyon nagy döntő. olyasmi mint a 2007es Taylor-Barneveld a másik szervezettnél...
végül 8
kihagyott vébé címet érő nyíl után a 9.et jó helyre dobta Hankey, ő a vébé. 7-6ra verte O'Shea-t.

Hankey-nek 6nyíla volt a vébéhez, és onnan bukta el, 6-6

végül 8

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Még BARCA meccs elejébe belelóg a másik szervezet darst vb döntője...
Hankey- O'Shea 6-5 jelenleg, Hankey két nyílra volt a vébé címtől, azóta jön fel nagyon O'Shea...
7nyert szettig megy, nagyon jó kis meccs.
Hankey- O'Shea 6-5 jelenleg, Hankey két nyílra volt a vébé címtől, azóta jön fel nagyon O'Shea...
7nyert szettig megy, nagyon jó kis meccs.

Najó igazad van
akkor 1:1 majd az AO alatt folytatjuk
Jajj nagyon remélem hogy Ági felébred és elkezd küzdeni és hajtani,mi mellette vagyunk szval HAJRÁ ÁGI!!!

Jajj nagyon remélem hogy Ági felébred és elkezd küzdeni és hajtani,mi mellette vagyunk szval HAJRÁ ÁGI!!!

-
- Eurobarca Staff
Persze biztos jó volt. A magamfajták nyilván azért írják le, mert látva ezt a "csodás" ellenfélválasztást, meg az eddigi neves ellenfelek felett aratott sima győzelmeit, kérdéses, hogy milyen kategóriás boxolókat vert meg. Mert nem sok olyan meccsére emlékszem, amikor ne lett volna 100%-ig egyértelmű a győzelme. És ha ekkora király lenne hogy bivalyerős ellenfeleket iskoláz le, biztosan lenne igazi ellenfele. Szinte csak a pénzen meg a menedzsmenten múlik minden. Vagyis szerintem, ha nem tudnak neki amerikából ellenfelet szállítani, vagy őt oda, annak csakis a pénz oda, ezeket a sportolókat csak ki kell fizetni. Ha nem sikerül összegyűjteni a pénzt valószínűleg nem látnak Erdeiben akkora fantáziát, hogy ennyit "beleöljenek".
Persze köztünk szerintem csak egy Roy Jones kaliberű bunyós tudna igazságot tenni. Addig - véleményem szerint - Erdei bunyóját így is, meg úgy is lehet magyarázni, kinek kinek ízlése szerint.
Persze köztünk szerintem csak egy Roy Jones kaliberű bunyós tudna igazságot tenni. Addig - véleményem szerint - Erdei bunyóját így is, meg úgy is lehet magyarázni, kinek kinek ízlése szerint.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Drigo!
(először is ment egy péü..)
A meccs bizony jó volt,hidd el.Ha nem láttad sajnálhatod mert ez bizony komoly bunyó volt,attól függetlenül hogy nem volt tétje mindketten odaálltak és kiadtak magukból mindent. Az,hogy Erdeiből nem lett nagyobb és nevesebb bokszoló elsősorban nem rajta múlik/múlott,ezt tudja aki látja a meccseit és követi a karrierjét..És sajnálom,hogy azért mert egyszerűen nem tudnak összehozni neki egy címegyesítő meccset,emiatt a 'magadfajták' leírják..Az meg nagy tévhit hogy komoly ellenfelet Erdei 'középszerűsége' miatt nem találnak neki..
(először is ment egy péü..)
A meccs bizony jó volt,hidd el.Ha nem láttad sajnálhatod mert ez bizony komoly bunyó volt,attól függetlenül hogy nem volt tétje mindketten odaálltak és kiadtak magukból mindent. Az,hogy Erdeiből nem lett nagyobb és nevesebb bokszoló elsősorban nem rajta múlik/múlott,ezt tudja aki látja a meccseit és követi a karrierjét..És sajnálom,hogy azért mert egyszerűen nem tudnak összehozni neki egy címegyesítő meccset,emiatt a 'magadfajták' leírják..Az meg nagy tévhit hogy komoly ellenfelet Erdei 'középszerűsége' miatt nem találnak neki..

Nagy valószínűséggel unokatesóm elverné 
Ő is boxol ne gyengén...
Amúgy csak az utolsó 2 menetet néztem, de fater azt mondta elég [auto_cenzúra] egy mecs volt.
KOKO volt még talán az a valaki aki jó mecseket játszott, de mostanára a box is visszaesett.

Ő is boxol ne gyengén...

Amúgy csak az utolsó 2 menetet néztem, de fater azt mondta elég [auto_cenzúra] egy mecs volt.
KOKO volt még talán az a valaki aki jó mecseket játszott, de mostanára a box is visszaesett.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van! Daninak 1000%-ig igaza van. A profi boksz egyenlő a bohózattal, röhejes, nevetséges, abszurd és gyenge. A pontozást még a bírók sem értik, a külső szemlélő meg még annyira sem.Drigo írta:Biztos izgalmas meccs lehetett, így tét nélkül...szajko írta:Erdei győzött!!
Eredeire is mindeki mondja, hogy mekkroa bunyós, aztán valahogy mégiscsak nevenincs ellenfeleket kap. A boxban bárkiből lehet világbajnok, akár még én is. Az mindenestere elgondolkodtató, hogy miért kell egy címvédésre kb az utcáról behozni egy ellenfelet. Én legalábbis sokmindennek mondanék egy olyan "spotembert", aki nem tudja hozni a súlyát a mérlegelésre, csak komoly sportembernek nem. Ezután biztos nehéz lehetett...
Erdei egy közepes erősségű bokszoló, akinek egy komoly ellenfele volt, az a mexikói, aztán jónapot! Túl van sztárolva, pedig csak ugatja a sportot. Papp Laci 10-ből 11-szer verte volna véresre...

-
- Eurobarca Staff
Biztos izgalmas meccs lehetett, így tét nélkül...szajko írta:Erdei győzött!!
Eredeire is mindeki mondja, hogy mekkroa bunyós, aztán valahogy mégiscsak nevenincs ellenfeleket kap. A boxban bárkiből lehet világbajnok, akár még én is. Az mindenestere elgondolkodtató, hogy miért kell egy címvédésre kb az utcáról behozni egy ellenfelet. Én legalábbis sokmindennek mondanék egy olyan "spotembert", aki nem tudja hozni a súlyát a mérlegelésre, csak komoly sportembernek nem. Ezután biztos nehéz lehetett...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Gratula neki,jól bokszolt,teljesen ezt vártam tőle. Az ellenfél pedig meglepően kemény és ütésálló volt,respect neki is.szajko írta:Erdei győzött!!
Ezután pedig,címegyesítő meccset Madárnak

Erdei győzött!! 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
csak annyi van benne max, mint ebben:Bogika87 írta:Hmmm Miki mitha egy kis kárörvendést éreznék a szavaidban![]()
![]()
"Na és akkor Monfils drága kissé meghúzgálta a világelső bajuszát

Áginak én is szorítok, de sajnos úgy néz ki csak 1éves csoda volt. kár

Hmmm Miki mitha egy kis kárörvendést éreznék a szavaidban
hát igen sajnálatos hogy Rogernek lett Nadal-fóbia után egy Murray-fóbiája ez így nagyon nem lesz jó
Mondjuk már nem is várok világelsőséget de azért Smapras rekordját be kellene állitani,de éve eleje van és én még mindig bízom Fedben
Murray meg legyen boldog a 250 pontjával elöször úgyis Nolenak kell félnie ha ilyen tempóban halad a skót

Mondjuk ahogy néztem Áginknak sem úgy kezdődött az éve ahogy szeretnénk,neki is nagyon szoritok hogy legyen egy kis sikere és akkor kijön ebböl a hullámvölgyböl!!

Hajrá ÁGI!
Allez Roger!

hát igen sajnálatos hogy Rogernek lett Nadal-fóbia után egy Murray-fóbiája ez így nagyon nem lesz jó

Mondjuk már nem is várok világelsőséget de azért Smapras rekordját be kellene állitani,de éve eleje van és én még mindig bízom Fedben

Murray meg legyen boldog a 250 pontjával elöször úgyis Nolenak kell félnie ha ilyen tempóban halad a skót

Mondjuk ahogy néztem Áginknak sem úgy kezdődött az éve ahogy szeretnénk,neki is nagyon szoritok hogy legyen egy kis sikere és akkor kijön ebböl a hullámvölgyböl!!

Hajrá ÁGI!
Allez Roger!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sajnos Monfils megérdemelten nyert, Rafára még nem igen lehet ráismerni, fejben nincs ott, remélem változik, mindenesetre tavaly sem ő nyerte ezt meg, szal nem csökken az előnyeBogika87 írta:Akkor egy kis tenisz![]()
![]()
![]()
Doha:
Szééép volt Rogi!!Igy kell ezt!!!
6:2 7:6![]()
![]()
![]()
Na és akkor Monfils drága kissé meghúzgálta a világelső bajuszát![]()
![]()
![]()
Remélem Roddick ellen is ilyen lesz!6:4 6:4 Monfilsnak![]()
Murray-nek meg persze h a legkönnyebb ellenfél jutott...ez tuti sima menet lesz!

Kis tenisz:
Murray-Federer 2-1 a szetteket tekintve, hatalmas meccs volt, szegény 'Rogi' megint kevés volt Murrayhez, ez a skót nagyon ott van mostanában.
Másik ágon régi kedvencem Roddick legyőzte Monfilst, Murray-Roddick döntő lesz, remélem utóbbi sikerével, amire sok sanszot nem látok sajnos.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez nem igaz, ilyen nincs. A múlt hétvégén még kiállítását nyitotta meg, most pedig már halott. Hihetetlen, nem tudom felfogni. Nekem szerencsém volt személyesen találkozni vele, többször beszélgetni vele. Nagyon jó ember volt, közvetlen, barátságos.kabekabe írta:Sajnálattal írom, hogy Németh Pál a magyar atlétika egyik legnagyobb alakja elhunyt. Nyugodjék békében. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=215991
Nyugodjék békében!

- van Bommel
- Capitá del Barça
R.I.P.kabekabe írta:Sajnálattal írom, hogy Németh Pál a magyar atlétika egyik legnagyobb alakja elhunyt. Nyugodjék békében. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=215991
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Sajnálattal írom, hogy Németh Pál a magyar atlétika egyik legnagyobb alakja elhunyt. Nyugodjék békében. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=215991
Akkor egy kis tenisz
Doha:
6:2 7:6
Na és akkor Monfils drága kissé meghúzgálta a világelső bajuszát
Remélem Roddick ellen is ilyen lesz!6:4 6:4 Monfilsnak
Murray-nek meg persze h a legkönnyebb ellenfél jutott...ez tuti sima menet lesz!

Doha:
6:2 7:6

Na és akkor Monfils drága kissé meghúzgálta a világelső bajuszát

Remélem Roddick ellen is ilyen lesz!6:4 6:4 Monfilsnak

- ozsimiki
- Adminisztrátor
pedig szak berkekben így hívják az övéketLG írta: Én ugy tudom, h 2 külömböző szervezetnek van 2 külömböző világbajnoki cime, mint a boxban, de itt csak 2 van. De ők sem amatőrök, ebben biztos vagyok.

am a PDC vált ki többek közt Taylor vezetésével az amatőrből és alapították meg a profit. azaz a pdc-t.

Én ugy tudom, h 2 külömböző szervezetnek van 2 külömböző világbajnoki cime, mint a boxban, de itt csak 2 van. De ők sem amatőrök, ebben biztos vagyok.CFirpo3 írta:Igen a dartsról beszélünk. A jurósporton asszem az amatőr VB megy, a sport1-en pár napja fejeződött be a profi VB.MessiFan írta:ti most ugye dartsról beszéltetek? én az eurosporton szoktam nézni. a neveket nem jegyzem meg de valamilyen Andersonnak a stílusa nagyon tetszik
szerk.: Nekünk is van otthon Drats tábla, nem is volt olcsó (6000ft), az eddigi legnagyobb amit dobtam edddig asszem 140 volta szabályzatban előírt távról.

Állítólag jelzett a Párizsi központnak, de csak 1 nappal később tudták meg a rendezők. Ez eléggé érdekes...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
uh, tragédia a dakaron...meghalt egy motoros, aki még vasárnap (
) tűnt el....
nincs azokban a retek motorokban vmi kütyü ami alapján megtalálhatták volna előbb?.....

nincs azokban a retek motorokban vmi kütyü ami alapján megtalálhatták volna előbb?.....