Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért? Te nem hallottad, h leigazolták a 21 éves Robinhot? Most aztán jön a Robinho-éraBoixos írta: tény, h a madridnál úgy elő tudják ezt az egész igazolási dolgot adni, mintha eljött volna az aranykor. !
Már megbocsáss de először nézzed már meg a stílusod, utána írogass ilyeneket. Én nem szóltalak le a véleményed miatt csupán önmérsékletre intettelek. De tudod mit a kedvedért leírom: A Barca idén mindent visz!!! (BL-t PD-t, CdR-t utána meg minden szuperkupát) Igazad van mennyivel jobban érzem magam. Egyébként én úgy gondoltam hogy az én véleményem is belefér a "jó kis csevely" kategóriába, vagy lehet hogy a "baráti társaságotokba" nem férek bele, de ha ez emiatt a véleményem miatt van így akkor lehet hogy nem is akarok a barátod lenniRivaldinho írta:Ronnieee, és Balinho nektek kb annyi eszetek van mint egy marék szárított lepkének! itt nem elvakultság, folyik hanem egy jó kis csevely amit egy baráti társaság végez! és mi csak bíztatjuk a csapatunkat!
Nekünk nem kellett erősíteni, hiszen tavaly magasan aláztuk a mezőnyt...Balinho írta:
2. bízom a Barcában, de én elégedetlen vagyok az erősítésekkel, és úgy gondolom a madrid jól erősített.
Mondtam hogy félre leszek értve!!! Nem azért írtam hogy rimánkodni kezdjek. Csak azt akartam/om elérni hogy ne essük a reálosok szintjére, akik idejönnek és életükben annyit hallottak a fociról hogy Zidane, meg Beckham, meg Robinho akkor a real mindent automatikusan megnyer. 2. Én külön örülök hogy erősebb a madrid mert így nagyobb presztízs az esetleges (de csak a te kedvedért az év végére biztosan megszerzett) bajnoki cím. Viszont inkább látom be hogy erős a madrid minthogy az leírjam hogy félek tőlük. Egyébként meg ha nem bíznék a csapatban nem mennék minden éve 3x Barca meccsreMr. Master írta:Hala Optimizmus, Balinho komám. Majd kikupálunk téged a bajnokság végére.
1. a divatmajmokat nem a barcásokra írtam.Rivaldinho írta:Légy már egy kicsit optimista! itt nem divatdrukkerségről van szó! azt se tudod mit jelent, itt a bízás-ról van szó! Bízz a csapatodban akit a kedvencednek vallasz!!
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni!Balinho írta:Ki se kellett volna mondanom!!! megjöttek odaátról. Na most sajnos nálunk is kezd efféle hangulat úrrá lenni
A madridhoz körülbelül annyi a közöm hogy próbálom reálisan nézni a dolgokat. A holnapjukra be sem teszem a lábamat. Másrészt mindamellett hogy biztos voltam benne hogy mindenki így fogja érteni, én nem azt írtam hogy a madrid nyeri a bajnokságot, hanem azt hogy nekik van a legnagyobb esélyük erre. Harmadrészt amikor körbenézek itt, mást se látok csak azt hogy bárkit is igazolt a reál az rossz futballista, és hogy így szétalázzuk őket az el classicon meg úgy lealázzák a védelmüket. Én csak nem akarom hogy mi is abba a hibába essünk mint a divatmajmok, akik mást se tudnak hajtgatni csak hogy a real megnyer mindent.Bercy írta:Balinho: Te aztán optimista srác vagy. Ha ezt a kis szöszenetet beírod a madridistára talán még bevesznek magug közé![]()
Ha egy kis optimizmusra van szükséged keresd fel Silvanus barátomat, Ő biztos tud segíteni!!!