Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönhetjük a RealMadrid-nak, mert annyira türelmetlenek, s akaratosan, kamikaze ajánlatot adtak MU-nak, h felértékelődött a játékosok ára. S ezzel a húzásával rengeteg csapatot hazavágott anyagilag a drága Madrid.Capon írta:Valóban jó árnak tűnik. Tegnap telesírtam az oldalt, hogy miért kell ilyen drágán megvenni Villat mi az hogy a 45-50 milla? Ez a 40 rendben van. Bár persze hogy sok pénz de tavaly óta el lett intézve a piac teljesen.
Nem tudom, hogy ki, de már írták előttem, hogy nem feltétlen kell jobb szélső védő, csak néha Maxwell-t kéne ott játszatni, hogy Alves pihenhessen, mivel a szezon során is játszott ott és nem is rosszul, vagy Bartrat látnám még szívesen ott játszani néha, de én semmiképpen sem igazolnék oda, hanem házon belül oldanám meg (sajnos Cáceres sztem marad a Juvéban)Attika 25 írta:Caceres visszahivása is jó ötlet lenne,de ha nem jön vissza akkor nekem Azpilicueta lenne a favoritom,nála nagyobb név nem kell,s nem is lenne olyan drága. A másik lehetőség meg az egyik fiatal beépitése,de akkor játszon is néha,legalább a könnyebbnek igérkező meccseken.
Mert én aztán olyan komolyan gondoltam.davidvillabest írta:Háteztnagyon nagy badarságnak tartom! Marquez igenis maradjon!!!!!!!
szükségevan a csapatnak egy ien jo védőre!Barcaforever írta:Az emberek annyira szeretik az összeesküvés elméleteket csodálom, h eddig nem jött elő, h Marquez azért távozhat, h felszabaduljon a 4-es mez. így megkaphatja majd Fabregas.
olvasd az eurobarca főoldalát is, ha a fórumot is használod: 40 millát minimum kapni szeretne érte a vezetés, ha meg 40ért elbírjuk adni, már egyáltalán nem buktunk rajta (mezbevétel (boccs a perez-szövegértAttika 25 írta:60 millát kiadtunk érte,már csak ezért is maradnia kellene,mert ha a Chelsea és a City nem veszi meg mit csinálsz vele,odaadod valakinek 15-20 millioért? Mert többet senki nem adna érte,mert a fizuja ugyis nagyon sok lesz. Semmi értelme nincs annak,hogy egy gyengébb év után elpasszoljunk mindenkit,főleg ugy,hogy több 10 millio eurot bukunk rajta
Barcaforever írta:Az emberek annyira szeretik az összeesküvés elméleteket csodálom, h eddig nem jött elő, h Marquez azért távozhat, h felszabaduljon a 4-es mez. így megkaphatja majd Fabregas.