Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.18. 23:30:46

Ezt szeretem a fociban:
Az átigazolási szezon legalább olyan izgalmas, mint a játékkal töltött szezon :) (És hivatalosan még el sem kezdődött az átigazolási szezon!!!)

Megnyugtató érzés, hogy Laportáék dolgoznak :)
znk
Barça B

2010.05.18. 23:27:54

bigpeter írta:[b]Yaya-t megkell tartani[/b], szerintem az utolsó meccsen bebizonyította, hogy mennyit ér/tud! Nem is beszélve a tavalyi évről, csak a kapuba nem állt be, bár ha Pep azt mondta volna neki.. és lehet, hogy ott is helyt állt volna.
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg Guardiolával nem jön ki, de ez sem igaz, mert Pep folyamatosan kiemeli és dícséri - már amikor játszhat! Nem tudom mi lehet a háttérben, de az biztos, hogy a rotáció nála nem igazán jól jött ki és akkor finoman fogalmazok.
Ebben az egyetlen szomorú,hogy kísértetiesen hasonlít ez az eset az Eto'o-val történtekre.Mármint nem a 2 játékosé,hanem Guardiola viszonyulása a dolgokhoz.Ugyanígy dicsérte Eto'o-t,ahogy említetted,hogy Tourét dicséri.A legfájóbb az egészben,hogy sem akkor,sem most(adja Isten,hogy ne így legyen)nem fogjuk megtudni az igazságot távozás esetén.
Més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.18. 23:14:22

A 40 misi már tényleg barátibb, ennyit megkell adni érte, ha igazak a fővárosi kollegák infói!
Kép
Kép
Kép
Messi199
Jugador d'estrella

2010.05.18. 23:11:18

Jézusom mekkora durva lenne Torres , Villa csatárduo Messivel megfüszerezve :) Azt hiszem 3 közül kerülne ki a következő Aranycipős :D
Na de azért Pedro , Bojan is odaver :)

Jah Messinek jövőre nem kell az aranycipő az már idén megvan:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi199 2010.05.18. 23:14:44-kor.
Tots Unit Fem Forca !!
bigpeter
Barça B

2010.05.18. 23:07:25

[b]Yaya-t megkell tartani[/b], szerintem az utolsó meccsen bebizonyította, hogy mennyit ér/tud! Nem is beszélve a tavalyi évről, csak a kapuba nem állt be, bár ha Pep azt mondta volna neki.. és lehet, hogy ott is helyt állt volna.
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg Guardiolával nem jön ki, de ez sem igaz, mert Pep folyamatosan kiemeli és dícséri - már amikor játszhat! Nem tudom mi lehet a háttérben, de az biztos, hogy a rotáció nála nem igazán jól jött ki és akkor finoman fogalmazok.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.18. 23:07:17

Már 2 éve várok arra a pillanatra hogy Villa a Barca játékosa legyen. Tavaly nyáron nagyon el voltam keseredve hogy nem jött össze a megszerzése, volt idő amikor folyton a külföldi oldalakat néztem hogy bejelentsék a leigazolását. Végre úgy látszik hogy megköttetik az üzlet és Villát Barca mezben láthatom. Bár azt elismerem hogy 40 millió egy kicsit sok érte, én 35-el jobban kiegyeznék, annak ellenére hogy tavaly még az 50-et sem sajnáltam volna érte.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.18. 23:06:18

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... -nino.html

Én bízok Ibrában, de egy cserét bármikor aláírnék.Rossel is szellőztette már a kölyök nevét, csak ha a londoniak komolyan fognak érdeklődni, természetesen fel fogja nyomni az árát.Torres is már lenyilatkozta, h nem angliából fog nyugdíjba menni.Készülőben a spanyol Owen-Heskey féle felállás? :wink:
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.18. 23:05:00

Nem értem mikor arról beszélnek egyesek , hogy Fabregas nem fog idejönni padozni...
Ha jön Villa és Cesc is akkor az 5 támadószellemű helyre lesz 6 klasszisunk, ha senki nem sérül meg (ami szinte kizárt sajnos) valaki ezek közül padon kezd, de mindig más . Nem hiszem hogy valaki mellőzöttnek érezné magát ha 5 meccsen játszik és a hatodikon le kell ülnie.Mindenki lesz néha pihentetve és ugye a sérülések formaingadozások is könnyebben átvészelhetőek lesznek.
chonggy
Capitá del Barça

2010.05.18. 23:04:19

Én örülök Villa érkezésének,szerintem jó igazolás,feltalálja ő magát a bal oldalon is...de egy kérdés:Keirrissonnal mi lesz??
OFF:ki a másik 30 állat,aki szereti az IP-t? :lol:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Messi199
Jugador d'estrella

2010.05.18. 23:04:04

Tots Unit Fem Forca !!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.18. 23:01:57

raul72 írta:Először is Xavi meg Fabregas is játszottak védekező kp-ást és együtt 2-en megtudnák oldani , maúgy meg a barcában nem a labdaszerzőn van a hangsúly hanem a csapat letámadásban , ez az amit rohadt jól csináltok ...

Amúgy meg akkor kit hagynátok ki ? Fabregas sztetek a padon akar csücsülni , mikor az Arsenalban csk ? Vagy esetleg Xavi vagy Iniesta fog ? Azt meg előre megmondom h Ibra és Villa nem jók egyszerre ... Nagyon nem illenek össze. Villának egy olyan pár kell mint pl Torres vagy meg nem kell még1 csatár mellé. Ibra meg inkább még 1 Villa :D

Én sem fifa 10 szerint csak sztem ezek közül senki nem fogja tűrni h padozzon :wink:
Elég rosszul ismered a barca játékrendszerét, ha ezt állítod. Amikor igazán sikeresek voltunk, akkor mindig volt a pályán egy klasszikus vkp. (2004-2005-ben és 2005-2006-ban is, hisz Ini akkor még nem volt stabil kezdő, a Deco-Xavi kettős mögött Van Bommel, Edmilson vagy Motta játszottak, 2005-2006-ban Xavi sokáig sérült volt, akkor sokszor kettő is játszott a felsoroltak közül; tavaly és idén meg ugye imsert, hogy kik voltak mindig ott, Busi vagy toure). Kell az egy ilyen stabil vkp, még akkor is, ha a csapat letámadás és védekezés szintén nagyon erős. Ezt jól tudod. Xavi, Iniesta és Fabregas megférnek egymás mellett, de nem egyszerre mindhárman. Ini sérülékeny, Xavi meg már 30. Hidd el, hogy közel ugyanannyit játszanának. Jönnek az eb selejtezők, néha lehet pihentetni egy-egy meccset. Sérülések, eltiltások stb. Nem lesz nehéz megoldani. A legerősebb kezdő pedig nálam ez lenne jövőre:
V.V.
Alves Puyol Pique Abidal/Maxwell (rotáció)
Toure(ha marad)
Xavi Iniesta
Messi Ibra/Bojan Villa
Esetleg megkeverve a lapokat Messi árnyékék. Fabregas pedig az elsőszámú kp-ás csere, amivel biztos vagyok benne, hogy legalább 15-20 meccset játszhat akár kezdőként a bajnokságban (plusz a cserék illetve a kupa és a bl). A remélhető trófeák és az okos motiválás mellett ez tetszeni fog neki. Elvégre csk az Arsenalban, ahol nem nyersz semmit, vagy a világtörténelem egyik legjobb csapatában dolgozni/harcolni a trófeákért, még ha nem is n1-ként. Melyiket választanád? Én tuti az utóbbit. Összehasonlíthatatlanul nagyobb motiváció. Nem beszélve arról, hogy 1-2 éven belül tuti átveheti Xavi helyét. (reméljük minél később, csak reális akarok lenni)
Villa és Ibra pedig a mi játékrendszerünkben megférne egymás mellett, Villa Henry tavalyi helyét/szerepét venné át. Illetve a sokszori helycsere is indokolt lenne.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.18. 23:00:38

Titinho írta:Na...

Most meg az AS már biztosra veszi a megállapodást, szerintük befejezték a tárgyalásokat és 40 millió euróban állapodtak meg a felek. Írják, hogy korábban szóltak az árról olyan hírek, hogy 50 millió euró, 45+3 és 42+3+3 millió, de végül 40 millió lett a vége és kiemelik, hogy juttatások nélkül!

Bruttó 7 millió lesz a fizetése szerintük és holnap reggel jelentik be hivatalosan is a transzfert!

Nagyon remélem, hogy ez lesz az igaz! :)
Nagyon jól hangzik Titinho. :wink:
Reméljük ez a verzió a valós! 40 milla még épp az az összeg, amit ki lehet fizetni Villáért. A legszűkebb csatárelit tagja, ennnyit megér.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.18. 22:57:40

Most meg az AS már biztosra veszi a megállapodást, szerintük befejezték a tárgyalásokat és 40 millió euróban állapodtak meg a felek. Írják, hogy korábban szóltak az árról olyan hírek, hogy 50 millió euró, 45+3 és 42+3+3 millió, de végül 40 millió lett a vége és kiemelik, hogy juttatások nélkül!

Bruttó 7 millió lesz a fizetése szerintük és holnap reggel jelentik be hivatalosan is a transzfert!

Hát Titinho köszi a híreket és remélem mikor holnap hazaérek suliból és feljövök Eurobarca-ra majd azt látom, hogy: Villa a Barcáé! :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:57:21

raul72 írta:Azt meg előre megmondom h Ibra és Villa nem jók egyszerre ... Nagyon nem illenek össze.
Szólhattál volna előbb is. Akkor megspóroltuk volna ezt a 40 millát.
Okos rotáció kell, és bivaly lesz a csapat. Sebezhetetlen. Persze ehhez Yaya maradása is szükséges lenne...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:57:06

Ha ez így igaz akkor ez már sokkal ésszerűbbnek tűnik. Sokkal inkább elfogadható. Köszi Titinho az infókat!!!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:56:15

Titinho írta:De egyben mind a 4 nagy spanyol lap egyetért: MEGSZÜLETETT A MEGÁLLAPODÁS VILLA ÜGYÉBEN! :wink:
Én is most néztem egy portált, miszerint már a mienké Villa. :D
Kép
Kép
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2010.05.18. 22:52:23

Pénzügyi oldala az igazolásoknak olyan szempontból is érdekes, hogy valamilyen szinten muszáj költenie a csapatnak. Ha bent van 50-100 milló a bukszában, jobb, ha hagyják porosodni? Nem. Forgatni kell, hogy egyrészt meglegyen a megfelelő pénzáramlás - manapság ez már fontosabb mutató, mint a konkrét vagyon -, plusz reklámbevételek, hiszen a Barcelona is egy cég, aminek fent kell maradnia a piacon.
Titinho
Director del Fútbol

2010.05.18. 22:52:04

Na...

Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.18. 22:42:49

Titinho írta:Körbenéztem kicsit a spanyol lapoknál. Természetesen mind mást ír:
AS: 45 millió euró, 4 évre jön, bruttó 7 millió lesz a fizetése.
MARCA: 42 millió euró + különböző juttatások teljesítmény után.
MUNDO: 50 millió, 4 évre
SPORT: Na a Sport az nem ír semmi konkrétumot, csak azt, hogy már teljes a megállapodás és már csak a fizetési módról kell megegyezni.
Kösz a híreket. Ez már akkor elég biztosnak tűnik.
Remélem, nem a Mundonak lesz igaza, kicsit sok az 50milla...bár nem az én pénzemről van szó :)
És már lassan lehet készíteni Villa saját topikját itt 8) :D

Személy szerint én nagyon örülök neki. Benne sokkal inkább látom azt a középcsatárt, ami kellhet a klubnak. Nem mintha különösebb bajom lenne Ibrával, csak Villa még egy lépés a tökéletesedés felé, szerintem.

Egy állandóan izgő-mozgó, hihetetlenül gólerős csatárról van szó, aki már a spanyol válogatottból is tökéletesen ismeri csapatunk játékosait (és fordítva is), illetve azt a játékrendszert is, ami hasonlít a Barcáéhoz - mind a válogatottból, mind a Valenciából.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.05.18. 22:38:52

Rivaldo11 írta: Amúgy nagyon sok az az 50 misi, remélem kamu.
Sajnos tavaly nyár óta egy ilyen játékos ennyibe kerül. Tetű arabok, meg hóbortos spanyol építőipari vállalkozók. :?
Richi
Jugador d'estrella

2010.05.18. 22:38:15

szevasztok rég nem írtam már inkább csak folyamatosan olvasgatom h miket írtok mert nem nagyon szeretek okoskodni...de most "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)":D!örülnék Villa és Fabregas leigazolásának én is és véletlenül se menjen el se Bojan se Ibra még Pedro se meg senki de ezt úgyse mi döntjük el.(Pl.: Henry már tuti le fog lépni meg Touré is nagy valószínüséggel) mi csak arról beszélünk h ki kit szeretne látni BARCA mezben. Ha jönne Villa és jönne Fabregas is meg lehetne oldani simán nem lennénk még real madrid. de ha egyszerre akaruznk minden támadót a pályánhagyni akkor arra a sorsra jutunk. ROTÁLÁS LESZ AZ A LÉNYEG PEP úgy is megoldja. lesznek sérültek itt a VB fáradtak lesznek a jövő szezon elején a srácok ha sikerül sokáig menetelni ezért többet kell majd pihentetni is őket. AM GRAT A CSAPATNAK A 20. ARANYÉRT!!
raul72
Barça B

2010.05.18. 22:37:24

Sanama írta:
raul72 írta:Nem tudom nekem így hirtelen egy 4-4-2 jut eszembe :
---------Fabregas--Xavi-----
Messi---------------------------Iniesta
--------------Ibra----Villa----------
Ez nálam már csak azért hülyeség mert ugye az egész utánpótlásotok a 4-3-3ra épül hülyeség sztem ez(ezt mostanában Pep is játszatja csak akkor Messi megy középre . hülyeségnek tartom)
Akkor Villa meg Ibra egyszerre apályán sztem sok . És akkor még ott van a padon Pedro meg Bojan ... Én nem azért de a barca helyében a Messi-Bojan-Pedro 3-ast eröltetném elől mert elég jók vagytok mikor 3-an együtt ők vannak fennt. Mondjuk Villa meg Ibra is 30-hoz közelít , addig meg had fejlődjön Bojan meg Pedro ...
Ne haragudj,de egy realostol nem vártam mást. Jellemző,ti támadni szeretnétek,vagyis csak támadó játkost a csapatban tudni.

Felhívom a figyelmed,hogy ilyen sosem lesz.
Vagyis Sergio/Keita/TOure 3mas közül egy mindig a pályán lesz,védekezés tudod,labdaszerzés.

Ibra meg Villa pedig folyton együtt lesznek fenn,mint ahogy Henry-Eto'o is voltak.
Először is Xavi meg Fabregas is játszottak védekező kp-ást és együtt 2-en megtudnák oldani , maúgy meg a barcában nem a labdaszerzőn van a hangsúly hanem a csapat letámadásban , ez az amit rohadt jól csináltok ...

Amúgy meg akkor kit hagynátok ki ? Fabregas sztetek a padon akar csücsülni , mikor az Arsenalban csk ? Vagy esetleg Xavi vagy Iniesta fog ? Azt meg előre megmondom h Ibra és Villa nem jók egyszerre ... Nagyon nem illenek össze. Villának egy olyan pár kell mint pl Torres vagy meg nem kell még1 csatár mellé. Ibra meg inkább még 1 Villa :D

Én sem fifa 10 szerint csak sztem ezek közül senki nem fogja tűrni h padozzon :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul72 2010.05.18. 22:38:16-kor.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.18. 22:35:30

Ez nálam már csak azért hülyeség mert ugye az egész utánpótlásotok a 4-3-3ra épül hülyeség sztem ez(ezt mostanában Pep is játszatja csak akkor Messi megy középre . hülyeségnek tartom)
Akkor Villa meg Ibra egyszerre apályán sztem sok . És akkor még ott van a padon Pedro meg Bojan ... Én nem azért de a barca helyében a Messi-Bojan-Pedro 3-ast eröltetném elől mert elég jók vagytok mikor 3-an együtt ők vannak fennt. Mondjuk Villa meg Ibra is 30-hoz közelít , addig meg had fejlődjön Bojan meg Pedro ...
Ez a madridista oldal? :shock:

Jah bocsi, nem, azt hittem egy pillanatra.... :oops: Mi nem fifa 2010 szerint állítunk össze lehetséges kezdőt. :wink:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:28:03

Ne haragudj,de egy realostol nem vártam mást. Jellemző,ti támadni szeretnétek,vagyis csak támadó játkost a csapatban tudni.

Felhívom a figyelmed,hogy ilyen sosem lesz.
Vagyis Sergio/Keita/TOure 3mas közül egy mindig a pályán lesz,védekezés tudod,labdaszerzés.

Ibra meg Villa pedig folyton együtt lesznek fenn,mint ahogy Henry-Eto'o is voltak.
raul72
Barça B

2010.05.18. 22:25:35

Nem tudom nekem így hirtelen egy 4-4-2 jut eszembe :
Lezárt